![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз не съм сигурен дали това е малко прекалено технически, но тук е .. Мисля, че сте се превърне в жертва на трафика, оформяне и аз съм сега се тежка МИГ докато играя Xbox Live (Това е почти unplayable) не знам на кой да промени това, IE. покриващи моите песни. Бихте SSH тунелиране е възможно, или по някакъв начин мога да шифровате моята връзка друг начин, така ми доставчик не може да ограничи моята скорост. Имам 8 МЕГ кабелна връзка и имат настройка на статичен IP, както и пристанището спедиция др но ограничени, че около 30 минути след това. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте пуснете speedtest, какъв вид пинг и скорости ще се върна?
| |||
| |||
| Да, пинг е средно около 110 и свалени обикновено 6500 Kbps |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Вие можете да поставите своя рутер до тунела всичко чрез пълномощник, но това вероятно ще забави теб дори повече. Може би време да спрат изтегляне толкова много неща и след това apollogize на ISP много добре. Ако сте изтеглили незаконни неща има още по-вероятно да се насочите за QoS.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Оповестете Xbox Live gamertags | Алекс | PC & конзолата Gaming | 31 | 13 април 2009 12:50 |
| Можете да се свържете към Xbox Live, когато Peerguardian върви | navnut | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 3 април 2009 10:57 |
| Xbox Live Проблем? | its.sid | PC & конзолата Gaming | 6 | 18 Jan 2008 10:30 |
| Използване на XBox Live? | Алекс | PC & конзолата Gaming | 1 | 5-и парламентарен Jan 2008 05:10 |
| Някой все още играят оригиналния Xbox Live? | Карл | PC & конзолата Gaming | 2 | 23rd Nov 2007 10:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |