![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני לאחרונה שדרוג ל-Latitude של Dell 630 מתוך 3 בן זקן Toshiba Satellite שלי. היתה לי כרטיס פס רחב נייד עבור טושיבה וזה תמיד עבד טוב ועדיין עובד היטב עם מחשב. כל פעם אני מכניס את הכרטיס לתוך העמק זה נועל את זה שלי, לפעמים מיד אחרי אבל רוב הזמן אני שואל אותו כדי להתחבר. לפחות 9 מתוך 10 trys זה קורה. אז אני צריך קר להפעיל את המחשב על ידי לחיצה על לחצן ההפעלה במשך 5 שניות, כי שום דבר לא עוזר זה אפילו לא על מנהל המשימות של Windows. ואז להפעיל מחדש את המחשב לאחר אתחול את לנסות שוב .... מאוד מתסכל! אין דבר רע עם הכרטיס עד כמה שאני יודע, כי בכל פעם אני יכול להכניס אותו לתוך טושיבה וזה עובד נהדר! של Dell יש XP Pro ו-Office 2007 עם Zone Alarm Internet Scecurity. טושיבה XP Home ו-Office 2003 עם Zone Alarm Internet Security. מהו קונפליקט וכיצד אוכל לתקן את זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לידיעתך ביצעת לכתוב פעמיים
| |||
| |||
| לא, שניהם XP ... חברת Dell XP Pro .. טושיבה היא XP Home ... סליחה לתפקיד Tripple פעמיים ואז ... אף פעם לא קיבלתי אישור. I'v לעשות את זה בשתי דרכים במונחים של טעינת התוכנה ... אני גם להסיר את התוכנה וירוס אנית ועדיין אין הצלחה ...??? |
|
| |||
| |||
| גם אם הן theya XP מנסה להתקין את מנהלי ההתקנים של Dell ולאחר מכן להוסיף את הכרטיס |
|
| |||
| |||
| התשובה מהירה לאחרונה שלחתי היה מן חוט בפורום של Dell שבו המשתמש יכול או לא יכול לעזור לך. Dell מציעה פתרון בעיות צעד אחר צעד שעשויים לעזור יותר: http://search.dell.com/searchcom_red...7-780fb48f9877 אני כבר לאחר אותה הבעיה עם הכרטיס ספרינט המחשב באותה שנה 2 של Dell Inspiron 6000 הישן. כרטיס עובד יפה בשנה 5 הישן שלי Inspiron 2650. אני פשוט נתקל זה פותר בעיות כך שלא ניסיתי אותו עדיין. אני עובד ממחשב אחר עכשיו יהיה צעד דרך זה כשאחזור מול Inspiron החדשים שלי. עם זאת, אני לא מושיט הרבה תקווה, ככל הנראה של Dell זה היו בעיות רבות עם חריצי PCMCIA שלהם החל כבלים סרט לא נשאר מחובר לחשמל, מכשיר למקרים מרובים המופיעים מנהל תאימות חומרה עם כל גורם, USB וירטואלי, אלחוטית בפס רחב מודמים. ללא קשר אם עובד או לא פותר בעיות, זה כנראה רק עניין של זמן עד מרפי rears ראשו שוב כך אני מזמין Sierra Wireless 595U (תקן USB2) כרטיס כמו ספרינט, תודה לאל, אני זכאי במשך זמן-in - התקן הנחה חוזה שדרוג מחיר (זהה עבור מודם חדש כמו שאני אקבל חוזה עם מותג חדש 2 שנה שירות). מזל טוב על פתרון הבעיות שלך! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| קו רוחב של Dell Laptop - נמוכה בעיות זיכרון וירטואלי | Chinadoll | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 21st יוני 2009 00:33 |
| קו רוחב אזור Dell D531 האם crashing, בלי שום סיבה. | kristian | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 23 מאי 2009 08:47 |
| קו רוחב של Dell D800 צג מתנהג באפן מוזר לאחר התקנת זיכרון RAM - ברים ירוק? | mjnice | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 11th אפריל 2009 06:36 |
| HTC Touch / Sprint | mpenney | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 4th נובמבר 2008 15:52 |
| קו רוחב של Dell 630 מנעולים על אזור Sprint Pantech px500 כרטיס ניידים | rmartin158 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | -27 ינואר 2008 16:53 |
| שרשרת כלים | |
| |