menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Sprint Pantech PX500 zámky můj Dell Šířka 630, ale není můj Toshiba

Reply

Thread Nástroje
Old 27 leden 2008, 08:33
Nový člen skupiny

Nedávno jsem upgrade na Dell Latitude 630 z mých 3 roky starý Toshiba Satellite. Měl jsem tu pro mobilní broadband karty Toshiba, a to vždy fungovalo dobře a STILL pracuje dobře, že s počítačem.
Pokaždé, když mám vložit kartu do mého Dell nezapadne to, někdy ihned, ale po většinu doby jsem ho požádá o připojení. Nejméně 9 z 10 trys se to stane. Pak jsem se na studený start počítače tím, že podržíte tlačítko napájení po dobu 5 sekund, protože nic nefunguje na ní ani správce úloh systému Windows. Restartujte počítač a po startu se zkuste to znovu .... velmi frustrující!
Není nic špatného na kartu, kterou znám, protože pokaždé, když jsem si ji vložit do společnosti Toshiba a funguje to skvěle!
Dell XP Pro a Office 2007 se Zone Alarm Internet Scecurity.
Toshiba má XP Home a Office 2003 se Zone Alarm Internet Security.

Co je to konflikt a jak ji mohu opravit?
Old 27 leden 2008, 16:34
Banned Skupina

FYI jste udělali double post
zkuste nainstalovat ovladače první, nebo je to proto, že Dell se systémem Vista a váš tosiba xp a to přece není podporován průhled navštivte internetové stránky karty a zjistěte, zda má řidič vista

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 27 leden 2008, 16:55
Nový člen skupiny

Ne, oba jsou XP ... Dell XP Pro .. Toshiba XP Home ... Omlouvám se za double a pak třílůžkový po ... Nikdy jsem potvrzení. I'v udělat obojí, pokud jde o zatížení počítače ... dokonce jsem odinstalovat ANIT virus software a stále žádný úspěch ...???
Old 27 leden 2008, 17:04
Banned Skupina

theya dobře, pokud jsou oba xp zkuste nainstalovat ovladače na Dell a pak vložit kartu
Old 2.dubna 2008, 23:23
Nový člen skupiny

Poslední rychlou odpověď jsem poslal byl od vlákno ve fóru uživatel Dell, které mohou, ale nemusí pomoci. Společnost Dell nabízí řešení problémů krok za krokem, které mohou být pro další informace:

http://search.dell.com/searchcom_red...7-780fb48f9877

Byl jsem se stejnými problémy se stejnou kartu PC Sprint a 2 roky starý Dell Inspiron 6000. Karta funguje v mém 5 roků starý Inspiron 2650. Jen jsem narazil při potížích, takže to jsem se snažil to ještě. Jsem pracovat z jiného počítače, a nyní zvýší až to, když se vrátím před mým novější Inspiron. Nicméně jsem se natáhl mnoho naděje, zřejmě Dell má četné problémy s jejich sloty PCMCIA, od plochých kabelů nezůstanu zapojen do více zařízení případech uvedených v hardwaru manažer příčinou nekompatibilita s jakýmkoliv, virtuální USB, bezdrátové širokopásmové modemy. Bez ohledu na to, zda při potížích funguje nebo ne, to je zřejmě jen otázkou času, než Murphy chová hlavu znovu, takže jsem objednávání Sierra Wireless 595U (standard USB2), kartu od Sprint as, díky bohu, mám nárok na time-in - smlouvu zařízení upgrade sleva (stejná cena za nový modem, jak bych si s zbrusu nový 2 roční servisní smlouva).

Hodně štěstí ve vašich problémů!
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.