menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Prepáčte mi jej znova - Tlač problémov po sieti + Prístup k jednému počítaču

Reply

Thread Tools
Old 23. apríla 2008, 12:53
Člen Skupina

Default Prepáčte mi jej znova - Tlač problémov po sieti + Prístup k jednému počítaču

Ok dovoľte mi povedať, ako to je, já mám hlavný počítač (XP Home Service Pack 2) zriadiť si schody má tlačiareň vedľa nej pripojiť do USB, aj aj bezdrôtové notebooku (XP Pro Service Pack 2)

Chcel som to skúsiť a tlačiť pomocou podielu facilty na xp počítač, aby mohli zdieľať toto USB tlačiareň bez kúpe tlačového servera.

tlačiarne je nainštalovaný na oboch počítačoch, nainštalované pomocou softvéru spoločnosti HP, môže priniesť aj môj notebook nadol a tlač do usb, ale to, čo som chcel dosiahnuť, aby bola schopná vytlačiť cez hlavný počítač, ktorý by mal byť vždy pripojený k tlačiarni, i cant to z môjho notebooku. ale ak aj plug môjho notebooku do tlačiarne, potom skúste nájsť tlačiarne na hlavnom počítači, můžu je možné vidieť, že je zapojený do môjho notebooku, a že aj to je možné použiť tento tlač, problémom je jeho zlým smerom kole. Chcem si vytlačiť z môjho notebooku na hlavný počítač potom na tlačiareň, môžete tlačiť aj z hlavného počítača prostredníctvom notebooku, tryed len pre kontrolu, že by to fungovať, ak naopak.

môže ktokoľvek, pomôžte mi tlačiť z môjho notebooku na hlavný počítač potom k tlačiarni.

plus mám zobraziť súbory, ktoré majú byť schopné tlačiť? Hlavná počítača môžete prezerať súbory môj notebook, ale zase nie naopak.
Old 23. apríla 2008, 13:37
Darcu Skupina

Default Prepáčte mi jej znova - Tlač problémov po sieti + Prístup k jednému počítaču

Tie by mohli byť problém s firewallom, je to zvuk, ako je firewall je umožnené povoliť prístup z vášho počítača PC do svojho notebooku, ale Vášho počítača firewall blokuje váš notebook, keď idete do nastavení firewallu na vašom PC a zadajte IP adresy z vášho notebooku do nej, ktoré môže vyriešiť vaše problémy s tlač a zdieľanie súborov

Môj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základná doska:
ACER EG31M
Pamäť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubný
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové veci a psov @ 500 watt
Chladenie:
STOCK
Sieť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operačný systém (y):
Triple Zavádzacia - Windows Vista Ultima
Old 23. apríla 2008, 13:46
Člen Skupina

ok děkuji, budem sa snažiť čoskoro, v súčasnosti robí prácu na inom počítači, takže hlavný počítač pre MO, nwill aktualizácie, keď sa snažím, práve aktualizovaný na Norton 2008 na hlavnom počítači, ostatné comp je comodo, mám zdieľanie súborov pre prácu s počítačom im súčasnosti robím prácu, ktorá je tiež firewall comodo
Old 23. apríla 2008, 13:56
Darcu Skupina

Skúste prevádzkovať sieť sprievodca opäť na oboch strojoch a uistite súboru / Zdieľanie tlačiarne je vybraný.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 23. apríla 2008, 14:20
Moderátor skupiny

Norton môže byť mor na to, aby práca s Súbor / Zdieľanie tlačiarne. Mám skúsenosti, keď som nemohol dostať do práce vôbec.

Obávam sa povedať by ste pravdepodobne nie je lepšie, aby prešli na Norton ...

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 23. apríla 2008, 14:26
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal serverguy View Post
Norton môže byť mor na to, aby práca s Súbor / Zdieľanie tlačiarne. Mám skúsenosti, keď som nemohol dostať do práce vôbec.

Obávam sa povedať by ste pravdepodobne nie je lepšie, aby prešli na Norton ...
Jo .... Musím súhlasiť 100% s serverguy ..... Norton je príčinou mnohých problémov!
Old 23. apríla 2008, 14:33
Člen Skupina

Já vím, Norton môže byť veľký problém, ale naozaj nie je jeho počítač, im 15 vidíš, a já jsem vziať môj notebook denne do školy a jednoducho chcela miesto na uloženie svojej práce na miesto uvedenia na externý pevný disk, alebo údaje držať, a já chcel mať možnosť vedieť, čo robiť do budúcnosti, v súčasnosti chystá postaviť nový počítač od exsisting častí, a i dont fancy zníženie môjho notebooku na pouhých tlač nejakú prácu, keď som túto možnosť
Old 23. apríla 2008, 15:21
Člen Skupina

Nope stále nepasuje, nemožno zobraziť súbory a pripojenie k tlačiarni, aj keď teraz vidím tlačiarne pochádza až vyslovením neplatný názov tlačiarne alebo bolo spojenie stratené.
Old 25. apríl 2008, 17:28
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal rbscooby View Post
Ok dovoľte mi povedať, ako to je, já mám hlavný počítač (XP Home Service Pack 2) zriadiť si schody má tlačiareň vedľa nej pripojiť do USB, aj aj bezdrôtové notebooku (XP Pro Service Pack 2)

Chcel som to skúsiť a tlačiť pomocou podielu facilty na xp počítač, aby mohli zdieľať toto USB tlačiareň bez kúpe tlačového servera.

tlačiarne je nainštalovaný na oboch počítačoch, nainštalované pomocou softvéru spoločnosti HP, môže priniesť aj môj notebook nadol a tlač do usb, ale to, čo som chcel dosiahnuť, aby bola schopná vytlačiť cez hlavný počítač, ktorý by mal byť vždy pripojený k tlačiarni, i cant to z môjho notebooku. ale ak aj plug môjho notebooku do tlačiarne, potom skúste nájsť tlačiarne na hlavnom počítači, můžu je možné vidieť, že je zapojený do môjho notebooku, a že aj to je možné použiť tento tlač, problémom je jeho zlým smerom kole. Chcem si vytlačiť z môjho notebooku na hlavný počítač potom na tlačiareň, môžete tlačiť aj z hlavného počítača prostredníctvom notebooku, tryed len pre kontrolu, že by to fungovať, ak naopak.

môže ktokoľvek, pomôžte mi tlačiť z môjho notebooku na hlavný počítač potom k tlačiarni.

plus mám zobraziť súbory, ktoré majú byť schopné tlačiť? Hlavná počítača môžete prezerať súbory môj notebook, ale zase nie naopak.
Ahoj rbscooby,

To je Mike z Norton Autorizovaný Podpora tímu. Ste pomocou Norton Internet Security alebo Norton 360? Oba výrobky obsahujú Norton Personal Firewall, a pri inštalácii zakázať firewall systému Windows, takže tu nie sú žiadne konflikty. V snahe získať zdieľanie súborov funguje správne, si budú musieť upraviť niektoré nastavenia v Norton Firewall.

Ak by ste mohli prosím upresniť, ktoré pre svoj produkt, ktorý používate I vám môžu pomôcť ďalej sa zdieľanie súborov problému ste sa stretli.

Teším sa na vaše reakcie.

Vďaka,
Mike

Michael York
Norton Autorizovaný Podpora tímu
Symantec Corporation
http://service.symantec.com/priority
Old 26. apríla 2008, 01:54
Člen Skupina

som práve aktualizovaný na Norton Internet Security 2008.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Sieťovú tlač v XP na bootup, ne po prihlásení? crossedphoenix Operačné systémy Windows 3 13. októbra 2008 10:14
Vzdialený prístup k počítaču zadarmo cez LAN vk3fcll Všeobecné Software Chat 2 24. januára 2008 18:00
Prístup k sieti zo vzdialeného miesta. littleeddy Siete, Modemy & VoIP 7 20 január 2008 17:33
Problémy s tlačou Slnaarasm Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 1 10. októbra 2007 12:47
Problémy na sieti Nové počítačové Zemiak Siete, Modemy & VoIP 3 29. júl 2007 11:30
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.