![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| בסדר תן לי להגיד איך זה, יש לי במחשב הראשי (XP Home Service Pack 2) להגדיר אותו למטה במדרגות יש מדפסת שלידו פקוק על ידי USB, יש לי גם אלחוטי נייד (XP Pro Service Pack 2) אני רוצה לנסות להדפיס באמצעות לשתף facilty XP על המחשב, על מנת להיות מסוגלים לשתף זה USB מדפסת בלי לקנות שרת הדפסה. המדפסת מותקנת בשני המחשבים, הותקן באמצעות התוכנה של HP, אני יכול להביא את הנייד של מטה ולהדפיס על ידי USB, אבל מה שאני רוצה להשיג הוא היה יכול להדפיס דרך המחשב הראשי, כי תמיד צריך להיות מחובר אל המדפסת, אני עושה את זה מתוך צביעות הנייד שלי. אבל אם אני תקע לתוך הנייד שלי את המדפסת, אז נסה למצוא את המדפסת על המחשב הראשי, אני יכול, הוא יכול לראות שזה הוא פקוק לתוך הנייד שלי ושאני יכול להשתמש כדי להדפיס, הבעיה היא הדרך הלא נכונה שלה עגולים. אני רוצה להדפיס מתוך הנייד שלי אל המחשב הראשי, לאחר מכן את המדפסת, אני יכול להדפיס מ הראשי דרך המחשב הנייד, tryed רק כדי לבדוק שהוא יעבוד אם דרך אחרת עגולים. מישהו יכול לעזור לי להדפיס מתוך הנייד שלי אל המחשב הראשי, לאחר מכן את המדפסת. ובנוסף האם אני צריך להציג קבצים כדי להיות מסוגל להדפיס? הראשי של המחשב הנייד שלי ניתן לצפות בקבצים אבל שוב, לא לכיוון השני עגול. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול להיות שיש כאן בעיה של חומת אש, זה נשמע כאילו את חומת האש מופעלת כדי לאפשר גישה משולחן העבודה שלך במחשב הנייד שלך, אבל את חומת האש של שולחנות עבודה חוסם הנייד שלך, אם אתה נכנס את הגדרות חומת האש שלך, על שולחן העבודה במחשב והזן את ה-IP כתובת הנייד שלך לתוך זה עשוי לפתור את הבעיה עם הדפסה ואת שיתוף קבצים
| |||
| |||
| בסדר תודה, אני ינסה בקרוב, כרגע עושה עבודה על מחשב אחר, אז את המחשב הראשי של מו, nwill עדכון כאשר אני מנסה, רק כדי לשדרג את Norton 2008 על המחשב הראשי, השני comp comodo צודק, אני חייב שיתוף קבצים כדי לעבוד עם המחשב IM כרגע עושה עבודה על חומת האש היא גם comodo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה להפעיל את האשף שוב ברשת בשני מכונות ולוודא קבצים / מדפסת שיתוף מסומנת.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norton יכול להיות חזיר כדי לקבל את זה לעבוד עם קבצים / שיתוף המדפסת. יש לי חוויות כאשר אני רק לא מבין את זה יכול לעבוד בכלל. אני מפחד להגיד לך היה כנראה לא היה טוב יותר על מנת לשדרג את Norton ...
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| אני מכיר את Norton יכול להיות בעיה גדולה, אבל זה לא באמת המחשב שלי, 15 IM את מבינה, ואני מוציא את המחשב הנישא מדי יום לבית הספר, ואת רק רוצה מקום לשמור על העבודה שלי, במקום לשים אותו על כונן קשיח חיצוני, נתונים או מקל, ואני רוצה להיות מסוגל לדעת מה לעשות בעתיד, כרגע עומד לבנות מחשב חדש מ exsisting חלקים, ואני dont fanci להביא הורדתי את הנייד כדי להדפיס רק חלק של העבודה, כאשר יש לי אפשרות |
|
| |||
| |||
| לא עדיין אין מה לעשות, לא יכול לראות קבצים או להתחבר למדפסת, אם כי עכשיו אני יכול לראות את זה בא על מדפסת אומר לא חוקי שם המדפסת או החיבור אבד. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
זהו מייק מן Norton מאושרים צוות התמיכה. האם אתה משתמש ב Norton Internet Security או Norton 360? שני מוצרים אלה מכילים את Norton Personal Firewall, וכאשר מותקן צריך להשבית את חומת האש של Windows, כך אין התנגשויות. על מנת לקבל שיתוף קבצים עובד כראוי, אתה צריך לעשות כדי לשנות כמה הגדרות של חומת האש של Norton. אם אתה יכול בבקשה להבהיר את אשר על מוצר אתה משתמש אני יכול לעזור לך להמשיך עם שיתוף קבצים בעיה אתה חווה. אשמח לתגובה שלך. תודה, מייק מייקל יורק צוות התמיכה של Norton מאושרים Symantec Corporation http://service.symantec.com/priority |
|
| |||
| |||
| ביצעתי רק כדי לשדרג את Norton Internet Security 2008. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הדפסה ברשת ב-XP ב האתחול, לא אחרי הכניסה? | crossedphoenix | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 13 אוקטובר 2008 10:14 |
| גישה מרחוק למחשב דרך LAN בחינם | vk3fcll | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 24 ינואר 2008 18:00 |
| גישה לרשת מ מרוחק. | littleeddy | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 20 ינואר 2008 17:33 |
| בעיות הדפסה | Slnaarasm | Digital Imaging & מדפסות | 1 | -10 אוקטובר 2007 12:47 |
| בעיות רשת על מחשב חדש | תפוח אדמה | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 29 יולי 2007 11:30 |
| שרשרת כלים | |
| |