az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Sprint Pantech PX500 ama benim Toshiba Dell Latitude 630 değilse kilitlenir

Reply

Konu Araçları
Old 27 Ocak 2008, 08:33
Yeni Üye Grubu

Default Sprint Pantech PX500 ama benim Toshiba Dell Latitude 630 değilse kilitlenir

Geçenlerde bir Dell Latitude 630 benim 3 yaşında Toshiba Satellite yükseltme. Ben Toshiba için mobil geniş bant Kart vardı ve her zaman iyi çalıştı ve hala bu bilgisayar ile çalışır.
Ben Dell buna kilitleniyor, bazen hemen içine ancak kartı takın Her zaman en kere sonra bağlanmak için isteyin. EN AZ 9 Bu durumda 10 trys out. Daha sonra 5 saniye çünkü hiçbir şey inşaat bile Windows görev yöneticisi için güç düğmesine basılı tutarak bilgisayarı başlatmak soğuk gerekiyor. Sonra ve bilgisayarı yeniden başlatın çizme yukarıya sonra tekrar .... Very frustrating deneyin!
Orada kartı ile yanlış bir şey ben çünkü her zaman I Toshiba içine ekleyebilirsiniz bilmek ve o inşaat büyük olduğunu!
Dell var XP Pro ve Office 2007 Zone Alarm Internet Scecurity ile.
Toshiba XP Home ve Office 2003 Zone Alarm Internet Security ile vardır.

Ne çatışma ve nasıl düzeltirim?
Old 27 Ocak 2008, 16:34
Yasak Grubu

Default Sprint Pantech PX500 ama benim Toshiba Dell Latitude 630 değilse kilitlenir

Bir çift sonrası yapılan Bilginize
sürücülerini ilk yüklemeye çalıştığınızda veya çünkü Dell manzara ve tosiba xp çalışırken ve o manzara kartı web sitesini kontrol ve sanki bir manzara sürücüsü tarafından desteklenen isnt it is

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 27 Ocak 2008, 16:55
Yeni Üye Grubu

Hayır, hem XP ... Dell vardır XP Pro .. Toshiba XP Home ... ve çift üçlü yazı için üzgünüm olmasıdır ... Ben asla onay var. I'v bu yazılım yükleme açısından ... Hatta ve hala hiçbir başarısı ...??? ANIT virüs yazılımı kaldırmadan her iki yönde yapılan
Old 27 Ocak 2008, 17:04
Yasak Grubu

iyi eğer theya hem xp Dell Doğum sürücüleri yüklemek ve ardından deneyin kartı takın vardır
Old 2 Nisan 2008, 23:23
Yeni Üye Grubu

Gönderdiğim son hızlı cevap Dell kullanıcı forumda bir konu başlığı veya size yardımcı olmayabilir hangi olabilir oldu. Dell adım bir sorun giderme adımı sunar olabilir daha fazla yardımcı olmak:

http://search.dell.com/searchcom_red...7-780fb48f9877

Ben aynı Sprint PC kartı ve 2 yıl aynı sorun ettirmektedirler yaşlı Dell Inspiron 6000. Kart güzel benim 5 yıl çalışan eski Inspiron 2650. Ben sadece bu sorun giderici genelinde ben değil henüz denedim tökezledi. Ben farklı bir PC şimdi ve çalışıyorum o aracılığıyla zaman geri yeni Inspiron önünde olsun adım olacaktır. Ancak, görünüşe göre Dell, onların PCMCIA yuva şerit kabloların arasındaki kalmıyorum değişen çeşitli sorunlar olmuştur da, birden çok cihaz örnek donanım yöneticisinde HERHANGİ, sanal USB, kablosuz genişbant uyumsuzluğu neden görünmesini takılı umut bir sürü holding değilim modemler. Murphy daha önce bu yüzden bir Sierra Wireless 595U (standart USB2 siparişi pm başını rears bakılmaksızın sorun giderici çalışmaları ya da değil, muhtemelen sadece bir zaman meselesi gibi) Sprint kartı, çok şükür, ben zaman için uygun am-in - Yeni bir modem için sözleşme cihaz yükseltme indirimli (aynı fiyat ben yeni bir 2 yıl hizmet sözleşmesi ile alacağı).

Sorun giderme iyi şanslar!
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından