менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Вибачте мене своєю знову - мережного друку + доступ до одного комп'ютера

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 квітня 2008, 12:53
Член групи

Default Вибачте мене своєю знову - мережного друку + доступ до одного комп'ютера

Ok дозвольте мені сказати, як вона є, у мене є основний комп'ютер (XP з пакетом оновлень 2 будинку) створена вниз воно принтер поруч з нею підключені по USB, у мене є бездротової ноутбук (XP Pro Service Pack 2)

Я хотів би спробувати і друкування через частку Facilty XP на комп'ютері, щоб бути в змозі робити це одне USB-принтер, не купуючи сервер друку.

принтер встановлений на обох комп'ютерах, встановлених за допомогою програмного забезпечення HP, я можу навести мого ноутбука вниз і друк по USB, але те, що я хотів досягти в даний час здатний друкувати через головний комп'ютер, який завжди повинен бути підключений до принтера, Я нахиляє робити це від мого ноутбука. Але якщо я підключений ноутбук в принтері, а потім спробуйте знайти принтер на головний комп'ютер, я можу, то можна побачити, що він підключений до моїх ноутбуком і що я можу використовувати це для друку, проблемою є неправильним навпаки. Я хочу, щоб виконати друк з моїм ноутбуком на головний комп'ютер, то на принтер, я можу друкувати з основного комп'ютера за допомогою переносних комп'ютерів, Tryed просто щоб переконатися, що вона буде працювати, якщо навпаки.

Чи можна мені допомогти в друк з моїм ноутбуком на головний комп'ютер, то на принтер.

плюс Чи потрібно мені для перегляду файлів, щоб мати можливість надрукувати? Головний комп'ютер може переглядати мій ноутбук файлів, але знову-таки не навпаки.
Old 23 квітня 2008, 13:37
Донор групи

Default Вибачте мене своєю знову - мережного друку + доступ до одного комп'ютера

Ви могли б мати брандмауер питання тут, це звучить як брандмауер, щоб дозволити доступ з настільного комп'ютера на ноутбук, але в настільних ПК, брандмауер блокує вашого ноутбука, якщо ви йдете в налаштування брандмауера на вашому робочому столі комп'ютера і введіть IP -- адресу з вашого ноутбука в неї, що може вирішити проблему з печаткою та обмін файлами

Моя система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Материнська плата:
ACER EG31M
ОЗУ:
2 гігабайт DDR2 667
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition Бортові
Жорсткий диск (и):
500gb + 250GB + 180GB SATA 2
Оптичний привід (и):
DVD RW + DVD
Діло / PSU:
Марочні Корпус і блок живлення потужністю 500 Вт @
Охолодження:
STOCK
Мережі / Інтернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монітор (и):
19 "РК-дисплей і 15-дюймові РК --
Операційна система (и):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 23 квітня 2008, 13:46
Член групи

ОК Спасибо, я постараюсь найближчим часом, в даний час робить роботу на інший ПК, так з головного комп'ютера для Mo, nwill оновлення, коли я намагаюся, тільки підвищений до Нортон 2008 на головному комп'ютері, інші Comp просто Comodo, у мене спільне використання файлів для роботи з ПК в даний час їм роблять роботу над цим також брандмауер Comodo
Old 23 квітня 2008, 13:56
Донор групи

Обрана Спробуйте запустити майстер мережі знову на обох машинах і переконайтеся, що файл / принтерів.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 23 квітня 2008, 14:20
Модератор групи

Нортон може бути свинями, щоб змусити її працювати з файловими / принтерів. Маю досвід, коли я просто не міг змусити його працювати на всіх.

Я боюся, що ви б, напевно, краще не перейти на Нортон ...

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 23 квітня 2008, 14:26
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав serverguy View Post
Нортон може бути свинями, щоб змусити її працювати з файловими / принтерів. Маю досвід, коли я просто не міг змусити його працювати на всіх.

Я боюся, що ви б, напевно, краще не перейти на Нортон ...
Да .... Я згоден на 100% з serverguy ..... Нортон є причиною багатьох проблем!
Old 23 квітня 2008, 14:33
Член групи

Я знаю, Нортон може бути великою проблемою, але насправді його не мій комп'ютер, IM 15 ви бачите, і я з моїм ноутбуком Щодня в школу, а просто хотів місце для зберігання моїх працювати, замість того, щоб покласти його на зовнішньому жорсткому диску, або дані, палиця, і я хотів би мати можливість знати, що робити в майбутньому, в даний час збирається побудувати новий комп'ютер від exsisting частин, і я не НВСКІ низведення мій ноутбук просто друкувати деякі роботи, коли мене є така можливість
Old 23 квітня 2008, 15:21
Член групи

Nope ще не йти, не можуть переглядати файли або підключити до принтера, хоча тепер я бачу, принтер справа доходить до говорив Неправильне ім'я принтера або був втрачений зв'язок.
Old 25 квітня 2008, 17:28
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав rbscooby View Post
Ok дозвольте мені сказати, як вона є, у мене є основний комп'ютер (XP з пакетом оновлень 2 будинку) створена вниз воно принтер поруч з нею підключені по USB, у мене є бездротової ноутбук (XP Pro Service Pack 2)

Я хотів би спробувати і друкування через частку Facilty XP на комп'ютері, щоб бути в змозі робити це одне USB-принтер, не купуючи сервер друку.

принтер встановлений на обох комп'ютерах, встановлених за допомогою програмного забезпечення HP, я можу навести мого ноутбука вниз і друк по USB, але те, що я хотів досягти в даний час здатний друкувати через головний комп'ютер, який завжди повинен бути підключений до принтера, Я нахиляє робити це від мого ноутбука. Але якщо я підключений ноутбук в принтері, а потім спробуйте знайти принтер на головний комп'ютер, я можу, то можна побачити, що він підключений до моїх ноутбуком і що я можу використовувати це для друку, проблемою є неправильним навпаки. Я хочу, щоб виконати друк з моїм ноутбуком на головний комп'ютер, то на принтер, я можу друкувати з основного комп'ютера за допомогою переносних комп'ютерів, Tryed просто щоб переконатися, що вона буде працювати, якщо навпаки.

Чи можна мені допомогти в друк з моїм ноутбуком на головний комп'ютер, то на принтер.

плюс Чи потрібно мені для перегляду файлів, щоб мати можливість надрукувати? Головний комп'ютер може переглядати мій ноутбук файлів, але знову-таки не навпаки.
Привіт rbscooby,

Це Майк з групи підтримки Нортон авторизовані. Чи ви Нортон Internet Security Нортон або 360? Обидва ці продукти містять Нортон Personal Firewall, і при встановленні потрібно відключити брандмауер Windows, тому немає жодних конфліктів. Для Того, щоб отримати загальний доступ до файлів працює належним чином, вам необхідно змінити деякі налаштування в Нортон Firewall.

Якщо б ви могли прохання уточнити для моєї який продукт ви використовуєте я можу допомогти Вам з File Sharing проблемою Ви зіткнулися.

Я з нетерпінням чекаю вашої відповіді.

Спасибі,
Mike

Майкл Йорк
Нортон Уповноважені групи підтримки
Symantec Corporation
http://service.symantec.com/priority
Old 26 квітня 2008, 01:54
Член групи

Я щойно знижено до рівня безпеки Нортон інтернет 2008.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мережевий друку в XP при завантаженні, а не після Увійти? crossedphoenix Операційні системи Windows 3 13 жовтня 2008 10:14
Віддалений доступ до комп'ютера через локальну мережу вільний vk3fcll General Software чат 2 24 січня 2008 18:00
Доступ до мережі з віддаленого комп'ютера. littleeddy Мережа, Модеми & VoIP 7 20 січня 2008 17:33
Проблеми друку Slnaarasm Digital Imaging & Принтери 1 10 жовтня 2007 12:47
Проблеми з мережею на новий комп'ютер Картопля Мережа, Модеми & VoIP 3 29 липня 2007 11:30
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.