![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es nesen modernizētas, lai Dell Latitude 630 no manu 3 gadu vecs Toshiba Satellite. Man ir bijusi mobilā platjoslas karti Toshiba un tas vienmēr ir darbojies labi un vēl joprojām tas strādā arī ar šo datoru. Ik reizi, kad es ievietojiet karti manu Dell tā slēdzenes to uz augšu, reizēm uzreiz, bet lielākā daļa laikos pēc tam, es aicinu to savienojumu. Vismaz 9 no 10 trys tas notiek. Es tad ir aukstās palaišanas datorā, kam jauda pogu 5 sekundes, jo NEKAS strādā tā pat nav Windows Task manager. Pēc tam restartējiet datoru un pēc booting up mēģiniet vēlreiz .... ĻOTI nomākta! Nekas nav kārtībā ar karti, ka es zinu, jo katru reizi, kad es varētu ievieto Toshiba un tas darbojas lieliski! Dell ir XP Pro un ar Zone Alarm Internet Scecurity Office 2007. Toshiba ir XP Home un ar Zone Alarm Internet Security Office 2003. Kas ir konflikts un kā to salabot? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FYI veicāt double post
| |||
| |||
| Nē, abi ir XP ... Dell ir XP Pro .. Toshiba XP Home ... Piedodiet par dubulto un tad tripple post ... Es nekad got apstiprinājumu. I'v darīt to gan veidus, attiecībā uz iekraušanu programmatūras ... Es pat atinstalēt anit vīrusu programmatūru un joprojām nav panākumu ...??? |
|
| |||
| |||
| labi, ja theya ir gan xp mēģiniet instalēt uz dell draiveri un pēc tam ievietojiet karti |
|
| |||
| |||
| Pēdējā ātru atbildi I nosūtīja bija no vītņu Dell lietotāju foruma izveidi, kas var vai nevar palīdzēt jums. Dell piedāvā traucējummeklēšana soli pa solim, kas var būt vairāk help: http://search.dell.com/searchcom_red...7-780fb48f9877 Man ir bijis, kam pašiem ir problēmas ar pašu Sprint PC karti un 2 gadu vecs Dell Inspiron 6000. Karte works fine manā 5 gadus vecs Inspiron 2.650. Es tikko stumbled visā šo Traucējummeklētāja tāpēc man nav mēģinājuši to vēl. Es strādāju no cita datora tagad, un soli pa to, kad es atgriežos pie manas jaunākās Inspiron. Tomēr, es neesmu piedāvājot daudz cerību, acīmredzot Dell bija daudzas problēmas ar PCMCIA slots sākot no lentas kabeļi neapmetas plugged in, vairākiem ierīce gadījumi parādās aparatūras menedžeris izraisa nesaderība ar kādu, virtuālā USB, bezvadu platjoslas modemus. Neatkarīgi, vai Traucējummeklētāja darbu vai ne, tas ir iespējams tikai laika jautājums, pirms Murphy audzē galvu atkal, lai es esmu pasūtīšanai Sierra Wireless 595U (standarta USB2) karti no Sprint, kā, paldies dievam, man ir tiesības uz laiku in - līgums ierīce uzlabot atlaide (tā pati cena par jaunu modemu, kā es varētu saņemt ar pavisam jaunu 2 gadu darba līgumu). Good luck jūsu traucējummeklēšanas! |
![]() |
|
| Bookmarks |