manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Sprint Pantech PX500 zaglavi moj Mala dolina Zemljopisna širina 630, ali ne i moje Toshiba

Reply

Thread Tools
Old 27 siječanj 2008, 08:33
Novi član grupe

Default Sprint Pantech PX500 zaglavi moj Mala dolina Zemljopisna širina 630, ali ne i moje Toshiba

Sam nedavno nadograđen za Mala dolina Zemljopisna širina 630 od moje 3 godine star Toshiba Satellite. Imao sam kreće Širokopojasno Karta za Toshiba i to uvijek radili dobro, a još uvijek ne rade dobro s tim računalom.
Svaki put kad umetnete karticu u moj Mala dolina to sjedne gore, ponekad odmah ali najviše puta nakon što sam ga pitati za povezivanje. Najmanje 9 out of 10 trys se to dogodi. I onda su na hladnoću pokrenuti računalo držeći gumb za napajanje za 5 sekundi, jer ništa ne radi na njemu čak i Windows task manager. Zatim ponovo pokrenite računalo i nakon čizma gore pokušajte ponovno .... VRLO frustrirajuće!
Ima je ništa izvrnut sa karticom da ja znam, jer svaki put kad sam ga mogu umetnuti u Toshiba i Internet utvrde velik!
Dell je XP Pro i Office 2007 s Zone Alarm Internet Scecurity.
Toshiba je XP Home i Office 2003 sa Zone Alarm Internet Security.

Što je sukob i kako to popraviti?
Old 27 siječanj 2008, 16:34
Zabranjen Group

Default Sprint Pantech PX500 zaglavi moj Mala dolina Zemljopisna širina 630, ali ne i moje Toshiba

FYI te je napravio double post
pokušati uvesti koga u službu vozač prvog ili je to zato što s Vašim Dell je trčanje vidik i XP i svoje tosiba isn't supported by Vista provjerite web stranicu kartice i vidjeti ako oni imati vidik vozač

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 27 siječanj 2008, 16:55
Novi član grupe

No, oba su XP ... Dell je XP Pro .. Toshibin je XP Home ... Sorry za double post, a zatim tripple ... nikada nisam dobio potvrdu. I'v to učinjeno u oba smjera u pogledu opterećenja softver ... Čak sam deinstalira anit-virus softver i dalje bez uspjeha ...???
Old 27 siječanj 2008, 17:04
Zabranjen Group

dobro, ako su oba theya pokušati uvesti koga u službu xp vozač na mala dolina a zatim umetnite karticu
Old 2. travanj 2008, 23:23
Novi član grupe

Zadnja brzi odgovor sam poslao je iz thread u forum Dell korisnik koji svibanj ili možda neće vam pomoći. Dell nudi rješavanje problema korak po korak koje svibanj biti od više pomoći:

http://search.dell.com/searchcom_red...7-780fb48f9877

Imam bio vlasništvo jednak problema sa istim Trk PC kartica i 2 godina star Dell Inspiron 6000. Kartica radi dobro u mom 5 godina star Inspiron 2650. Upravo sam stumbled preko ovog rješavanje problema pa nisam to pokušao još. Radim s različitih računala, te će sada korak kroz njega kad se vratim ispred mojih novijih Inspiron. Pa ipak, Ja sam ne drži se puno nade, navodno Dell je imao brojne probleme sa PCMCIA utorima u rasponu od vrpcom kablovima ne borave čep-in, to više uređaja primjera koji se pojavljuju u hardver menadžer uzrokujući nespojivosti sa bilo, virtualni USB, bežični širokopojasni modema. Bez obzira da li rješavanje problema radi ili ne, to je vjerojatno samo pitanje vremena prije nego Murphy rears glavu opet tako sam i ja naručivanje Sierra Wireless 595U (standardni USB2) karticu iz Sprint je, hvala bogu, ja sam pravo na time-in - ugovor dogradnja uređaja popusta (za istu cijenu novi modem kao što bih se s novim 2 godine ugovora).

Dobra sreća u vaš rješavanje problema!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Laptop Dell Latitude - Low Virtual Memory Problems Chinadoll Windows Operating Systems 8 21. lipnja 2009 00:33
Moj Dell Latitude D531 Je pad sustava, bez razloga. Kristian Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 23. svibanj 2009 08:47
Dell Latitude D800 Monitor neobično ponaša RAM Nakon Instalacija - Zelena Barovi? mjnice Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 4 11. travanj 2009 06:36
HTC Touch / Sprint mpenney Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 4. studeni 2008 15:52
Mala dolina Zemljopisna širina 630 zaglavi sa mojim Sprint Pantech px500 mobile karticom rmartin158 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 27 siječanj 2008 16:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.