![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok dovoľte mi povedať, ako to je, já mám hlavný počítač (XP Home Service Pack 2) zriadiť si schody má tlačiareň vedľa nej pripojiť do USB, aj aj bezdrôtové notebooku (XP Pro Service Pack 2) Chcel som to skúsiť a tlačiť pomocou podielu facilty na xp počítač, aby mohli zdieľať toto USB tlačiareň bez kúpe tlačového servera. tlačiarne je nainštalovaný na oboch počítačoch, nainštalované pomocou softvéru spoločnosti HP, môže priniesť aj môj notebook nadol a tlač do usb, ale to, čo som chcel dosiahnuť, aby bola schopná vytlačiť cez hlavný počítač, ktorý by mal byť vždy pripojený k tlačiarni, i cant to z môjho notebooku. ale ak aj plug môjho notebooku do tlačiarne, potom skúste nájsť tlačiarne na hlavnom počítači, můžu je možné vidieť, že je zapojený do môjho notebooku, a že aj to je možné použiť tento tlač, problémom je jeho zlým smerom kole. Chcem si vytlačiť z môjho notebooku na hlavný počítač potom na tlačiareň, môžete tlačiť aj z hlavného počítača prostredníctvom notebooku, tryed len pre kontrolu, že by to fungovať, ak naopak. môže ktokoľvek, pomôžte mi tlačiť z môjho notebooku na hlavný počítač potom k tlačiarni. plus mám zobraziť súbory, ktoré majú byť schopné tlačiť? Hlavná počítača môžete prezerať súbory môj notebook, ale zase nie naopak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tie by mohli byť problém s firewallom, je to zvuk, ako je firewall je umožnené povoliť prístup z vášho počítača PC do svojho notebooku, ale Vášho počítača firewall blokuje váš notebook, keď idete do nastavení firewallu na vašom PC a zadajte IP adresy z vášho notebooku do nej, ktoré môže vyriešiť vaše problémy s tlač a zdieľanie súborov
| |||
| |||
| ok děkuji, budem sa snažiť čoskoro, v súčasnosti robí prácu na inom počítači, takže hlavný počítač pre MO, nwill aktualizácie, keď sa snažím, práve aktualizovaný na Norton 2008 na hlavnom počítači, ostatné comp je comodo, mám zdieľanie súborov pre prácu s počítačom im súčasnosti robím prácu, ktorá je tiež firewall comodo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste prevádzkovať sieť sprievodca opäť na oboch strojoch a uistite súboru / Zdieľanie tlačiarne je vybraný.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norton môže byť mor na to, aby práca s Súbor / Zdieľanie tlačiarne. Mám skúsenosti, keď som nemohol dostať do práce vôbec. Obávam sa povedať by ste pravdepodobne nie je lepšie, aby prešli na Norton ...
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Já vím, Norton môže byť veľký problém, ale naozaj nie je jeho počítač, im 15 vidíš, a já jsem vziať môj notebook denne do školy a jednoducho chcela miesto na uloženie svojej práce na miesto uvedenia na externý pevný disk, alebo údaje držať, a já chcel mať možnosť vedieť, čo robiť do budúcnosti, v súčasnosti chystá postaviť nový počítač od exsisting častí, a i dont fancy zníženie môjho notebooku na pouhých tlač nejakú prácu, keď som túto možnosť |
|
| |||
| |||
| Nope stále nepasuje, nemožno zobraziť súbory a pripojenie k tlačiarni, aj keď teraz vidím tlačiarne pochádza až vyslovením neplatný názov tlačiarne alebo bolo spojenie stratené. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
To je Mike z Norton Autorizovaný Podpora tímu. Ste pomocou Norton Internet Security alebo Norton 360? Oba výrobky obsahujú Norton Personal Firewall, a pri inštalácii zakázať firewall systému Windows, takže tu nie sú žiadne konflikty. V snahe získať zdieľanie súborov funguje správne, si budú musieť upraviť niektoré nastavenia v Norton Firewall. Ak by ste mohli prosím upresniť, ktoré pre svoj produkt, ktorý používate I vám môžu pomôcť ďalej sa zdieľanie súborov problému ste sa stretli. Teším sa na vaše reakcie. Vďaka, Mike Michael York Norton Autorizovaný Podpora tímu Symantec Corporation http://service.symantec.com/priority |
|
| |||
| |||
| som práve aktualizovaný na Norton Internet Security 2008. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sieťovú tlač v XP na bootup, ne po prihlásení? | crossedphoenix | Operačné systémy Windows | 3 | 13. októbra 2008 10:14 |
| Vzdialený prístup k počítaču zadarmo cez LAN | vk3fcll | Všeobecné Software Chat | 2 | 24. januára 2008 18:00 |
| Prístup k sieti zo vzdialeného miesta. | littleeddy | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 20 január 2008 17:33 |
| Problémy s tlačou | Slnaarasm | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 10. októbra 2007 12:47 |
| Problémy na sieti Nové počítačové | Zemiak | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 29. júl 2007 11:30 |
| Thread Tools | |
| |