мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Нажалост његове мене опет - тампањем + Приступ мрежи преко једног рачунара

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23 тра 2008, 12:53
Мембер Гроуп

Default Нажалост његове мене опет - тампањем + Приступ мрежи преко једног рачунара

Ок нека ми кажу како је, имам главном рачунару (КСП Хоме Сервице Пацк 2) поставити низ степенице је штампач прикључен поред ње у по усб, и такође имају радио лаптоп (КСП Про Сервице Пацк 2)

ЈА оскудица за пробати и одштампате помоћу удео фацилты ксп на рачунару, да бисте могли да деле овај усб принтер без купујете штампај сервер.

штампач је инсталирана на оба рачунара, користећи ХП инсталиран софтвер, не могу донијети пруд мој лаптоп и штампање по усб, али оно што сам хтела да постигне је да сте у могућности да одштампате преко главног рачунара које треба увек бити повезани на штампач, ја лицемјерје чинити ово из мог лаптоп. Али ако ја плуг мој лаптоп у штампач, а затим покушајте проналал̌ењу штампач на главном рачунару, ја могу, то се види да је прикључен на мој лаптоп и да ја могу да користе ову исписати, проблем је њен погрешан начин округле. Желим штампај из мој лаптоп са главним рачунаром на штампач онда, не могу исписати из главног рачунара преко лаптоп, трыед само да провери да би то радити ако други пут круг.

моћи било ко помоћ мене за принт из мој лаптоп са главним рачунаром онда на штампач.

плус Морам ли поглед картотека моћи да одштампате? главно рачунар може погледати мој лаптоп слика, али опет не други начин округле.
Old 23 тра 2008, 13:37
Донаторска Група

Default Нажалост његове мене опет - тампањем + Приступ мрежи преко једног рачунара

Могли бисте имати фиреуалл проблем овде, то звук сличан заштитног зида је омогућено да омогући приступ са радне површине рачунара на свој лаптоп рачунара али ваш заштитни зид блокира ваш лаптоп, ако идете у ваше подешавања заштитног зида на радној површини рачунара и откуцајте ИП адресу из вашег лаптоп на то да је мај решити ваш проблем са принт и филе схаринг

Мы Сыстем: --

Процесор (и):
Интел 2.4Гхз цоре 2 Куад
Матичне плоче:
Ацер ЕГ31М
РАМ меморија:
2 чезе ДДР2 667
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8400ГС
Соунд Цард:
Реалтек високе дефиниције Онбоард
Тврди диск (и):
500ГБ + 180гб + 250ГБ САТА 2
Оптички погон (е):
ДВД-РУ + ДВД
Цасе / псу:
Цасе псу Унбрандед и @ 500 Уатт
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Реалтек ПЦИ-Е гигабите НИЦ
Монитор (е):
19 "ЛЦД и 15 инчни ЛЦД
Оперативни систем (е):
Трипле боот - Уиндоус Виста Ултимат
Old 23 тра 2008, 13:46
Мембер Гроуп

ок хвала ти, ја ћу пробати ускоро, тренутно ради на другом рачунару да раде, тако да из главног рачунара за МО, нуилл модернизирати нашто ја пробати, само надоградити на север 2008 на главном рачунару, а други је само цомп ЦОМОДО сам добио дељење датотека за рад са рачунаром им тренутно радим на послу који је такође ЦОМОДО фиреуалл
Old 23 тра 2008, 13:56
Донаторска Група

Покушајте са мреже чаробњак поново на обе машине и проверите да ли је Филе / Принтер Схаринг није изабрано.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 23 тра 2008, 14:20
Модератор / ица групе

Север може бити свиње за добити то за посао са Филе / Принтер Схаринг. Имам искуства када нисам могао добити то за посао код сви.

Бојим се да кажем вам вероватно би било боље да се не надоградите на Север ...

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 23 тра 2008, 14:26
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы сервергуы View Post
Север може бити свиње за добити то за посао са Филе / Принтер Схаринг. Имам искуства када нисам могао добити то за посао код сви.

Бојим се да кажем вам вероватно би било боље да се не надоградите на Север ...
Ыеп .... Морам се сложити 100% са сервергуы ..... Нортон је узрок многих проблема!
Old 23 тра 2008, 14:33
Мембер Гроуп

Знам север могу бити велики проблем, али стварно не мој својих рачунара, ИМ 15 видиш, и ја узети мој лаптоп свакодневно у школу и праведан оскудица место за складиштење на мој посао, уместо да стави то на спољни хард диск, Стицк или података, и ЈА оскудица да бисте могли да знају шта учинити за будућност, који је тренутно око изградити ново рачунар са екссистинг делова, и ја донт фанци доносе доле мој лаптоп на само исписати неке радити кад имам ову могућност
Old 23 тра 2008, 15:21
Мембер Гроуп

Нопе даље не иде, не могу да прегледате датотеке или спојити на штампач, иако и сада можете видети штампач долази до рекавши неважеће штампач име или је веза била изгубљена.
Old 25 тра 2008, 17:28
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы рбсцообы View Post
Ок нека ми кажу како је, имам главном рачунару (КСП Хоме Сервице Пацк 2) поставити низ степенице је штампач прикључен поред ње у по усб, и такође имају радио лаптоп (КСП Про Сервице Пацк 2)

ЈА оскудица за пробати и одштампате помоћу удео фацилты ксп на рачунару, да бисте могли да деле овај усб принтер без купујете штампај сервер.

штампач је инсталирана на оба рачунара, користећи ХП инсталиран софтвер, не могу донијети пруд мој лаптоп и штампање по усб, али оно што сам хтела да постигне је да сте у могућности да одштампате преко главног рачунара које треба увек бити повезани на штампач, ја лицемјерје чинити ово из мог лаптоп. Али ако ја плуг мој лаптоп у штампач, а затим покушајте проналал̌ењу штампач на главном рачунару, ја могу, то се види да је прикључен на мој лаптоп и да ја могу да користе ову исписати, проблем је њен погрешан начин округле. Желим штампај из мој лаптоп са главним рачунаром на штампач онда, не могу исписати из главног рачунара преко лаптоп, трыед само да провери да би то радити ако други пут круг.

моћи било ко помоћ мене за принт из мој лаптоп са главним рачунаром онда на штампач.

плус Морам ли поглед картотека моћи да одштампате? главно рачунар може погледати мој лаптоп слика, али опет не други начин округле.
Бок рбсцообы,

Ово је Мајк из Нортон Аутхоризед Суппорт Теам. Јесте ли помоћу Нортон Интернет Сецуриты или Нортон 360? Обе од тих производа садржи Нортон Персонал Фиреуалл, а кад би требало онемогућити инсталиране Уиндоус Фиреуалл, тако да нема сукоба. Како би добили Дељење датотека ради исправно, то вам је потребно за подешавање неких подешавања у Нортон Фиреуалл.

Кад би могла појаснити молим за мој производ који користите ја вам могу помоћи додатно Дељење датотека са проблемом сте се суочили.

ЈА радовати се Вашем одговору.

Хвала,
Мајк

Мицхаел Ыорк
Нортон Аутхоризед Суппорт Теам
Сымантец Цорпоратион
хттп://сервице.сымантец.цом/приориты
Old 26 тра 2008, 01:54
Мембер Гроуп

Ја сам само надограђује на Нортон Интернет Сецуриты 2008.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мрежни тампањем у КСП у боотуп, а не након пријаве? цросседпхоеникс Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 13 октобар 2008 10:14
Удаљени Приступ рачунара путем ЛАН-фрее вк3фцлл Уопштено Софтуаре Цхат 2 24 јануар 2008 18:00
Приступ мрежи са удаљених локација. литтлеедды Нетуоркинг, Модем & ВоИП 7 20 јануар 2008 17:33
Тампањем Слнаарасм Дигитал Имагинг & Штампачи 1 10 октобар 2007 12:47
Мрежа Проблеми на новом рачунару Кромпир Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 29. јула 2007 11:30
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц