![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já nejsem jistý, zda to je trochu příliš technická, ale tady jde .. Myslím, že jsem se stal obětí dopravní tvarování a jsem hned jak se závažným zpožděním a zároveň hraje Xbox Live (Je to téměř nehratelný) Ví někdo o řešení tohoto, tzn. pokrývající moje skladby. SSH Tunneling by bylo možné, nebo se mohu nějak zašifrovat moje připojení jiným způsobem, aby můj ISP nemůže omezit mé rychlosti. Mám 8 meg kabelové připojení a nastavit statickou ip i jako přístav forwarding atd. ale omezený, že asi 30 minut po tom. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už jste spustit speedtest, jaké ping a rychlosti se dostanete zpět?
| |||
| |||
| Ano, v průměru kolem 110 Ping a stažení obvykle 6500 Kbps |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je docela dobré. Můžete být schopni nastavit router do tunelu vše přes proxy, ale že bude nejspíš pomalu vás ještě více. Možná čas přestat stahovat tolik věcí a pak apollogize s ISP velmi pěkně. Pokud si stáhnete nelegální obsah tam i větší pravděpodobnost, že jste cílovou pro QOS.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vložit Xbox Live gamertags | alex | PC a herní konzole | 31 | 13. dubna 2009 12:50 |
| Nelze se připojit ke konzole Xbox Live, kdy Peerguardian běží | navnut | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 3. duben 2009 10:57 |
| Xbox Live Problém? | its.sid | PC a herní konzole | 6 | 18. leden 2008 10:30 |
| Použití XBox Live? | alex | PC a herní konzole | 1 | 5. ledna 2008 05:10 |
| Má někdo ještě hrát původní Xbox Live? | Carl | PC a herní konzole | 2 | 23. listopadu 2007 10:26 |
| Thread Nástroje | |
| |