![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bine, lasă-mă să spun cum este, am un computer principal (XP Home Service Pack 2), înfiinţat în jos scari are o imprimantă de lângă el conectat prin USB, i de asemenea, de un laptop wireless (XP Pro Service Pack 2) Am vrut să încerc şi imprimare folosind ponderea facilty XP de pe computer, pentru a putea impartasi aceasta o imprimantă USB fără achiziţionarea unui server de imprimare. de imprimantă este instalat pe ambele calculatoare, instalat, utilizând software-ul HP, nu pot aduce laptop-ul meu în jos şi de imprimare prin USB, dar ce am vrut pentru a realiza a fost posibilitatea de a imprima prin principalele computer pe care trebuie să fie întotdeauna conectat la imprimantă, i cant face acest lucru de la meu laptop. dar daca i plug meu laptop în imprimantă, apoi încerca găsirea de imprimanta de pe computerul principal, i se poate, se poate observa că acesta este conectat la sistemul meu laptop şi că i se poate utiliza pentru a imprima aceasta, problema este sa greşit invers. Vreau să imprimare de la meu laptop la principalele calculator apoi la imprimantă, i se poate imprima de la principalele computer prin intermediul unui laptop, tryed doar pentru a verifica dacă s-ar lucra în cazul în care un alt mod rotund. Poate cineva să mă ajute pentru a imprima de la meu laptop la principalele calculator apoi la imprimantă. plus i-au făcut pentru a vizualiza fişiere pentru a putea tipări? principalele computer posibilitatea de a vizualiza fişierele meu laptop, dar din nou, nu invers. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai putea fi având un firewall problemă aici, este ca sunet de firewall este activat pentru a permite accesul de pe desktop PC pe laptop, dar dvs. desktop firewall este blocarea laptop, dacă te duci în firewall-vă setările de pe desktop PC şi introduceţi IP adresa de la laptop-ului dvs. în el, care poate rezolva problema cu imprimare şi partajarea de fişiere
| |||
| |||
| ok multumesc, voi încerca în curând, în prezent, face de lucru pe un alt calculator, asa ca principal computer pentru a MO, nwill actualizare când încerc, doar pentru a actualizat Norton 2008 cu privire la principalele PC, celelalte comp este doar comodo, i-au luat partajarea de fişiere pentru a lucra cu PC-ul de chat în prezent fac de lucru cu privire la faptul că este, de asemenea, comodo firewall |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Încercaţi să rulaţi Network expertul din nou pe ambele maşini şi asiguraţi-vă de fişiere / imprimante este selectat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norton poate fi un porc pentru al face să funcţioneze cu fişiere / imprimante. Am experienţe când am doar nu a putut sa-l aduc la munca, la toate. Mă tem să spun ce-ar fi fost, probabil, mai bine nu pentru a face upgrade la Norton ...
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Ştiu norton poate fi o mare problema, dar de fapt sa nu-mi computer, IM 15 vezi, şi să-mi iau laptop pe zi la şcoală şi a vrut doar un loc pentru a stoca pe munca mea, în loc de a pune-o pe un hard disc extern, Stick sau de date, şi am vrut să fie în măsură să ştie ce să facă în viitor, în prezent pe cale de a construi un computer nou de la exsisting părţi, şi i dont fanci aducerea jos meu laptop doar să imprime unele de muncă, atunci când am această posibilitate |
|
| |||
| |||
| Nu încă nu merge, nu pot vizualiza imagini sau de a vă conecta la imprimantă, cu toate că acum i se poate vedea de imprimantă este vorba de a spune invalid imprimantei sau numele de conectare a fost pierdut. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Aceasta este Mike din Norton Autorizat Support Team. Sunteţi folosind Norton Internet Security sau Norton 360? Ambele aceste produse conţin Norton Personal Firewall şi, atunci când este instalat ar trebui să dezactivaţi Paravanul de protecţie Windows, astfel încât nu există conflicte. Pentru a primi Partajare fişiere de lucru în mod corespunzător, trebuie să faci pentru a ajusta unele dintre setările din Norton Firewall. Dacă aţi putea să-mi, vă rugăm să clarifice pentru care produsul pe care îl utilizaţi pot să vă ajute în continuare cu problema Partajare fişiere vă confruntaţi. Aştept cu nerăbdare să vă răspuns. Mulţumesc, Mike Michael York Norton Autorizat Support Team Symantec Corporation http://service.symantec.com/priority |
|
| |||
| |||
| Eu v-am actualizat la Norton Internet Security 2008. |
![]() |
|
| Marcaje |