![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ja niedawno uaktualniony do Dell Latitude 630 z mojego 3-letniego Toshiba Satellite. Miałem Mobile Broadband Card dla Toshiba i zawsze działa dobrze i nadal działa dobrze z tego komputera. Za każdym razem, włożyć kartę do mojego Dell zablokuje go, czasami od razu, ale większość czasu po Pytam go podłączyć. Co najmniej 9 z 10 próbuje się dzieje. I wtedy do rozruchu zimnego silnika komputer, przytrzymując przycisk zasilania przez 5 sekund, ponieważ nic nie działa na niego nawet menedżera zadań Windows. Następnie uruchom ponownie komputer i po załadowaniu się spróbować ponownie .... bardzo frustrujące! Nie ma nic złego z kartą tego co wiem, ponieważ za każdym razem mogę wstawić go do Toshiba i ono prace wielki! Dell ma XP Pro i Office 2007 z Zone Alarm Internet Scecurity. Toshiba ma XP Home i Office 2003 z Zone Alarm Internet Security. Co to jest konflikt i jak to naprawić? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FYI dokonane double post
| |||
| |||
| Nie, obie są XP ... Dell XP Pro .. Toshiba XP Home ... Przepraszam za double, a następnie po łóżkowy ... nigdy nie dostałem potwierdzenia. I'v zrobić to w obie strony w odniesieniu do wgrywania oprogramowania ... I nawet odinstalować anit oprogramowania antywirusowego i nadal nie ma sukcesu ...??? |
|
| |||
| |||
| dobrze, jeśli theya są zarówno XP spróbuj zainstalować sterowniki dell a następnie włóż kartę |
|
| |||
| |||
| Ostatnio szybką odpowiedź wysłałem był z wątku na forum Dell użytkownika, który może lub nie może pomóc. Dell oferuje rozwiązywania problemów krok po kroku, które mogą być bardziej pomocne: http://search.dell.com/searchcom_red...7-780fb48f9877 Mam był posiadanie ten sam problem z tej samej karty Sprint PC i 2 roku życia Dell Inspiron 6000. Karta działa dobrze w moim 5 roku życia Inspiron 2650. Właśnie natrafiłem tego narzędzia do rozwiązywania problemów, więc nie próbowałem tego jeszcze. Pracuję z innego komputera już teraz, a przez to krok, gdy wrócę przed moim nowsze Inspiron. Jednak nie jestem gospodarstwa obecnie wiele nadziei, najwyraźniej Dell miał wiele problemów z ich gniazd PCMCIA od wstążki kable nie przebywa podłączony do wielu przypadkach urządzenia znajdującego się w menedżerze sprzętu powoduje niezgodność z JAKICHKOLWIEK, USB wirtualne, bezprzewodowych połączeń szerokopasmowych modemów. Niezależnie od tego, czy pracuje rozwiązywania problemów, czy nie, to prawdopodobnie tylko kwestią czasu zanim Murphy wychowuje głowę znowu tak Zamawiam Sierra Wireless 595U (standard USB2) z karty jak Sprint, dzięki Bogu, jestem kwalifikujących się do czasu-w - Urządzenie ze zniżkami zamówienia upgrade (taką samą cenę za nowy modem jak bym się z nowiutkim 2 zamówienia na usługi lat). Powodzenia w rozwiązywaniu problemów! |
![]() |
|
| Zakładki |