мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Спринт Пантецх ПКС500 заглави мој Мали долина Географска ширина 630, али не и моје Тосхиба

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. Мар 2008, 08:33
Нови члан групе

Default Спринт Пантецх ПКС500 заглави мој Мали долина Географска ширина 630, али не и моје Тосхиба

Недавно сам надоградити на Латитуде 630 са моје 3 године старо Нотебоок Тосхиба Сателлите. Имао сам картицу за мобилни широкопојасни Тосхиба и увек добро радио и још увек не раде добро са том рачунару.
Сваки пут када убаците картицу у мој Делл ит закључава се, понекад одмах, али највише пута након што сам га замолити да се повежете. НАЈМАЊЕ 9 од 10 трыс то деси. И онда да хладни старт рачунар држећи тастер за 5 секунди зато што се ништа не ради на томе чак Уиндоус Таск Манагер. Затим поново покрените рачунар и после бутовања се покушајте поново .... врло фрустрирајуће!
Не постоји ништа лоше са картице које ја знам, јер сам сваки пут да га убацили у Тосхиба и то утврде велик!
Делл је КСП и Оффице 2007 са зоне аларм интернет Сцецуриты.
Тосхиба је КСП и Оффице 2003 са зоне аларм интернет безбедност.

Шта је конфликт и како то поправити?
Old 27. Мар 2008, 16:34
Аустин Гроуп

Default Спринт Пантецх ПКС500 заглави мој Мали долина Географска ширина 630, али не и моје Тосхиба

ФЫИ сте направили дупли порука
покушате да инсталирате драјвере први или је то зато што је Делл Виста ради и ваша тосиба КСП и иснт подржава Виста проверите сајт картице и види ако имају Виста драјвер

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 27. Мар 2008, 16:55
Нови члан групе

Но, оба су КСП-... Делл је КСП .. Тосхиба је КСП ... Сорры за дупли и онда после Триппле ... никада нисам добио потврду. И'в то учињено како у погледу начина утовара софтвера ... Ја цак деинсталиран анит вирус софтвер и даље без успеха ...???
Old 27. Мар 2008, 17:04
Аустин Гроуп

тхеыа добро, ако су оба КСП покушате да инсталирате драјвере на Делл, а затим убаците картицу
Old 2. Мар 2008, 23:23
Нови члан групе

Последња брз одговор који сам послао је из нит у Делл корисник форума који могу или не могу да вам помогну. Делл нуди за решавање проблема корак по корак да се више помоћи:

хттп://сеарцх.делл.цом/сеарцхцом_ред...7-780фб48ф9877

Ја су имали исти проблем са истим Спринт'с ПЦ картица и 2 године стари Делл ИНСПИРОН 6000. Картица ради добро у мојим 5 година старим ИНСПИРОН 2650. Управо сам наишао на овај решавање проблема тако да нисам то још покушао. Ја радим од сада другог рачунара и корак преко ње када се вратим испред мојих новијих ИНСПИРОН. Међутим, ја се не држи пуно наде, очигледно Делл је имао бројне проблеме са њиховим ПЦМЦИА слотова од трака каблови боравка на струју, да се више инстанци уређај се појављује у хардверу менаџер изазива некомпатибилности са било којим, виртуелне УСБ кабла, бежични широкопојасни модеми. Решавање проблема без обзира да ли ради или не, то је вероватно само питање времена пре него што Марфи одгаја своју главу па опет сам наручивања Сијера Бежични 595У (стандардног УСБ2) картице из Спринт'с као, хвала богу, ја сам право на време у Уговор уређаја за надоградњу попуста (иста цена за нову модема како бих се са потпуно новим уговором 2 године сервис).

Сретно у решавању проблема!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц