![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам надоградити на Латитуде 630 са моје 3 године старо Нотебоок Тосхиба Сателлите. Имао сам картицу за мобилни широкопојасни Тосхиба и увек добро радио и још увек не раде добро са том рачунару. Сваки пут када убаците картицу у мој Делл ит закључава се, понекад одмах, али највише пута након што сам га замолити да се повежете. НАЈМАЊЕ 9 од 10 трыс то деси. И онда да хладни старт рачунар држећи тастер за 5 секунди зато што се ништа не ради на томе чак Уиндоус Таск Манагер. Затим поново покрените рачунар и после бутовања се покушајте поново .... врло фрустрирајуће! Не постоји ништа лоше са картице које ја знам, јер сам сваки пут да га убацили у Тосхиба и то утврде велик! Делл је КСП и Оффице 2007 са зоне аларм интернет Сцецуриты. Тосхиба је КСП и Оффице 2003 са зоне аларм интернет безбедност. Шта је конфликт и како то поправити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ФЫИ сте направили дупли порука
| |||
| |||
| Но, оба су КСП-... Делл је КСП .. Тосхиба је КСП ... Сорры за дупли и онда после Триппле ... никада нисам добио потврду. И'в то учињено како у погледу начина утовара софтвера ... Ја цак деинсталиран анит вирус софтвер и даље без успеха ...??? |
|
| |||
| |||
| тхеыа добро, ако су оба КСП покушате да инсталирате драјвере на Делл, а затим убаците картицу |
|
| |||
| |||
| Последња брз одговор који сам послао је из нит у Делл корисник форума који могу или не могу да вам помогну. Делл нуди за решавање проблема корак по корак да се више помоћи: хттп://сеарцх.делл.цом/сеарцхцом_ред...7-780фб48ф9877 Ја су имали исти проблем са истим Спринт'с ПЦ картица и 2 године стари Делл ИНСПИРОН 6000. Картица ради добро у мојим 5 година старим ИНСПИРОН 2650. Управо сам наишао на овај решавање проблема тако да нисам то још покушао. Ја радим од сада другог рачунара и корак преко ње када се вратим испред мојих новијих ИНСПИРОН. Међутим, ја се не држи пуно наде, очигледно Делл је имао бројне проблеме са њиховим ПЦМЦИА слотова од трака каблови боравка на струју, да се више инстанци уређај се појављује у хардверу менаџер изазива некомпатибилности са било којим, виртуелне УСБ кабла, бежични широкопојасни модеми. Решавање проблема без обзира да ли ради или не, то је вероватно само питање времена пре него што Марфи одгаја своју главу па опет сам наручивања Сијера Бежични 595У (стандардног УСБ2) картице из Спринт'с као, хвала богу, ја сам право на време у Уговор уређаја за надоградњу попуста (иста цена за нову модема како бих се са потпуно новим уговором 2 године сервис). Сретно у решавању проблема! |