kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Sprint Pantech PX500 locks up my Dell Latitude 630, de nem az én Toshiba

Reply

Téma eszközök
Old Január 27, 2008, 08:33
Új tag Csoport

Nemrég frissítette egy Dell Latitude 630-tól a 3 éves Toshiba Satellite. Volt már a mobil szélessávú kártya a Toshiba, és mindig jól működött, és még mindig működik jól az adott számítógépen.
Minden alkalommal, helyezze be a kártyát a Dell én nem pattan fel, néha azonnal, de a legtöbb idő után kérem a csatlakozáshoz. LEGALÁBB 10-ből 9 trys ez történik. Aztán már a hideg indítsa el a számítógépet tartva a bekapcsoló gombot 5 másodpercig, mert semmi sem működik, hogy még csak nem is a Windows feladat igazgató. Majd indítsa újra a számítógépet, és indítás után ki próbálja újra .... nagyon idegesítő!
Nincs semmi baj a kártyával, hogy tudok, mert minden alkalommal tudok helyezze be a Toshiba és ez szerkezet nagy!
A Dell XP Pro operációs rendszerrel és az Office 2007 a Zone Alarm Internet Scecurity.
A Toshiba a XP Home és az Office 2003 a Zone Alarm Internet Security.

Mi az a konfliktus, és hogyan lehet megjavítani?
Old Január 27, 2008, 16:34
Tiltott Group

fyi voltál egy dupla post
próbálja meg telepíteni az illesztőprogramokat első vagy azért, mert a dell fut, és a kilátás tosiba xp és ez isnt által támogatott kilátás ellenőrizze a honlapján a kártyát, és nézd meg, hogy van kilátás vezető

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Január 27, 2008, 16:55
Új tag Csoport

Nem, mindkettő XP ... A Dell XP Pro .. Toshiba XP Home ... Elnézést a két-és háromágyas, akkor tegye ... én soha nem kapott megerősítést. I'v megcsinálta mindkét irányban tekintve a rakodás a szoftvert ... én még uninstalled a ANIT vírus szoftver és még mindig sikertelenül ...???
Old Január 27, 2008, 17:04
Tiltott Group

Hát ha theya egyaránt xp próbálja telepíteni az illesztőprogramokat a Dell, majd helyezze be a kártyát
Old Április 2, 2008, 23:23
Új tag Csoport

Az utolsó gyors választ küldtem pedig egy szál a Dell felhasználói fórum létrehozását, amely esetleg be sem segít. Dell hibaelhárítási lépésről lépésre, hogy lehet több segítségre:

http://search.dell.com/searchcom_red...7-780fb48f9877

Nekem van birtoklás ugyanaz probléma a Sprint ugyanazt a PC-kártya és egy 2 éves Dell Inspiron 6000. A kártya működik az én 5 éves Inspiron 2650. Én csak megbotlott keresztül ez hibaelhárítás úgyhogy nem próbáltam még. Én dolgozom egy másik számítógépről, és már mehet végig, mikor kapom vissza elé az én újabb Inspiron. Én azonban nem vagyok kitartanak sok remény, látszólag Dell, számos kérdést azok PCMCIA bővítőhely kezdve a szalag nem marad kábel csatlakoztatva van, az esetek több készülék jelenik meg a hardver-manager okoz semmilyen összeférhetetlenség, a virtuális USB, vezeték nélküli szélessávú modemek. Függetlenül attól, hogy a hibaelhárító szerkezet vagy nem, valószínűleg csak idõ kérdése Murphy felágaskodik fejét megint úgy vagyok a megrendelő Sierra Wireless 595U (standard USB2) kártya, mint a Sprint, hála az égnek, jogosult vagyok-egy ideig-in - szerződés device upgrade kedvezmény (azonos áron egy új modemet, mint én kapnánk egy vadonatúj 2 éves szolgáltatási szerződés).

Sok szerencsét a hibaelhárítást!
Reply

Register

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Dell Latitude Laptop - Alacsony Virtuális memória gondok Chinadoll A Windows operációs rendszerek 8 21. június 2009 00:33
Saját Dell Latitude D531 Is összeomlik, az nem ok. Kristian Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 23. május 2009 08:47
Dell Latitude D800 Monitor Furcsán viselkedik RAM telepítése után - Zöld bárok? mjnice Laptopok, PDA-k & Mobiles 4 11. április 2009 06:36
HTC Touch / Sprint mpenney Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 4. november 2008 15:52
Dell Latitude 630 elakad az én Sprint Pantech px500 mobil kártya rmartin158 Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 27. január 2008 16:53
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.