mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Sprint Pantech PX500 blokuoja mano Dell Latitude 630, bet ne mano Toshiba

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 27, 2008, 08:33
Naujas Narys

Default Sprint Pantech PX500 blokuoja mano Dell Latitude 630, bet ne mano Toshiba

Aš neseniai paaukštintas Dell Latitude 630 iš mano 3 metų amžiaus Toshiba Satellite. Turėjau mobiliojo plačiajuosčio ryšio kortelė "Toshiba", ir jis visada dirbo gerai, ir vis dar gerai dirbti su kompiuteriu.
Kiekvieną kartą, kai aš įdėkite kortelę į savo Dell užsifiksuos ją, kartais iš karto, o daugeliu atvejų po prašau ją prijungti. Mažiausiai 9 iš 10 Trys tai atsitiks. Tada aš jau prie šaltojo užvedimo kompiuterį ūkio maitinimo mygtuką 5 sekundes, nes niekas darbus jis net ne Windows Task Manager. Paleiskite kompiuterį ir po paleidimo iki pabandyti .... very frustrating!
Nėra nieko blogo su kortele, kad aš žinau, nes kiekvieną kartą, kai galiu įtraukti jį į "Toshiba" ir jis puikiai veikia!
Dell XP Pro ir Zone Alarm Internet Scecurity Office 2007.
Toshiba XP Home ir su "Zone Alarm Internet Security Office 2003.

Kas yra konfliktas, ir kaip tai pataisyti?
Old Sausis 27, 2008, 16:34
Banned Group

Default Sprint Pantech PX500 blokuoja mano Dell Latitude 630, bet ne mano Toshiba

FYI jūs atlikote dvigubą paštu
bandykite diegti tvarkykles pirmos ar tai, nes Jūsų Dell veikia Vista ir jūsų tosiba XP, forget palaiko Vista patikrinti kortelės svetainę ir pamatyti, jei jie turi Vista tvarkyklės

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 27, 2008, 16:55
Naujas Narys

Ne, abu XP ... Dell XP Pro .. Toshiba XP Home ... Atsiprašome už dviviečiai ir triviečiai po to ... I never got patvirtinimą. I'v done it abi puses pagal krovimo įranga ... aš net pašalinta ANIT antivirusinę programinę įrangą ir vis dar nėra sėkmė ...???
Old Sausis 27, 2008, 17:04
Banned Group

Na, jei theya abu XP pabandyti įdiegti į Dell tvarkykles ir įdėkite kortelę
Old Balandis 2, 2008, 23:23
Naujas Narys

Paskutinis Quick Reply pasiuntė buvo iš visų "Dell" forume pokalbio, kuris gali ar negali jums padėti. "Dell" siūlo trikčių žingsnis po žingsnio, kad gali būti daugiau pagalbos:

http://search.dell.com/searchcom_red...7-780fb48f9877

Aš jau turintys tą patį problemų su pačiu Sprint PC korta ir 2 metų Dell Inspiron 6000. Kortelė veikia gerai, mano 5 metų Inspiron 2650. Aš tiesiog suklupo per šią gedimų kad aš ne bandė jį dar. Aš dirbu iš kito kompiuterio dabar ir bus žingsnis per ją, kai aš grįšiu iš priekio, mano naujesnių Inspiron. Tačiau, aš ne iš ūkio vilties aikštelė, matyt, "Dell" turėjo daug problemų su savo PCMCIA Slots nuo Juostelės kabelių ne būna įjungtas, į prietaisą keletą atvejų, įtrauktų į aparatūros vadybininkas sukelia nesuderinamumo su visais, virtualios, USB, bevielio plačiajuosčio ryšio modemai. Nesvarbu, ar gedimų veikia, ar ne, tai tikriausiai tik laiko klausimas, kol Murphy auginami galvą vėl, todėl esu užsisakyti Sierra Wireless 595U (standartinis USB2) kortelę iš "Sprint", nes, ačiū Dievui, aš gauti laiko-in - sutartį prietaisas atnaujinti nuolaida (tą pačią kainą už naują modemą, kaip norėčiau gauti pagal naują 2 metų sutartį).

Sėkmės jūsų trikčių!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Laptop Dell Latitude - Low Virtual Memory problemos Chinadoll Windows "operacinės sistemos 8 Birželis 21, 2009 00:33
Mano Dell Latitude D531 Ar genda, be jokios priežasties. Kristian Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Gegužė 23, 2009 08:47
Dell Latitude D800 Monitorius elgiasi Keista Po RAM įdiegti - Žalioji barai? mjnice Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 4 Balandis 11, 2009 06:36
HTC Touch / Sprint mpenney Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 4 lapkritis 2008 15:52
Dell Latitude 630 spynas su mano Sprint Pantech px500 mobiliųjų kortelės rmartin158 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 27 sausis 2008 16:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.