![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Tamam bana nasıl olduğunu varsayalım, bir ana bilgisayar (XP Home Service Pack 2) merdivenlerden aşağı bir yazıcı onun yanında USB ile bağlantı vardır oluşturduğunuzda, ben de bir kablosuz dizüstü (XP Pro Service Pack 2) var Ben denemek istedim ve XP bilgisayarda paylaşım facilty kullanarak baskı, bir USB yazıcı paylaşımı için mümkün olan bir yazdırma sunucusu satın almadan. Yazıcı iki bilgisayarlarda, HP yazılım kullanarak yüklediyseniz, benim dizüstü aşağı getirebilir yüklenir ve USB ile yazıcı, ama ne elde etmek istediği her zaman yazıcı bağlı olmalıdır ana bilgisayar üzerinden baskı mümkün olan oldu, benim laptop i cant Bunun seçin. Ama ben yazıcı olarak, ana bilgisayar üzerindeki yazıcı bulmaya çalışın, benim dizüstü fiş, bu benim dizüstü, ve bağlı olduğu i yazdırmak için kullanabilirsiniz görebilirsiniz için, problem, yanlış bir şekilde yuvarlaktır. Ben dizüstü bilgisayarda ana bilgisayara sonra yazıcıya yazdırmak isterseniz, i ana bilgisayardan gelen dizüstü bilgisayar üzerinden yazdırabilirsiniz sadece bu şekilde çalışmaya devam eder kontrol etmek için tryed eğer tam tersidir. herkes benim laptop, ana bilgisayara sonra yazıcıya yazdırmak için bana yardımcı olabilir. artı i dosyalarını görüntülemek için baskı gerekir? ana bilgisayar ama yine tam tersidir benim laptop dosyaları değil görüntüleyebilirsiniz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Masaüstünüzde Dizüstü için PC'den erişim sağlamak için ancak etkinleştirilirse Burada, bu güvenlik duvarı gibi bir güvenlik duvarı sorunu yaşıyorsanız olabilir masaüstlerinizde duvarı Dizüstü engelleme ise, güvenlik duvarı ayarları halinde masaüstü PC'de gidip ip girmek bu halinde dizüstü bilgisayarda adresi yazdırma ile sorun çözme ve dosya paylaşımı
| |||
| |||
| tamam teşekkür ederim, ben yakında, şu anda başka bir bilgisayar üzerinde çalışma yaparken, bu Mo için ne zaman, sadece ana bilgisayarda 2008 Norton yükselttiyseniz deneyin, diğer Zorunlu sadece Comodo I var, nwill güncelle bu ana bilgisayarda çalışacaktır PC Sohbet şu anda güvenlik duvarı üzerinde çalışma yaptığını çalışmak için dosya paylaşımını da Comodo bir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yine her iki makine ve emin Dosya / Yazıcı Paylaşımı make Ağ sihirbazını çalıştırmayı deneyin seçilir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norton Dosya çalışmak / Yazıcı Paylaşımı için almak için bir domuz olabilir. Ben sadece bütün çalışma not deneyimleri var. Seni var belki olarak kuzey yükseltmek için iyi değildir söylemeye korkuyor yaşıyorum ...
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Norton büyük bir sorun olabilir, ama gerçekten, im 15 görmek onun değil benim bilgisayar biliyorum, ve benim dizüstü okula günlük al ve sadece benim iş saklamak için bir yer istedi, bunun yerine harici bir sabit disk üzerinde konması, veya veri sopa ve ne geleceği için, yapacağınızı biliyorsunuz edebilmek istedim şu anda hakkında yeni bir bilgisayar oluşturmak için parçaları exsisting, and I dont fanci sadece iş ne zaman i bu olası baskı için dizüstü aşağı getirmek |
|
| |||
| |||
| ancak şimdi i de geçersiz yazıcı ismi söyleyerek veya gelen bağlantı kayıp olan yazıcı görebilirsiniz hayır hala hayır, dosyaları görüntüleyemezsiniz veya yazıcıya bağlanmak, git. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu Mike Norton Yetkili Destek Ekibi var. Norton Internet Security veya Norton 360 kullanıyorsunuz? Gerek bu ürünlerin ve Norton Personal Firewall içeren bir Windows Güvenlik Duvarı devre dışı bırakmak gerekir yüklü Böylece çatışmalar vardır. In order Dosya düzgün çalışan Paylaşımı yapmak içinde biraz Norton Güvenlik Duvarı ayarları ayarlamanız gerekir. Eğer bu konuda daha fazla Dosya Yaşadığınız sorun Paylaşım size yardımcı olabilir kullanıyorsanız benim hangi ürün için açıklık lütfen olabilir. Ben ileri Cevabınızı bekliyoruz. Teşekkürler, Mike Michael York Norton Yetkili Destek Ekibi Symantec Corporation http://service.symantec.com/priority |
|
| |||
| |||
| Sadece Norton Internet Security 2008 yükselttiyseniz ettik. |