mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Atsiprašome jo man vėl - Spausdinimo problemas per Network + Prieiga prie vieno kompiuterio

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 23, 2008, 12:53
Narys

Default Atsiprašome jo man vėl - Spausdinimo problemas per Network + Prieiga prie vieno kompiuterio

Gerai leiskite man pasakyti, kaip jis, aš turiu pagrindinės kompiuterio (Windows XP Home Service Pack 2) įsteigto nuo laiptų ji spausdintuvą prie jo prijungtas per USB, aš taip pat turiu bevielį kompiuterį (XP Pro Service Pack 2)

norėjau pabandyti ir atsispausdinti naudodami dalis facilty ant XP, kad būtų galima pasidalinti šia Vienas USB spausdintuvas be pirkimo spausdinimo serveris.

spausdintuvas yra įdiegta abiejuose kompiuteriuose, įdiegtos naudojant HP programinės įrangos, aš negaliu pareikšti savo nešiojamąjį kompiuterį, nustatantis ir spausdinti per USB, bet tai, ką aš norėjau pasiekti buvo yra galimybė spausdinti per pagrindinį kompiuterį, kad visada turi būti prijungtas prie spausdintuvo, I cant tai padaryti iš mano nešiojamojo kompiuterio. bet jei i plug mano nešiojamojo kompiuterio į spausdintuvą, tada pabandykite rasti spausdintuvo pagrindinis kompiuteris, aš negaliu, tai gali rodyti, kad jis yra prijungtas prie mano nešiojamojo kompiuterio ir kad galėčiau naudoti šią spausdinti, problema yra jos atvirkštine tvarka. Norėčiau atspausdinti iš mano nešiojamojo kompiuterio pagrindinėje kompiuterio, tada prie spausdintuvo, galiu atspausdinti iš pagrindinių kompiuterio per nešiojamas, tryed tik patikrinti, kad ji dirbtų ar atvirkščiai.

Can anyone help me spausdinti iš mano kompiuterio prie pagrindinio kompiuterio tada prie spausdintuvo.

plius man reikia peržiūrėti failų, kad būtų galima atspausdinti? pagrindinis kompiuteris gali peržiūrėti mano nešiojamojo kompiuterio failus, bet dar ne atvirkščiai.
Old Balandis 23, 2008, 13:37
Donorų grupės

Default Atsiprašome jo man vėl - Spausdinimo problemas per Network + Prieiga prie vieno kompiuterio

Galite būti atsižvelgdamas užkarda klausimą čia, tai skamba kaip ugniasienė yra įjungta, kad būtų galima gauti iš jūsų Desktop PC prie kompiuterio, bet Jūsų Staliniai ugniasienė blokuoja savo kompiuterį, jei jūs einate į ugniasienės nustatymus savo Desktop PC ir įveskite IP adresą iš savo nešiojamojo kompiuterio į tai, kad gali išspręsti jūsų problemą su spausdinimo ir rinkmenų dalijimosi

Mano sistema: --

Procesorius (-iai):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Pagrindinė plokštė:
ACER EG31M
RAM atmintis:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 8400GS
Garso plokštė:
Realtek High Definition borto
Kietasis diskas (-ai):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
UNBRANDED Case ir PSU @ 500 Watt
Aušinimas:
VERTYBINIŲ
Tinklas / Internetas:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitorius (-ai):
19 "LCD ir 15 colių LCD ekranas
Operacinė sistema (-os):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Old Balandis 23, 2008, 13:46
Narys

Gerai, ačiū, aš stengsiuosi skubiau, šiuo metu dirbti darbą su kitu kompiuteriu, todėl pagrindiniai kompiuterinių dėmesį į Mo, nwill atnaujinta tada, kai aš bandau, tik konvertuotas į Norton 2008 m. pagrindinės kompiuterio, kitų Comp tik Comodo, aš turiu dalijimasis failais dirbti su PC dabar daro jiems dirbti, kad taip pat Comodo Firewall
Old Balandis 23, 2008, 13:56
Donorų grupės

Pabandykite paleisti tinklo vedlys vėl abi mašinos ir įsitikinkite, kad failo / Printer Sharing eiga.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Balandis 23, 2008, 14:20
Moderatorius Grupė

Norton gali būti kiaulių gauti jį dirbti su File / Printer Sharing. Turiu patirties, kai aš tiesiog negalėjo gauti jį dirbti visiems.

Bijau pasakyti, jūs tikriausiai būtų geriau ne pereiti prie Norton ...

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Balandis 23, 2008, 14:26
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by serverguy View Post
Norton gali būti kiaulių gauti jį dirbti su File / Printer Sharing. Turiu patirties, kai aš tiesiog negalėjo gauti jį dirbti visiems.

Bijau pasakyti, jūs tikriausiai būtų geriau ne pereiti prie Norton ...
Yep .... Turiu sutikti 100% su serverguy ..... Norton yra daugelio problemų priežastis!
Old Balandis 23, 2008, 14:33
Narys

Žinau, Norton, gali būti didelė problema, tačiau iš tikrųjų jos ne mano kompiuteryje, im 15 matai, ir aš mano nešiojamas kasdien į mokyklą, ir tik norėjau vieta laikyti savo darbą, o ne išleisti jį į išorinį kietąjį diską, arba duomenų kortelę, o aš norėjau, kad būtų galima žinoti, ką daryti ateityje, šiuo metu ruošiasi statyti naują kompiuterį iš exsisting dalys ir I dont fanci mažinant mano nešiojamas tiesiog atspausdinti tam tikrą darbą, kai turiu tokią galimybę
Old Balandis 23, 2008, 15:21
Narys

Nope dar ne eiti, negalima peržiūrėti failus ar prijunkite prie spausdintuvo, nors dabar matau, spausdintuvas tai pasirodo sako neteisingas spausdintuvo pavadinimas arba ry buvo prarasta.
Old Balandis 25, 2008, 17:28
Narys

Citata:
Originally Posted by rbscooby View Post
Gerai leiskite man pasakyti, kaip jis, aš turiu pagrindinės kompiuterio (Windows XP Home Service Pack 2) įsteigto nuo laiptų ji spausdintuvą prie jo prijungtas per USB, aš taip pat turiu bevielį kompiuterį (XP Pro Service Pack 2)

norėjau pabandyti ir atsispausdinti naudodami dalis facilty ant XP, kad būtų galima pasidalinti šia Vienas USB spausdintuvas be pirkimo spausdinimo serveris.

spausdintuvas yra įdiegta abiejuose kompiuteriuose, įdiegtos naudojant HP programinės įrangos, aš negaliu pareikšti savo nešiojamąjį kompiuterį, nustatantis ir spausdinti per USB, bet tai, ką aš norėjau pasiekti buvo yra galimybė spausdinti per pagrindinį kompiuterį, kad visada turi būti prijungtas prie spausdintuvo, I cant tai padaryti iš mano nešiojamojo kompiuterio. bet jei i plug mano nešiojamojo kompiuterio į spausdintuvą, tada pabandykite rasti spausdintuvo pagrindinis kompiuteris, aš negaliu, tai gali rodyti, kad jis yra prijungtas prie mano nešiojamojo kompiuterio ir kad galėčiau naudoti šią spausdinti, problema yra jos atvirkštine tvarka. Norėčiau atspausdinti iš mano nešiojamojo kompiuterio pagrindinėje kompiuterio, tada prie spausdintuvo, galiu atspausdinti iš pagrindinių kompiuterio per nešiojamas, tryed tik patikrinti, kad ji dirbtų ar atvirkščiai.

Can anyone help me spausdinti iš mano kompiuterio prie pagrindinio kompiuterio tada prie spausdintuvo.

plius man reikia peržiūrėti failų, kad būtų galima atspausdinti? pagrindinis kompiuteris gali peržiūrėti mano nešiojamojo kompiuterio failus, bet dar ne atvirkščiai.
Hi rbscooby,

Tai Mike nuo Norton oficialus palaikymo komanda. Ar jūs naudojate Norton Internet Security arba "Norton 360? Abu šie produktai yra Norton Personal Firewall, ir jei ji sumontuota reikia išjungti Windows ugniasienės, todėl nėra jokių konfliktų. Norint gauti File Sharing veikia tinkamai, jums reikia koreguoti kai kuriuos Norton Firewall settings.

Jei galėtumėte prašome paaiškinti mano kuris produktas, kurį naudojate galiu jums padėti su failais Jūsų problemą.

Nekantriai lauksiu Jūsų atsakymo.

Ačiū,
Mike

Michael York
Norton oficialus palaikymo komanda
Symantec Corporation
http://service.symantec.com/priority
Old Balandis 26, 2008, 01:54
Narys

Aš ką tik atnaujintas iki Norton Internet Security 2008.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Spausdinimo tinklo, XP ne bootup, o ne po prisijungimo? crossedphoenix Windows "operacinės sistemos 3 13 spalis 2008 10:14
Nuotolinė prieiga prie kompiuterio kainuoja per LAN vk3fcll BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 24 sausis 2008 18:00
Prieiga prie tinklo iš nuotolinio kompiuterio. littleeddy Networking, Modems & VoIP 7 20 sausis 2008 17:33
Spausdinimo problemos Slnaarasm Digital Imaging & Printers 1 10 spalis 2007 12:47
Problemos su tinklu, ant naujo kompiuterio Bulvių Networking, Modems & VoIP 3 29 liepa 2007 11:30
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.