menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Sprint Pantech PX500 zámky môj Dell Šírka 630, ale nie je môj Toshiba

Reply

Thread Tools
Old 27 január 2008, 08:33
Nový člen skupiny

Default Sprint Pantech PX500 zámky môj Dell Šírka 630, ale nie je môj Toshiba

Nedávno som upgrade na Dell Latitude 630 z mojich 3 roky starý Toshiba Satellite. Mal som tu pre mobilný broadband karty Toshiba, a to vždy fungovalo dobre a STILL pracuje dobre, že s počítačom.
Zakaždým, keď mám vložiť kartu do môjho Dell nezapadne to, niekedy ihneď, ale po väčšinu času som ho požiada o pripojenie. Najmenej 9 z 10 trys sa to stane. Potom som sa na studený štart počítača tým, že podržíte tlačidlo napájania po dobu 5 sekúnd, pretože nič nefunguje na nej ani správcu úloh systému Windows. Reštartujte počítač a po štarte sa skúste to znova .... veľmi frustrujúce!
Nie je nič zlého na kartu, ktorú poznám, pretože zakaždým, keď som si ju vložiť do spoločnosti Toshiba a funguje to skvele!
Dell XP Pro a Office 2007 sa Zone Alarm Internet Scecurity.
Toshiba má XP Home a Office 2003 sa Zone Alarm Internet Security.

Čo je to konflikt a ako ju môžem opraviť?
Old 27 január 2008, 16:34
Banned Skupina

FYI ste urobili double post
skúste nainštalovať ovládače prvý, alebo je to preto, že Dell sa systémom Vista a váš tosiba xp a to predsa nie je podporovaný priehľad navštívte internetové stránky karty a zistite, či má vodič vista

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 27 január 2008, 16:55
Nový člen skupiny

Nie, obaja sú XP ... Dell XP Pro .. Toshiba XP Home ... Ospravedlňujem sa za double a potom třílůžkový po ... Nikdy som potvrdenie. I'v urobiť oboje, pokiaľ ide o zaťaženie počítača ... dokonca som odinštalovať ANIT vírus softvér a stále žiaden úspech ...???
Old 27 január 2008, 17:04
Banned Skupina

they dobre, ak sú obaja xp skúste nainštalovať ovládače na Dell a potom vložiť kartu
Old 2.dubna 2008, 23:23
Nový člen skupiny

Posledná rýchlu odpoveď som poslal bol od vlákno vo fóre užívateľ Dell, ktoré môžu, ale nemusia pomôcť. Spoločnosť Dell ponúka riešenie problémov krok za krokom, ktoré môžu byť pre ďalšie informácie:

http://search.dell.com/searchcom_red...7-780fb48f9877

Bol som sa rovnakými problémami sa rovnakú kartu PC Sprint a 2 roky starý Dell Inspiron 6000. Karta funguje v mojom 5 rokov starý Inspiron 2650. Len som narazil pri ťažkostiach, takže to som sa snažil to ešte. Som pracovať z iného počítača, a teraz zvýši až to, keď sa vrátim pred mojím novšie Inspiron. Avšak som sa natiahol veľa nádeje, zrejme Dell má početné problémy s ich sloty PCMCIA, od plochých káblov nezostanem zapojený do viacerých zariadení prípadoch uvedených v hardvéri manažér príčinou nekompatibilita s akýmkoľvek, virtuálny USB, bezdrôtové širokopásmové modemy. Bez ohľadu na to, či problémov funguje alebo nie, to je zrejme len otázkou času, ako Murphy chová hlavu znova, takže som objednávanie Sierra Wireless 595U (standard USB2), kartu od Sprint as, vďaka bohu, mám nárok na time-in -- zmluvu zariadenia upgrade zľava (rovnaká cena za nový modem, ako by som si s zbrusu nový 2 ročná servisná zmluva).

Veľa šťastia vo vašich problémov!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Dell Šírka Laptop - Nízke virtuálnu pamäť Problémy Chinadoll Operačné systémy Windows 8 21. jún 2009 00:33
My Dell D531 Šírka je shazovat, pre nič za nič. Kristian Notebooky, Mobily a PDA 1 23. mája 2009 08:47
Šírka Dell D800 Monitor chová Osobitné Po RAM Inštalácia - Zelenej Tyče? mjnice Notebooky, Mobily a PDA 4 11. apríl 2009 06:36
HTC Touch / Sprint mpenney Notebooky, Mobily a PDA 1 4. novembra 2008 15:52
Dell Šírka 630 zámkov s mojím Sprint Pantech px500 mobilný karty rmartin158 Notebooky, Mobily a PDA 3 27. januára 2008 16:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.