![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я нещодавно підвищено до рівня Dell Latitude 630 від мого 3 річного Toshiba Satellite. У мене була карта мобільного широкосмугового доступу для Toshiba і вона завжди працювала добре, і все одно добре працювати з комп'ютером. Кожен раз, коли я вставити картку в моєму Dell він блокує його, іноді відразу, а в більшості випадків після того, як попросити його підключитися. Принаймні 9 з 10 Trys це відбувається. Я тоді запуску у холодному комп'ютера, утримуючи кнопку харчування протягом 5 секунд, тому що нічого про його роботи навіть не диспетчер завдань Windows. Потім перезавантажте комп'ютер і після завантаження до спробуйте знову .... дуже розчаровує! Існує нічого поганого із картою, я знаю, тому що кожного разу я можу вставити його в Toshiba і він чудово працює! Dell має XP Pro та Office 2007 з Zone Alarm інтернет Scecurity. Toshiba має XP Home і Office 2003 з Zone Alarm Internet Security. Що таке конфлікт і як це можна виправити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FYI ви зробили подвійну посаду
спробуйте встановити драйвери перше чи це тому, що ваш Dell під управлінням Vista і ваші tosiba XP і хіба підтримує Vista перевірити на веб-сайті карту і подивитися, якщо у них є перспектива драйвера Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Ні, обидва XP ... Dell є XP Pro .. Toshiba є XP Home ... вибачте нас за подвійну, а потім тримісний пост ... Я не отримав підтвердження. I'v зробили його в обох випадках з точки зору завантаження програмного забезпечення ... Я навіть видалити вірус програмне забезпечення Гарантійне і досі успіху не ...??? |
|
| |||
| |||
| добре, якщо theya обидва XP спробі встановлення драйверів на комп'ютер Dell, а потім вставити картку |
|
| |||
| |||
| Останній швидку відповідь я послав була з тему на форумі користувачів Dell, що може або не може допомогти вам. Dell пропонує Troubleshooting крок за кроком, який може бути більш істотну допомогу: http://search.dell.com/searchcom_red...7-780fb48f9877 Я був з тієї ж проблеми з тими ж Sprint PC-карти і 2 років Dell Inspiron 6000. Карта працює у моєї 5-річної Inspiron 2650. Я просто наткнувся на цю Troubleshooter тому я не пробував ще. Я працюю з іншого комп'ютера зараз і буде кроком через неї, коли я повернуся в присутності моїх нових Inspiron. Тим не менше, я не простягав великі надії, очевидно Dell мала численні проблеми з гніздом PCMCIA від стрічкових кабелів не знаходяться підключений, в декількох випадках пристрій з'являється в апаратних менеджера викликає несумісність з будь-якими, віртуальний USB, бездротові широкосмугові модеми. Незалежно від того, для усунення неполадок роботи чи ні, ймовірно, це лише питання часу, перш ніж Мерфі тили голові знову так я замовляю Sierra Wireless 595U (стандартна USB2) карти від Sprint, як, слава Богу, я право на деякий час-в -- Договір пристрій знижки при оновленні версії (та ж ціна на новий модем, як би мені отримати новий фірмовий сервісний контракт 2 роки). Удачи в ваших помилок! |