mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Žēl tā man atkal - Drukāšanas problēmas, kas skar tīkla + Piekļuve viena datora

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 23, 2008, 12:53
Loceklis

Default Žēl tā man atkal - Drukāšanas problēmas, kas skar tīkla + Piekļuve viena datora

Ok ļaujiet man pateikt, kā tas ir, man ir tādas galvenās datoru (XP Home Service Pack 2) izveido pa kāpnēm ir printeris blakus plugged in no USB, man ir arī bezvadu klēpjdators (xp pro Service Pack 2)

Gribēju mēģināt drukāt, izmantojot daļu facilty uz XP, lai varētu dalīties vienam USB printeri bez pērkot drukas serveri.

printeris ir uzstādīta uz abiem datoriem, kas uzstādītas, izmantojot HP programmatūru, es varu dot savu klēpjdatoru leju un drukā ar usb, bet tas, ko es gribēju panākt tika var izdrukāt, izmantojot galveno datoru, kas vienmēr ir saistīta ar printeri, i cant do to no mana klēpjdators. Bet, ja es plug savu klēpjdatoru vērā printeris, un tad mēģiniet atrast printeri galveno datoru, varu, var redzēt, ka tas ir pieslēgts manu portatīvo datoru un ka es varu izmantot šo drukāt, problēma ir tā nepareizi otrādi. Es gribu izdrukāt no sava klēpjdatora galvenās datoru pēc tam printerim, es varu drukāt no galvenās datora caur portatīvo datoru, tryed tikai lai pārbaudītu, vai tas darbosies, ja otrādi.

Can anyone help me drukāt no sava klēpjdatora galvenās datoru tad printerim.

plus man ir, lai apskatītu failu var izdrukāt? galvenās datoru var apskatīt manu portatīvo datoru failus, bet atkal ne otrādi.
Old Aprīlis 23, 2008, 13:37
Donors Group

Default Žēl tā man atkal - Drukāšanas problēmas, kas skar tīkla + Piekļuve viena datora

Jūs varētu būt, kam firewall jautājums šeit, tas izklausīsies Ugunsmūris ir iespēja ļaut piekļūt no darbvirsmas pc ar savu portatīvo datoru, bet Jūsu galddatoriem ugunsmūris bloķē jūsu portatīvo datoru, ja jūs iedziļināties jūsu ugunsmūra iestatījumus desktop pc un ievadiet ip adresi no jūsu klēpjdators vērā to, ka var atrisināt jūsu problēmu ar apdruku un failu koplietošana

Mana sistēma: --

Processor (s):
Intel 2.4Ghz Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
RAM Operatīvā atmiņa:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Sound Card:
Realtek High Definition Onboard
Hard Drive (s):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
Bez preču zīmes Case un PSU @ 500 watt
Dzesēšana:
STOCK
Tīkla / Internets:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD un 15 collu LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old Aprīlis 23, 2008, 13:46
Loceklis

ok paldies, es centīšos drīz, šobrīd veic darbu citā PC, lai galvenās datoru no uz mo, nwill update kad mēģinu, tikai uzlabota, lai norton 2008 par galveno pc, citi comp ir tikai comodo, i have got failu koplietošana strādāt ar pc im šobrīd veic darbu uz šā Ugunsmūris ir arī comodo
Old Aprīlis 23, 2008, 13:56
Donors Group

Sāciet tīkls vednis vēlreiz gan mašīnas un pārliecinieties File / Printer Sharing ir izvēlēts.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Aprīlis 23, 2008, 14:20
Moderator Group

Norton var cūkas, lai saņemtu to, lai strādātu ar File / Printer Sharing. Man ir pieredze, kad es tikai nevarēja iegūt darbu vispār.

Es baidos teikt, jums, iespējams, būtu labāk nevis paaugstināt to Norton ...

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Aprīlis 23, 2008, 14:26
Donors Group

Quote:
Originally Posted by serverguy View Post
Norton var cūkas, lai saņemtu to, lai strādātu ar File / Printer Sharing. Man ir pieredze, kad es tikai nevarēja iegūt darbu vispār.

Es baidos teikt, jums, iespējams, būtu labāk nevis paaugstināt to Norton ...
Yep .... Man ir vienoties 100% serverguy ..... Norton ir cēlonis daudzām problēmām!
Old Aprīlis 23, 2008, 14:33
Loceklis

Es zinu, Norton var būt liela problēma, bet patiesībā tā nav mana datora, im 15 redzat, un es savu portatīvo datoru katru dienu uz skolu un tikai gribēju vieta, kur novietot manu darbu, nevis liekot to uz ārējo cieto disku, vai datu STICK, un es vēlējos, lai varētu zināt, ko darīt nākotnē, šobrīd gatavojas būvēt jaunu datoru no exsisting daļām, un i dont fanci samazinot manu klēpjdatoru tikai drukā kādu darbu, kad man ir šāda iespēja
Old Aprīlis 23, 2008, 15:21
Loceklis

Nē vēl ne iet, nevar apskatīt failus vai izveidojiet savienojumu ar printeri, bet tagad es redzu printeris tā pārādās sakot nederīgs printera nosaukumu vai savienojums ir zudis.
Old Aprīlis 25, 2008, 17:28
Loceklis

Quote:
Originally Posted by rbscooby View Post
Ok ļaujiet man pateikt, kā tas ir, man ir tādas galvenās datoru (XP Home Service Pack 2) izveido pa kāpnēm ir printeris blakus plugged in no USB, man ir arī bezvadu klēpjdators (xp pro Service Pack 2)

Gribēju mēģināt drukāt, izmantojot daļu facilty uz XP, lai varētu dalīties vienam USB printeri bez pērkot drukas serveri.

printeris ir uzstādīta uz abiem datoriem, kas uzstādītas, izmantojot HP programmatūru, es varu dot savu klēpjdatoru leju un drukā ar usb, bet tas, ko es gribēju panākt tika var izdrukāt, izmantojot galveno datoru, kas vienmēr ir saistīta ar printeri, i cant do to no mana klēpjdators. Bet, ja es plug savu klēpjdatoru vērā printeris, un tad mēģiniet atrast printeri galveno datoru, varu, var redzēt, ka tas ir pieslēgts manu portatīvo datoru un ka es varu izmantot šo drukāt, problēma ir tā nepareizi otrādi. Es gribu izdrukāt no sava klēpjdatora galvenās datoru pēc tam printerim, es varu drukāt no galvenās datora caur portatīvo datoru, tryed tikai lai pārbaudītu, vai tas darbosies, ja otrādi.

Can anyone help me drukāt no sava klēpjdatora galvenās datoru tad printerim.

plus man ir, lai apskatītu failu var izdrukāt? galvenās datoru var apskatīt manu portatīvo datoru failus, bet atkal ne otrādi.
Hi rbscooby,

Tas ir Mike no Norton Authorized Support Team. Vai tu izmanto Norton Internet Security, Norton 360? Abi šie produkti satur Norton Personal Firewall, un, ja uzstādīta vajadzētu atspējot Windows ugunsmūri, lai nav konfliktu. Lai iegūtu File Sharing nedarbojas pareizi, Jums nepieciešams koriģēt dažus no šajā Norton Firewall settings.

Ja jūs varētu lūdzu izskaidrot manu kurš produkts lietojat es varu jums palīdzēt tālāk ar File Sharing problēma jums piedzīvo.

Es ceru uz jūsu atbildi.

Pateicība,
Mike

Michael York
Norton Authorized Support Team
Symantec Corporation
http://service.symantec.com/priority
Old Aprīlis 26, 2008, 01:54
Loceklis

Esmu tikko modernizētas, lai Norton Internet Security 2008.
Reply

Register

Bookmarks