по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Спринт Pantech PX500 брави ми Долчинка Географска ширина 630, но не ми е Toshiba

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми януари, 2008, 08:33
Новите държави Група

Default Спринт Pantech PX500 брави ми Долчинка Географска ширина 630, но не ми е Toshiba

Аз наскоро обновен до един Dell Latitude 630 от моя 3 годишен Toshiba Satellite. Аз имах карта за мобилен високоскоростен на Toshiba и че винаги е работил добре и все още работи добре с този компютър.
Всеки път, когато поставите картата в моя Dell той го заключва, понякога веднага, но повечето пъти след като го помоля да се свържете. Най-малко 9 от 10 trys това се случи. След това трябва да студено стартиране на компютъра, като задържите бутона на захранването за 5 секунди, защото нищо не работи по него дори и Windows Task Manager. След това рестартирайте компютъра и след зареждане на опитайте отново .... много разочароващ!
Няма нищо лошо с картата, че аз знам, защото всеки път, когато мога да го вмъкнете в Toshiba и то работилница голям!
Dell е на XP Pro и Office 2007 с Zone Alarm Интернет Scecurity.
Toshiba е на XP Home и Office 2003 с Zone Alarm Internet Security.

Какво е конфликта и как да го отстраня?
Old 27-ми януари, 2008, 16:34
Забранени група

Default Спринт Pantech PX500 брави ми Долчинка Географска ширина 630, но не ми е Toshiba

FYI сте направили двойна пост
се опита да инсталира драйверите на първия или то е, защото си Dell е тичане изглед и си tosiba XP и Vista isn't подкрепени от проверка на интернет страницата на картата и да видим дали те имат изглед шофьор

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 27-ми януари, 2008, 16:55
Новите държави Група

Не, и двете са XP ... Dell е XP Pro .. Toshiba е XP Home ... За съжаление за двойни и тройни след това ... никога не съм ли потвърждение. I'v го направи в двете посоки, по отношение на натоварването на софтуера ... аз дори и деинсталиране на софтуера anit вирус и все още няма успех ...???
Old 27-ми януари, 2008, 17:04
Забранени група

theya добре, ако са и двете XP се опитайте да инсталирате драйвери на Dell и поставете картата
Old 2-ри април 2008, 23:23
Новите държави Група

Последната бърз отговор изпратих беше от темата в потребителския форум Dell, които може или не може да ви помогне. Dell предлага за отстраняване на неизправности стъпка по стъпка, която може да бъде от повече помощ:

http://search.dell.com/searchcom_red...7-780fb48f9877

Съм бил със същия проблем със същия компютър Спринт карта и 2 години Dell Inspiron 6000. Картата работи добре в моята 5 годишна Inspiron 2650. Току-що попаднали в този Troubleshooter така че аз не съм опитвал още. Аз работя от друг компютър сега и ще засили през нея, когато се върна в предната част на по-новите ми Inspiron. Въпреки това, аз не съм въплътила много надежда, Dell очевидно е имал много проблеми с PCMCIA слот, вариращи от панделка кабели няма да оставам включен, за множество случаи, включени в устройството на хардуера мениджър причинява несъвместимостта с всички, виртуални USB, безжични широколентови модеми. Независимо дали Troubleshooter работи или не, вероятно това е само въпрос на време преди Мърфи отглеждат главата му отново така че аз съм една поръчка на Sierra Wireless 595U (стандартно USB2) карта от Спринт като, слава богу, аз съм право на времето в договор за отстъпка устройство за ъпгрейд (една и съща цена за нов модем, както бих се с чисто нов договор за 2 години услуга).

Успех в отстраняване на проблеми!
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc