![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok hadd mondja, hogy van ez, van egy fő számítógép (XP Home Service Pack 2) létrehozott lépcsőn le, hogy a nyomtató mellett, hogy csatlakoztatva van USB-én is van egy vezeték nélküli laptop (XP Pro Service Pack 2) Meg akartam próbálni, és nyomtassa ki a részvény facilty az XP számítógépen, hogy lehetővé kell tenni számukra ez egy USB nyomtató nélkül vásárol nyomtatókiszolgálóhoz. A nyomtató telepítve van a számítógépen telepítve a HP szoftverek, tudom én, hogy laptop, és a nyomtatott USB, de mit akart elérni volt képes nyomtatni a fő számítógép mindig el kell csatlakoztatni a nyomtatót, i cant Ehhez az én laptop. De ha én laptop csatlakoztassa a nyomtatót, majd próbálja megtalálni a nyomtatót a fő számítógépet, tudom, azt láthatjuk, hogy az csatlakoztatva van-e az én-m laptop és hogy tudja használni ezt a nyomtatás, a problémát az jelenti, hogy rossz irányba. Szeretnék nyomtatni my laptop a fő számítógépet, majd a nyomtatóhoz, tudok nyomtatni a fő számítógépet a laptop, tryed csupán annak ellenőrzése, hogy ez működik, ha a másik irányba. tud akárki segítsen nekem kinyomtatni az én laptop a fő számítógépet, majd a nyomtatóhoz. plusz Van megtekintéséhez fájlokat lehet nyomtatni? a fő számítógép megtekintése laptop fájlokat, de megint nem pedig fordítva. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meg lehetne egy tűzfal kérdés, ez úgy hangzik, mintha a tűzfal engedélyezve van, hogy engedélyezze az asztali számítógép a laptop, de az asztali gépeken tűzfal blokkolja a laptop, ha bemegy a tűzfal beállításait asztali pc, és írja be az IP - címet a laptop rá, hogy oldja meg a problémát a nyomtatott és a fájlmegosztást
| |||
| |||
| OK, köszönöm, megpróbálom hamarosan, jelenleg ezt a munkát egy másik számítógéphez, így a fő számítógépes ki a mo, nwill frissítés amikor megpróbálom, csak bővíti a Norton 2008-ban a legfontosabb db, a többi kötelező csak Comodo, már megvan fájlmegosztási dolgozni a PC-im jelenleg ezt a munkát, hogy a tűzfal is Comodo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Futtassa újra a hálózat varázslót mindkét gépen, és győződjön meg arról, fájl / nyomtató megosztás be van jelölve.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norton lehet sertés, hogy ezt a munkát a Fájl / nyomtató megosztása. Van, amikor csak a tapasztalatok nem értem, hogy egyáltalán. Attól félek, hogy mondjuk akkor valószínűleg jobb, hogy nem frissíti a Norton ...
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy a Norton lehet egy nagy probléma, de igazából a nem a számítógépet, im 15 Látod, én veszem a laptop nap iskolába, és csak azt akartam, hogy egy helyen tárolja az én munka helyett, ami azt a külső merevlemez, vagy adat, bot, és azt akarta, hogy tudja, mit tegyen a jövőre nézve, hogy jelenleg egy új számítógép exsisting részei, és én dont Fanci így meg az én-m laptop-hoz csak nyomtatott néhány munkát, amikor ezt a lehetőséget |
|
| |||
| |||
| nope még nem megy, nem látják a fájlokat, vagy csatlakoztassa a nyomtatót, de most már én is látom a nyomtató azt mondja ki érvénytelennek nyomtató nevét, vagy a kapcsolat elveszett. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ez a Mike Norton Authorized Support Team. Ön használja a Norton Internet Security vagy Norton 360? Mindkét termék tartalmazza a Norton Personal Firewall, és ha kell letiltani a Windows tűzfal, tehát nincs konfliktus. Annak érdekében, hogy a fájlmegosztás működik, tudod, hogy módosítani kell néhány, a beállításokat a Norton Firewall. Ha nem kérjük, tisztázza az én melyik terméket használ tudok további segítséget nyújt Önnek a fájlmegosztás probléma van gyorsjavítást. Alig várom a választ. Köszönöm, Mike Michael York Norton Authorized Support Team Symantec Corporation http://service.symantec.com/priority |
|
| |||
| |||
| Most frissített a Norton Internet Security 2008. |