![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ok дозвольте мені сказати, як вона є, у мене є основний комп'ютер (XP з пакетом оновлень 2 будинку) створена вниз воно принтер поруч з нею підключені по USB, у мене є бездротової ноутбук (XP Pro Service Pack 2) Я хотів би спробувати і друкування через частку Facilty XP на комп'ютері, щоб бути в змозі робити це одне USB-принтер, не купуючи сервер друку. принтер встановлений на обох комп'ютерах, встановлених за допомогою програмного забезпечення HP, я можу навести мого ноутбука вниз і друк по USB, але те, що я хотів досягти в даний час здатний друкувати через головний комп'ютер, який завжди повинен бути підключений до принтера, Я нахиляє робити це від мого ноутбука. Але якщо я підключений ноутбук в принтері, а потім спробуйте знайти принтер на головний комп'ютер, я можу, то можна побачити, що він підключений до моїх ноутбуком і що я можу використовувати це для друку, проблемою є неправильним навпаки. Я хочу, щоб виконати друк з моїм ноутбуком на головний комп'ютер, то на принтер, я можу друкувати з основного комп'ютера за допомогою переносних комп'ютерів, Tryed просто щоб переконатися, що вона буде працювати, якщо навпаки. Чи можна мені допомогти в друк з моїм ноутбуком на головний комп'ютер, то на принтер. плюс Чи потрібно мені для перегляду файлів, щоб мати можливість надрукувати? Головний комп'ютер може переглядати мій ноутбук файлів, але знову-таки не навпаки. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви могли б мати брандмауер питання тут, це звучить як брандмауер, щоб дозволити доступ з настільного комп'ютера на ноутбук, але в настільних ПК, брандмауер блокує вашого ноутбука, якщо ви йдете в налаштування брандмауера на вашому робочому столі комп'ютера і введіть IP -- адресу з вашого ноутбука в неї, що може вирішити проблему з печаткою та обмін файлами
| |||
| |||
| ОК Спасибо, я постараюсь найближчим часом, в даний час робить роботу на інший ПК, так з головного комп'ютера для Mo, nwill оновлення, коли я намагаюся, тільки підвищений до Нортон 2008 на головному комп'ютері, інші Comp просто Comodo, у мене спільне використання файлів для роботи з ПК в даний час їм роблять роботу над цим також брандмауер Comodo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обрана Спробуйте запустити майстер мережі знову на обох машинах і переконайтеся, що файл / принтерів.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нортон може бути свинями, щоб змусити її працювати з файловими / принтерів. Маю досвід, коли я просто не міг змусити його працювати на всіх. Я боюся, що ви б, напевно, краще не перейти на Нортон ...
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Я знаю, Нортон може бути великою проблемою, але насправді його не мій комп'ютер, IM 15 ви бачите, і я з моїм ноутбуком Щодня в школу, а просто хотів місце для зберігання моїх працювати, замість того, щоб покласти його на зовнішньому жорсткому диску, або дані, палиця, і я хотів би мати можливість знати, що робити в майбутньому, в даний час збирається побудувати новий комп'ютер від exsisting частин, і я не НВСКІ низведення мій ноутбук просто друкувати деякі роботи, коли мене є така можливість |
|
| |||
| |||
| Nope ще не йти, не можуть переглядати файли або підключити до принтера, хоча тепер я бачу, принтер справа доходить до говорив Неправильне ім'я принтера або був втрачений зв'язок. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Це Майк з групи підтримки Нортон авторизовані. Чи ви Нортон Internet Security Нортон або 360? Обидва ці продукти містять Нортон Personal Firewall, і при встановленні потрібно відключити брандмауер Windows, тому немає жодних конфліктів. Для Того, щоб отримати загальний доступ до файлів працює належним чином, вам необхідно змінити деякі налаштування в Нортон Firewall. Якщо б ви могли прохання уточнити для моєї який продукт ви використовуєте я можу допомогти Вам з File Sharing проблемою Ви зіткнулися. Я з нетерпінням чекаю вашої відповіді. Спасибі, Mike Майкл Йорк Нортон Уповноважені групи підтримки Symantec Corporation http://service.symantec.com/priority |
|
| |||
| |||
| Я щойно знижено до рівня безпеки Нортон інтернет 2008. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мережевий друку в XP при завантаженні, а не після Увійти? | crossedphoenix | Операційні системи Windows | 3 | 13 жовтня 2008 10:14 |
| Віддалений доступ до комп'ютера через локальну мережу вільний | vk3fcll | General Software чат | 2 | 24 січня 2008 18:00 |
| Доступ до мережі з віддаленого комп'ютера. | littleeddy | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 20 січня 2008 17:33 |
| Проблеми друку | Slnaarasm | Digital Imaging & Принтери | 1 | 10 жовтня 2007 12:47 |
| Проблеми з мережею на новий комп'ютер | Картопля | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 29 липня 2007 11:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |