mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Imi pare rau sa-mi din nou - asupra problemelor legate de imprimare reţea + Accesarea un calculator

Reply

Thread Tools
Old 23 aprilie 2008, 12:53
Grupul de stat

Default Imi pare rau sa-mi din nou - asupra problemelor legate de imprimare reţea + Accesarea un calculator

Bine, lasă-mă să spun cum este, am un computer principal (XP Home Service Pack 2), înfiinţat în jos scari are o imprimantă de lângă el conectat prin USB, i de asemenea, de un laptop wireless (XP Pro Service Pack 2)

Am vrut să încerc şi imprimare folosind ponderea facilty XP de pe computer, pentru a putea impartasi aceasta o imprimantă USB fără achiziţionarea unui server de imprimare.

de imprimantă este instalat pe ambele calculatoare, instalat, utilizând software-ul HP, nu pot aduce laptop-ul meu în jos şi de imprimare prin USB, dar ce am vrut pentru a realiza a fost posibilitatea de a imprima prin principalele computer pe care trebuie să fie întotdeauna conectat la imprimantă, i cant face acest lucru de la meu laptop. dar daca i plug meu laptop în imprimantă, apoi încerca găsirea de imprimanta de pe computerul principal, i se poate, se poate observa că acesta este conectat la sistemul meu laptop şi că i se poate utiliza pentru a imprima aceasta, problema este sa greşit invers. Vreau să imprimare de la meu laptop la principalele calculator apoi la imprimantă, i se poate imprima de la principalele computer prin intermediul unui laptop, tryed doar pentru a verifica dacă s-ar lucra în cazul în care un alt mod rotund.

Poate cineva să mă ajute pentru a imprima de la meu laptop la principalele calculator apoi la imprimantă.

plus i-au făcut pentru a vizualiza fişiere pentru a putea tipări? principalele computer posibilitatea de a vizualiza fişierele meu laptop, dar din nou, nu invers.
Old 23 aprilie 2008, 13:37
Grupul de donator

Default Imi pare rau sa-mi din nou - asupra problemelor legate de imprimare reţea + Accesarea un calculator

Ai putea fi având un firewall problemă aici, este ca sunet de firewall este activat pentru a permite accesul de pe desktop PC pe laptop, dar dvs. desktop firewall este blocarea laptop, dacă te duci în firewall-vă setările de pe desktop PC şi introduceţi IP adresa de la laptop-ului dvs. în el, care poate rezolva problema cu imprimare şi partajarea de fişiere

Sistemul meu: --

Procesor (e):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Plăci de bază:
ACER EG31M
Memorie RAM:
2 gig DDR2 667
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 8400GS
Placă de sunet:
Realtek High Definition la bord
Hard Drive (e):
500GB + 250GB SATA 2 + 180gb
Optical Drive (e):
DVD + RW DVD
Cauza / PSU:
Unbranded de caz şi PSU @ 500 watt
Răcire:
STOCK
Network / Internet:
Realtek PCI-E gigabite CNI
Monitor (e):
19 "LCD si 15 Inch LCD
Sistem de operare (e):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 23 aprilie 2008, 13:46
Grupul de stat

ok multumesc, voi încerca în curând, în prezent, face de lucru pe un alt calculator, asa ca principal computer pentru a MO, nwill actualizare când încerc, doar pentru a actualizat Norton 2008 cu privire la principalele PC, celelalte comp este doar comodo, i-au luat partajarea de fişiere pentru a lucra cu PC-ul de chat în prezent fac de lucru cu privire la faptul că este, de asemenea, comodo firewall
Old 23 aprilie 2008, 13:56
Grupul de donator

Încercaţi să rulaţi Network expertul din nou pe ambele maşini şi asiguraţi-vă de fişiere / imprimante este selectat.

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 23 aprilie 2008, 14:20
Moderator Group

Norton poate fi un porc pentru al face să funcţioneze cu fişiere / imprimante. Am experienţe când am doar nu a putut sa-l aduc la munca, la toate.

Mă tem să spun ce-ar fi fost, probabil, mai bine nu pentru a face upgrade la Norton ...

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 23 aprilie 2008, 14:26
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de serverguy View Post
Norton poate fi un porc pentru al face să funcţioneze cu fişiere / imprimante. Am experienţe când am doar nu a putut sa-l aduc la munca, la toate.

Mă tem să spun ce-ar fi fost, probabil, mai bine nu pentru a face upgrade la Norton ...
Da .... Trebuie să fiu de acord 100% cu serverguy ..... Norton este cauza a numeroase probleme!
Old 23 aprilie 2008, 14:33
Grupul de stat

Ştiu norton poate fi o mare problema, dar de fapt sa nu-mi computer, IM 15 vezi, şi să-mi iau laptop pe zi la şcoală şi a vrut doar un loc pentru a stoca pe munca mea, în loc de a pune-o pe un hard disc extern, Stick sau de date, şi am vrut să fie în măsură să ştie ce să facă în viitor, în prezent pe cale de a construi un computer nou de la exsisting părţi, şi i dont fanci aducerea jos meu laptop doar să imprime unele de muncă, atunci când am această posibilitate
Old 23 aprilie 2008, 15:21
Grupul de stat

Nu încă nu merge, nu pot vizualiza imagini sau de a vă conecta la imprimantă, cu toate că acum i se poate vedea de imprimantă este vorba de a spune invalid imprimantei sau numele de conectare a fost pierdut.
Old 25 aprilie 2008, 17:28
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de rbscooby View Post
Bine, lasă-mă să spun cum este, am un computer principal (XP Home Service Pack 2), înfiinţat în jos scari are o imprimantă de lângă el conectat prin USB, i de asemenea, de un laptop wireless (XP Pro Service Pack 2)

Am vrut să încerc şi imprimare folosind ponderea facilty XP de pe computer, pentru a putea impartasi aceasta o imprimantă USB fără achiziţionarea unui server de imprimare.

de imprimantă este instalat pe ambele calculatoare, instalat, utilizând software-ul HP, nu pot aduce laptop-ul meu în jos şi de imprimare prin USB, dar ce am vrut pentru a realiza a fost posibilitatea de a imprima prin principalele computer pe care trebuie să fie întotdeauna conectat la imprimantă, i cant face acest lucru de la meu laptop. dar daca i plug meu laptop în imprimantă, apoi încerca găsirea de imprimanta de pe computerul principal, i se poate, se poate observa că acesta este conectat la sistemul meu laptop şi că i se poate utiliza pentru a imprima aceasta, problema este sa greşit invers. Vreau să imprimare de la meu laptop la principalele calculator apoi la imprimantă, i se poate imprima de la principalele computer prin intermediul unui laptop, tryed doar pentru a verifica dacă s-ar lucra în cazul în care un alt mod rotund.

Poate cineva să mă ajute pentru a imprima de la meu laptop la principalele calculator apoi la imprimantă.

plus i-au făcut pentru a vizualiza fişiere pentru a putea tipări? principalele computer posibilitatea de a vizualiza fişierele meu laptop, dar din nou, nu invers.
Max rbscooby,

Aceasta este Mike din Norton Autorizat Support Team. Sunteţi folosind Norton Internet Security sau Norton 360? Ambele aceste produse conţin Norton Personal Firewall şi, atunci când este instalat ar trebui să dezactivaţi Paravanul de protecţie Windows, astfel încât nu există conflicte. Pentru a primi Partajare fişiere de lucru în mod corespunzător, trebuie să faci pentru a ajusta unele dintre setările din Norton Firewall.

Dacă aţi putea să-mi, vă rugăm să clarifice pentru care produsul pe care îl utilizaţi pot să vă ajute în continuare cu problema Partajare fişiere vă confruntaţi.

Aştept cu nerăbdare să vă răspuns.

Mulţumesc,
Mike

Michael York
Norton Autorizat Support Team
Symantec Corporation
http://service.symantec.com/priority
Old 26 aprilie 2008, 01:54
Grupul de stat

Eu v-am actualizat la Norton Internet Security 2008.
Reply

Register

Marcaje