![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem upgrade na Dell Latitude 630 z mých 3 roky starý Toshiba Satellite. Měl jsem tu pro mobilní broadband karty Toshiba, a to vždy fungovalo dobře a STILL pracuje dobře, že s počítačem. Pokaždé, když mám vložit kartu do mého Dell nezapadne to, někdy ihned, ale po většinu doby jsem ho požádá o připojení. Nejméně 9 z 10 trys se to stane. Pak jsem se na studený start počítače tím, že podržíte tlačítko napájení po dobu 5 sekund, protože nic nefunguje na ní ani správce úloh systému Windows. Restartujte počítač a po startu se zkuste to znovu .... velmi frustrující! Není nic špatného na kartu, kterou znám, protože pokaždé, když jsem si ji vložit do společnosti Toshiba a funguje to skvěle! Dell XP Pro a Office 2007 se Zone Alarm Internet Scecurity. Toshiba má XP Home a Office 2003 se Zone Alarm Internet Security. Co je to konflikt a jak ji mohu opravit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FYI jste udělali double post
zkuste nainstalovat ovladače první, nebo je to proto, že Dell se systémem Vista a váš tosiba xp a to přece není podporován průhled navštivte internetové stránky karty a zjistěte, zda má řidič vista Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Ne, oba jsou XP ... Dell XP Pro .. Toshiba XP Home ... Omlouvám se za double a pak třílůžkový po ... Nikdy jsem potvrzení. I'v udělat obojí, pokud jde o zatížení počítače ... dokonce jsem odinstalovat ANIT virus software a stále žádný úspěch ...??? |
|
| |||
| |||
| theya dobře, pokud jsou oba xp zkuste nainstalovat ovladače na Dell a pak vložit kartu |
|
| |||
| |||
| Poslední rychlou odpověď jsem poslal byl od vlákno ve fóru uživatel Dell, které mohou, ale nemusí pomoci. Společnost Dell nabízí řešení problémů krok za krokem, které mohou být pro další informace: http://search.dell.com/searchcom_red...7-780fb48f9877 Byl jsem se stejnými problémy se stejnou kartu PC Sprint a 2 roky starý Dell Inspiron 6000. Karta funguje v mém 5 roků starý Inspiron 2650. Jen jsem narazil při potížích, takže to jsem se snažil to ještě. Jsem pracovat z jiného počítače, a nyní zvýší až to, když se vrátím před mým novější Inspiron. Nicméně jsem se natáhl mnoho naděje, zřejmě Dell má četné problémy s jejich sloty PCMCIA, od plochých kabelů nezůstanu zapojen do více zařízení případech uvedených v hardwaru manažer příčinou nekompatibilita s jakýmkoliv, virtuální USB, bezdrátové širokopásmové modemy. Bez ohledu na to, zda při potížích funguje nebo ne, to je zřejmě jen otázkou času, než Murphy chová hlavu znovu, takže jsem objednávání Sierra Wireless 595U (standard USB2), kartu od Sprint as, díky bohu, mám nárok na time-in - smlouvu zařízení upgrade sleva (stejná cena za nový modem, jak bych si s zbrusu nový 2 roční servisní smlouva). Hodně štěstí ve vašich problémů! |