![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα αναβαθμιστεί σε Dell Latitude 630 από 3 χρόνια παλιό μου Toshiba Satellite. Είχα την κινητή ευρυζωνική κάρτα για την Toshiba και πάντα λειτούργησε καλά και εξακολουθεί να λειτουργεί καλά με αυτόν τον υπολογιστή. Κάθε φορά που εισαγάγετε την κάρτα σε Dell μου, να κλειδώσει μέχρι, μερικές φορές, αλλά αμέσως μετά τις περισσότερες φορές μπορώ να του ζητήσω να συνδεθείτε. Τουλάχιστον 9 από τα 10 Trys συμβεί αυτό. Στη συνέχεια πρέπει να κρύα εκκίνηση του υπολογιστή, κρατώντας πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας για 5 δευτερόλεπτα, διότι τίποτα δεν λειτουργεί για να μην καν τα Windows Task Manager. Στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή και μετά την εκκίνηση μέχρι προσπαθήστε ξανά .... πολύ απογοητευτικό! Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την κάρτα που ξέρω γιατί κάθε φορά που μπορώ να το τοποθετήσετε στη Toshiba και λειτουργεί μεγάλο! Η Dell έχει XP Pro και το Office 2007 με Zone Alarm Internet Scecurity. Η Toshiba έχει XP Home και Office 2003 με Zone Alarm Internet Security. Ποια είναι η σύγκρουση και πώς μπορώ να το διορθώσω; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FYI κάνατε μια διπλή θέση
δοκιμάστε να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης πρώτο ή είναι επειδή Dell σας τρέχει Vista και XP tosiba σας και αυτό isnt υποστηρίζεται από vista ελέγξετε την ιστοσελίδα της κάρτας και να δούμε αν έχουν οδηγός vista Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| Οχι, και οι δύο XP ... Dell είναι XP Pro .. Η Toshiba είναι XP Home ... Συγνώμη για τα δίκλινα και τρίκλινα, στη συνέχεια μετά το ... Ποτέ δεν πήρα επιβεβαίωση. I'v γίνει αυτό, τόσο μέσα από την άποψη της φόρτωσης του λογισμικού ... εγώ uninstalled ακόμη και το anit λογισμικό κατά των ιών και εξακολουθεί να μην ...??? επιτυχία |
|
| |||
| |||
| καλά αν και οι δύο theya xp δοκιμάστε να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης για την Dell και στη συνέχεια τοποθετήστε την κάρτα |
|
| |||
| |||
| Η τελευταία γρήγορη απάντηση που απεστάλη από μια κλωστή στο φόρουμ χρηστών της Dell που μπορεί ή δεν μπορεί να σας βοηθήσει. Η Dell προσφέρει ένα αντιμετώπισης προβλημάτων βήμα προς βήμα που μπορεί να είναι περισσότερη βοήθεια: http://search.dell.com/searchcom_red...7-780fb48f9877 Έχω ήδη έχουν το ίδιο πρόβλημα με την ίδια κάρτα PC Sprint και ένα 2 ετών Dell Inspiron 6000. Η κάρτα λειτουργεί καλά σε 5 χρόνια μου παλιά Inspiron 2650. Απλά σκόνταψε πέρα από αυτό το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων, ώστε δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Είμαι εργασίας από διαφορετικό υπολογιστή τώρα και θα ενισχύσει, μέσω αυτής όταν γυρίσω μπροστά από νεότερα Inspiron μου. Ωστόσο, δεν είμαι εκμετάλλευση από πολλές ελπίδες, προφανώς Dell είχε πολλά θέματα με υποδοχές PCMCIA τους κυμαίνονται από κορδέλα τα καλώδια που δεν διαμένουν στην πρίζα, σε πολλές περιπτώσεις συσκευή εμφανίζεται στη διαχείριση του υλικού που προκαλεί ασυμβατότητα με οποιονδήποτε, εικονική USB, ασύρματη ευρυζωνική μόντεμ. Ανεξάρτητα από το εάν τα έργα αντιμετώπισης προβλημάτων ή μη, είναι πιθανώς ακριβώς ένα θέμα χρόνου προτού Murphy rears το κεφάλι του και πάλι έτσι είμαι παραγγέλνουν Sierra Wireless 595U (πρότυπο USB2) κάρτα από την Sprint και, δόξα τω Θεώ, είμαι επιλέξιμες για ένα διάστημα-in - σύμβαση με έκπτωση αναβάθμιση της συσκευής (ίδια τιμή για ένα νέο μόντεμ, όπως εγώ θα είχα με ένα νέο συμβόλαιο 2 ετών στην υπηρεσία). Καλή τύχη στην αντιμετώπιση προβλημάτων σας! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dell Latitude Laptop - Χαμηλή εικονικής μνήμης Προβλήματα | Chinadoll | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 21 Ιουν 2009 00:33 |
| Το Dell Latitude D531 είναι συντρίβεται, δεν υπάρχει λόγος για. | Kristian | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 23η Μαΐου 2009 08:47 |
| Dell Latitude D800 Monitor συμπεριφέρεται παράδοξα Μετά RAM Εγκατάσταση - Πράσινη Μπαρ; | mjnice | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 11 Απρ 2009 06:36 |
| HTC Touch / Sprint | mpenney | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 4η Νοεμβρίου 2008 15:52 |
| Dell Latitude 630 κλειδαριές με Sprint μου Pantech px500 κινητών κάρτα | rmartin158 | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 27 Ιαν 2008 16:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |