kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Bocs, hogy megint - Nyomdaipari merülnek + hálózati elérése, egy számítógép

Reply

Téma eszközök
Old Április 23 2008, 12:53
Csoport tagja

Ok hadd mondja, hogy van ez, van egy fő számítógép (XP Home Service Pack 2) létrehozott lépcsőn le, hogy a nyomtató mellett, hogy csatlakoztatva van USB-én is van egy vezeték nélküli laptop (XP Pro Service Pack 2)

Meg akartam próbálni, és nyomtassa ki a részvény facilty az XP számítógépen, hogy lehetővé kell tenni számukra ez egy USB nyomtató nélkül vásárol nyomtatókiszolgálóhoz.

A nyomtató telepítve van a számítógépen telepítve a HP szoftverek, tudom én, hogy laptop, és a nyomtatott USB, de mit akart elérni volt képes nyomtatni a fő számítógép mindig el kell csatlakoztatni a nyomtatót, i cant Ehhez az én laptop. De ha én laptop csatlakoztassa a nyomtatót, majd próbálja megtalálni a nyomtatót a fő számítógépet, tudom, azt láthatjuk, hogy az csatlakoztatva van-e az én-m laptop és hogy tudja használni ezt a nyomtatás, a problémát az jelenti, hogy rossz irányba. Szeretnék nyomtatni my laptop a fő számítógépet, majd a nyomtatóhoz, tudok nyomtatni a fő számítógépet a laptop, tryed csupán annak ellenőrzése, hogy ez működik, ha a másik irányba.

tud akárki segítsen nekem kinyomtatni az én laptop a fő számítógépet, majd a nyomtatóhoz.

plusz Van megtekintéséhez fájlokat lehet nyomtatni? a fő számítógép megtekintése laptop fájlokat, de megint nem pedig fordítva.
Old Április 23 2008, 13:37
Donor Group

Meg lehetne egy tűzfal kérdés, ez úgy hangzik, mintha a tűzfal engedélyezve van, hogy engedélyezze az asztali számítógép a laptop, de az asztali gépeken tűzfal blokkolja a laptop, ha bemegy a tűzfal beállításait asztali pc, és írja be az IP - címet a laptop rá, hogy oldja meg a problémát a nyomtatott és a fájlmegosztást

My System: --

Processzor (ok):
2,4 GHz-es Intel Core 2 Quad
Alaplap:
ACER EG31M
RAM memória:
2 GIG DDR2 667
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 8400GS
Hangkártya:
Realtek High Definition Onboard
Merevlemez (ek):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optikai meghajtó (k):
DVD-RW + DVD
Case / tápegység:
UNBRANDED esetre psu @ 500 watt
Hűtés:
STOCK
Hálózat / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (ok):
19 "LCD és 15 hüvelykes LCD
Operációs rendszer (ek):
Triple Boot - A Windows Vista végső
Old Április 23 2008, 13:46
Csoport tagja

OK, köszönöm, megpróbálom hamarosan, jelenleg ezt a munkát egy másik számítógéphez, így a fő számítógépes ki a mo, nwill frissítés amikor megpróbálom, csak bővíti a Norton 2008-ban a legfontosabb db, a többi kötelező csak Comodo, már megvan fájlmegosztási dolgozni a PC-im jelenleg ezt a munkát, hogy a tűzfal is Comodo
Old Április 23 2008, 13:56
Donor Group

Futtassa újra a hálózat varázslót mindkét gépen, és győződjön meg arról, fájl / nyomtató megosztás be van jelölve.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 23. április 2008, 14:20
Moderátor Csoport

Norton lehet sertés, hogy ezt a munkát a Fájl / nyomtató megosztása. Van, amikor csak a tapasztalatok nem értem, hogy egyáltalán.

Attól félek, hogy mondjuk akkor valószínűleg jobb, hogy nem frissíti a Norton ...

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Április 23 2008, 14:26
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by serverguy View Post
Norton lehet sertés, hogy ezt a munkát a Fájl / nyomtató megosztása. Van, amikor csak a tapasztalatok nem értem, hogy egyáltalán.

Attól félek, hogy mondjuk akkor valószínűleg jobb, hogy nem frissíti a Norton ...
Aha .... Én is egyetértek, hogy 100%-os serverguy ..... Norton az oka sok probléma!
Old Április 23 2008, 14:33
Csoport tagja

Tudom, hogy a Norton lehet egy nagy probléma, de igazából a nem a számítógépet, im 15 Látod, én veszem a laptop nap iskolába, és csak azt akartam, hogy egy helyen tárolja az én munka helyett, ami azt a külső merevlemez, vagy adat, bot, és azt akarta, hogy tudja, mit tegyen a jövőre nézve, hogy jelenleg egy új számítógép exsisting részei, és én dont Fanci így meg az én-m laptop-hoz csak nyomtatott néhány munkát, amikor ezt a lehetőséget
Old Április 23 2008, 15:21
Csoport tagja

nope még nem megy, nem látják a fájlokat, vagy csatlakoztassa a nyomtatót, de most már én is látom a nyomtató azt mondja ki érvénytelennek nyomtató nevét, vagy a kapcsolat elveszett.
Old Április 25 2008, 17:28
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by rbscooby View Post
Ok hadd mondja, hogy van ez, van egy fő számítógép (XP Home Service Pack 2) létrehozott lépcsőn le, hogy a nyomtató mellett, hogy csatlakoztatva van USB-én is van egy vezeték nélküli laptop (XP Pro Service Pack 2)

Meg akartam próbálni, és nyomtassa ki a részvény facilty az XP számítógépen, hogy lehetővé kell tenni számukra ez egy USB nyomtató nélkül vásárol nyomtatókiszolgálóhoz.

A nyomtató telepítve van a számítógépen telepítve a HP szoftverek, tudom én, hogy laptop, és a nyomtatott USB, de mit akart elérni volt képes nyomtatni a fő számítógép mindig el kell csatlakoztatni a nyomtatót, i cant Ehhez az én laptop. De ha én laptop csatlakoztassa a nyomtatót, majd próbálja megtalálni a nyomtatót a fő számítógépet, tudom, azt láthatjuk, hogy az csatlakoztatva van-e az én-m laptop és hogy tudja használni ezt a nyomtatás, a problémát az jelenti, hogy rossz irányba. Szeretnék nyomtatni my laptop a fő számítógépet, majd a nyomtatóhoz, tudok nyomtatni a fő számítógépet a laptop, tryed csupán annak ellenőrzése, hogy ez működik, ha a másik irányba.

tud akárki segítsen nekem kinyomtatni az én laptop a fő számítógépet, majd a nyomtatóhoz.

plusz Van megtekintéséhez fájlokat lehet nyomtatni? a fő számítógép megtekintése laptop fájlokat, de megint nem pedig fordítva.
Szia rbscooby,

Ez a Mike Norton Authorized Support Team. Ön használja a Norton Internet Security vagy Norton 360? Mindkét termék tartalmazza a Norton Personal Firewall, és ha kell letiltani a Windows tűzfal, tehát nincs konfliktus. Annak érdekében, hogy a fájlmegosztás működik, tudod, hogy módosítani kell néhány, a beállításokat a Norton Firewall.

Ha nem kérjük, tisztázza az én melyik terméket használ tudok további segítséget nyújt Önnek a fájlmegosztás probléma van gyorsjavítást.

Alig várom a választ.

Köszönöm,
Mike

Michael York
Norton Authorized Support Team
Symantec Corporation
http://service.symantec.com/priority
Old Április 26 2008, 01:54
Csoport tagja

Most frissített a Norton Internet Security 2008.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.