manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Nažalost njegove mene opet - ispisom + Pristup mreži preko jednog računala

Reply

Thread Tools
Old 23 tra 2008, 12:53
Member Group

Ok neka mi kažu kako je, imam glavnom računalu (XP Home Service Pack 2) postaviti niz stepenice je pisač priključen pored nje u po usb, i također imaju bežični laptop (XP Pro Service Pack 2)

JA ištanje to probati i ispisati koristeći udio facilty xp na računalu, da biste mogli dijeliti ovaj usb printer bez kupujete print server.

pisač je instalirana na oba računala, koristeći HP instaliran softver, ne mogu donijeti dolje moj laptop i ispis po usb, ali ono što sam htjela postići je da ste u mogućnosti ispisati preko glavnog računala koje treba uvijek biti spojeni na pisač, ja licemjerje činiti ovo iz mog laptopa. Ali ako ja plug moj laptop u pisač, a zatim pokušajte pronalaľenju pisač na glavnom računalu, ja mogu, to se vidi da je priključen na moj laptop i da ja mogu koristiti ovu ispisati, problem je njen pogrešan način okrugle. Želim print from moj laptop s glavnim računalom na pisač onda, ne mogu ispisati iz glavnog računala preko laptopa, tryed samo da provjeri da bi to raditi ako drugi put krug.

može bilo tko pomoć mene to print from moj laptop s glavnim računalom onda na pisač.

plus Moram li pogled kartoteka moći ispisati? glavno računalo može pogledati moj laptop slika, ali opet ne drugi način okrugle.
Old 23 tra 2008, 13:37
Donatorska Grupa

Mogli biste imati firewall problem ovdje, to zvuk poput vatrozida je omogućeno da omogući pristup s radne površine računala na svoj laptop računala ali vaš vatrozid blokira vaš laptop, ako idete u vaše postavke vatrozida na radnoj površini računala i upišite IP adresu iz Vašeg laptopa na to da je svibanj riješiti vaš problem s print i file sharing

My System: --

Procesor (i):
Intel 2.4Ghz core 2 quad
Matične ploče:
ACER EG31M
RAM memorija:
2 čeze DDR2 667
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 8400GS
Sound Card:
Realtek High Definition Onboard
Tvrdi disk (i):
500gb + 180gb + 250GB SATA 2
Optički pogon (e):
DVD-RW + DVD
Case / PSU:
Case PSU Unbranded i @ 500 Watt
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (e):
19 "LCD i 15 inčni LCD
Operacijski sustav (e):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Old 23 tra 2008, 13:46
Member Group

ok hvala ti, ja ću probati uskoro, trenutno radi na drugom računalu raditi, tako da iz glavnog računala za MO, nwill ažurirati našto ja probati, samo nadograditi na sjever 2008 na glavnom računalu, a drugi je samo comp COMODO sam dobio dijeljenje datoteka za rad s računalom im trenutno radim na poslu koji je također COMODO firewall
Old 23 tra 2008, 13:56
Donatorska Grupa

Pokušajte sa mreže čarobnjak ponovno na obje strojevi i provjerite je li File / Printer Sharing nije odabrano.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 23 tra 2008, 14:20
Moderator / ica grupe

Sjever može biti svinje da biste dobili Internet to funkcionirati sa File / Printer Sharing. Imam iskustva kada nisam mogao dobiti Internet to funkcionirati at svi.

Bojim se da kažem vam vjerojatno bi bilo bolje da se ne nadogradite na Sjever ...

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 23 tra 2008, 14:26
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by serverguy View Post
Sjever može biti svinje da biste dobili Internet to funkcionirati sa File / Printer Sharing. Imam iskustva kada nisam mogao dobiti Internet to funkcionirati at svi.

Bojim se da kažem vam vjerojatno bi bilo bolje da se ne nadogradite na Sjever ...
Yep .... Moram se složiti 100% s serverguy ..... Norton je uzrok mnogih problema!
Old 23 tra 2008, 14:33
Member Group

Znam sjever mogu biti veliki problem, ali stvarno ne moj svojih računala, IM 15 vidiš, i ja uzeti moj laptop svakodnevno u školu i pravedan ištanje mjesto za pohranu na moj posao, umjesto da stavi to na vanjski hard disk, Stick ili podataka, i JA ištanje da biste mogli znati što učiniti za budućnost, koji je trenutno oko izgraditi novo računalo s exsisting dijelova, i ja dont fanci donose dolje moj laptop na samo ispisati neke raditi kad imam ovu mogućnost
Old 23 tra 2008, 15:21
Member Group

Nope dalje ne ide, ne mogu pregledavati datoteke ili spojiti na pisač, iako i sada možete vidjeti pisač dolazi do rekavši nevalidne pisač ime ili je veza bila izgubljena.
Old 25 tra 2008, 17:28
Member Group

Quote:
Originally Posted by rbscooby View Post
Ok neka mi kažu kako je, imam glavnom računalu (XP Home Service Pack 2) postaviti niz stepenice je pisač priključen pored nje u po usb, i također imaju bežični laptop (XP Pro Service Pack 2)

JA ištanje to probati i ispisati koristeći udio facilty xp na računalu, da biste mogli dijeliti ovaj usb printer bez kupujete print server.

pisač je instalirana na oba računala, koristeći HP instaliran softver, ne mogu donijeti dolje moj laptop i ispis po usb, ali ono što sam htjela postići je da ste u mogućnosti ispisati preko glavnog računala koje treba uvijek biti spojeni na pisač, ja licemjerje činiti ovo iz mog laptopa. Ali ako ja plug moj laptop u pisač, a zatim pokušajte pronalaľenju pisač na glavnom računalu, ja mogu, to se vidi da je priključen na moj laptop i da ja mogu koristiti ovu ispisati, problem je njen pogrešan način okrugle. Želim print from moj laptop s glavnim računalom na pisač onda, ne mogu ispisati iz glavnog računala preko laptopa, tryed samo da provjeri da bi to raditi ako drugi put krug.

može bilo tko pomoć mene to print from moj laptop s glavnim računalom onda na pisač.

plus Moram li pogled kartoteka moći ispisati? glavno računalo može pogledati moj laptop slika, ali opet ne drugi način okrugle.
Hi rbscooby,

Ovo je Mike iz Norton Authorized Support Team. Jeste li pomoću Norton Internet Security ili Norton 360? Obje od tih proizvoda sadrži Norton Personal Firewall, a kad bi trebala onemogućiti instalirane Windows Firewall, tako da nema sukoba. Kako bi dobili Dijeljenje datoteka radi ispravno, to vam je potrebno za podešavanje nekih postavki u Norton Firewall.

Kad bi mogla pojasniti molim za moj proizvod koji koristite ja vam mogu pomoći dodatno Dijeljenje datoteka s problemom ste se suočili.

JA radovati se Vašem odgovoru.

Hvala,
Mike

Michael York
Norton Authorized Support Team
Symantec Corporation
http://service.symantec.com/priority
Old 26 tra 2008, 01:54
Member Group

Ja sam samo nadograđuje na Norton Internet Security 2008.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.