![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок нека ми кажу како је, имам главном рачунару (КСП Хоме Сервице Пацк 2) поставити низ степенице је штампач прикључен поред ње у по усб, и такође имају радио лаптоп (КСП Про Сервице Пацк 2) ЈА оскудица за пробати и одштампате помоћу удео фацилты ксп на рачунару, да бисте могли да деле овај усб принтер без купујете штампај сервер. штампач је инсталирана на оба рачунара, користећи ХП инсталиран софтвер, не могу донијети пруд мој лаптоп и штампање по усб, али оно што сам хтела да постигне је да сте у могућности да одштампате преко главног рачунара које треба увек бити повезани на штампач, ја лицемјерје чинити ово из мог лаптоп. Али ако ја плуг мој лаптоп у штампач, а затим покушајте проналал̌ењу штампач на главном рачунару, ја могу, то се види да је прикључен на мој лаптоп и да ја могу да користе ову исписати, проблем је њен погрешан начин округле. Желим штампај из мој лаптоп са главним рачунаром на штампач онда, не могу исписати из главног рачунара преко лаптоп, трыед само да провери да би то радити ако други пут круг. моћи било ко помоћ мене за принт из мој лаптоп са главним рачунаром онда на штампач. плус Морам ли поглед картотека моћи да одштампате? главно рачунар може погледати мој лаптоп слика, али опет не други начин округле. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могли бисте имати фиреуалл проблем овде, то звук сличан заштитног зида је омогућено да омогући приступ са радне површине рачунара на свој лаптоп рачунара али ваш заштитни зид блокира ваш лаптоп, ако идете у ваше подешавања заштитног зида на радној површини рачунара и откуцајте ИП адресу из вашег лаптоп на то да је мај решити ваш проблем са принт и филе схаринг
| |||
| |||
| ок хвала ти, ја ћу пробати ускоро, тренутно ради на другом рачунару да раде, тако да из главног рачунара за МО, нуилл модернизирати нашто ја пробати, само надоградити на север 2008 на главном рачунару, а други је само цомп ЦОМОДО сам добио дељење датотека за рад са рачунаром им тренутно радим на послу који је такође ЦОМОДО фиреуалл |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте са мреже чаробњак поново на обе машине и проверите да ли је Филе / Принтер Схаринг није изабрано.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Север може бити свиње за добити то за посао са Филе / Принтер Схаринг. Имам искуства када нисам могао добити то за посао код сви. Бојим се да кажем вам вероватно би било боље да се не надоградите на Север ...
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Знам север могу бити велики проблем, али стварно не мој својих рачунара, ИМ 15 видиш, и ја узети мој лаптоп свакодневно у школу и праведан оскудица место за складиштење на мој посао, уместо да стави то на спољни хард диск, Стицк или података, и ЈА оскудица да бисте могли да знају шта учинити за будућност, који је тренутно око изградити ново рачунар са екссистинг делова, и ја донт фанци доносе доле мој лаптоп на само исписати неке радити кад имам ову могућност |
|
| |||
| |||
| Нопе даље не иде, не могу да прегледате датотеке или спојити на штампач, иако и сада можете видети штампач долази до рекавши неважеће штампач име или је веза била изгубљена. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ово је Мајк из Нортон Аутхоризед Суппорт Теам. Јесте ли помоћу Нортон Интернет Сецуриты или Нортон 360? Обе од тих производа садржи Нортон Персонал Фиреуалл, а кад би требало онемогућити инсталиране Уиндоус Фиреуалл, тако да нема сукоба. Како би добили Дељење датотека ради исправно, то вам је потребно за подешавање неких подешавања у Нортон Фиреуалл. Кад би могла појаснити молим за мој производ који користите ја вам могу помоћи додатно Дељење датотека са проблемом сте се суочили. ЈА радовати се Вашем одговору. Хвала, Мајк Мицхаел Ыорк Нортон Аутхоризед Суппорт Теам Сымантец Цорпоратион хттп://сервице.сымантец.цом/приориты |
|
| |||
| |||
| Ја сам само надограђује на Нортон Интернет Сецуриты 2008. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мрежни тампањем у КСП у боотуп, а не након пријаве? | цросседпхоеникс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 13 октобар 2008 10:14 |
| Удаљени Приступ рачунара путем ЛАН-фрее | вк3фцлл | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 24 јануар 2008 18:00 |
| Приступ мрежи са удаљених локација. | литтлеедды | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 20 јануар 2008 17:33 |
| Тампањем | Слнаарасм | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 10 октобар 2007 12:47 |
| Мрежа Проблеми на новом рачунару | Кромпир | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 29. јула 2007 11:30 |
| Тхреад Тоолс | |
| |