менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Sprint Pantech PX500 блокує мої Dell Latitude 630, але не моє Toshiba

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 січня 2008, 08:33
Нові члени групи

Default Sprint Pantech PX500 блокує мої Dell Latitude 630, але не моє Toshiba

Я нещодавно підвищено до рівня Dell Latitude 630 від мого 3 річного Toshiba Satellite. У мене була карта мобільного широкосмугового доступу для Toshiba і вона завжди працювала добре, і все одно добре працювати з комп'ютером.
Кожен раз, коли я вставити картку в моєму Dell він блокує його, іноді відразу, а в більшості випадків після того, як попросити його підключитися. Принаймні 9 з 10 Trys це відбувається. Я тоді запуску у холодному комп'ютера, утримуючи кнопку харчування протягом 5 секунд, тому що нічого про його роботи навіть не диспетчер завдань Windows. Потім перезавантажте комп'ютер і після завантаження до спробуйте знову .... дуже розчаровує!
Існує нічого поганого із картою, я знаю, тому що кожного разу я можу вставити його в Toshiba і він чудово працює!
Dell має XP Pro та Office 2007 з Zone Alarm інтернет Scecurity.
Toshiba має XP Home і Office 2003 з Zone Alarm Internet Security.

Що таке конфлікт і як це можна виправити?
Old 27 січня 2008, 16:34
Забороненої угруповання

FYI ви зробили подвійну посаду
спробуйте встановити драйвери перше чи це тому, що ваш Dell під управлінням Vista і ваші tosiba XP і хіба підтримує Vista перевірити на веб-сайті карту і подивитися, якщо у них є перспектива драйвера

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 27 січня 2008, 16:55
Нові члени групи

Ні, обидва XP ... Dell є XP Pro .. Toshiba є XP Home ... вибачте нас за подвійну, а потім тримісний пост ... Я не отримав підтвердження. I'v зробили його в обох випадках з точки зору завантаження програмного забезпечення ... Я навіть видалити вірус програмне забезпечення Гарантійне і досі успіху не ...???
Old 27 січня 2008, 17:04
Забороненої угруповання

добре, якщо theya обидва XP спробі встановлення драйверів на комп'ютер Dell, а потім вставити картку
Old 2 квітня 2008, 23:23
Нові члени групи

Останній швидку відповідь я послав була з тему на форумі користувачів Dell, що може або не може допомогти вам. Dell пропонує Troubleshooting крок за кроком, який може бути більш істотну допомогу:

http://search.dell.com/searchcom_red...7-780fb48f9877

Я був з тієї ж проблеми з тими ж Sprint PC-карти і 2 років Dell Inspiron 6000. Карта працює у моєї 5-річної Inspiron 2650. Я просто наткнувся на цю Troubleshooter тому я не пробував ще. Я працюю з іншого комп'ютера зараз і буде кроком через неї, коли я повернуся в присутності моїх нових Inspiron. Тим не менше, я не простягав великі надії, очевидно Dell мала численні проблеми з гніздом PCMCIA від стрічкових кабелів не знаходяться підключений, в декількох випадках пристрій з'являється в апаратних менеджера викликає несумісність з будь-якими, віртуальний USB, бездротові широкосмугові модеми. Незалежно від того, для усунення неполадок роботи чи ні, ймовірно, це лише питання часу, перш ніж Мерфі тили голові знову так я замовляю Sierra Wireless 595U (стандартна USB2) карти від Sprint, як, слава Богу, я право на деякий час-в -- Договір пристрій знижки при оновленні версії (та ж ціна на новий модем, як би мені отримати новий фірмовий сервісний контракт 2 роки).

Удачи в ваших помилок!
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.