![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, δεν είμαι βέβαιος αν αυτό είναι λίγο πολύ τεχνικό, αλλά εδώ ισχύει .. Νομίζω ότι έχω γίνει ένα θύμα της κυκλοφορίας διαμόρφωση και είμαι τώρα σοβαρή υστέρηση, ενώ παίζοντας Xbox Live (Είναι σχεδόν unplayable) Ξέρει κανείς από μια λύση σε αυτό, δηλαδή. καλύπτει μου κομμάτια. Θα SSH Tunneling είναι δυνατή ή μπορώ να κρυπτογραφήσετε μου σχέση με κάποιο άλλο τρόπο μου ISP δεν μπορεί να περιορίσει την ταχύτητα μου. Έχω 8 meg ενσύρματη σύνδεση και να έχουν μια στατική ip εγκατάστασης, καθώς και προώθηση θυρών κλπ. αλλά περιορίζεται ότι περίπου 30 λεπτά μετά το κάνουν. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε εκτελέσετε ένα speedtest, τι είδους ping και ταχύτητες έχετε κάνει πίσω;
| |||
| |||
| Ναι, Ping κατά μέσο όρο περίπου 110 κατεβάσετε και συνήθως 6500 Kbps |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Ενδέχεται να μπορείτε να ρυθμίσετε το router μέχρι σήραγγα πάντα μέσω πληρεξουσίου, αλλά ότι θα είναι πιθανότατα βραδεία σας ακόμη περισσότερο. Ίσως του χρόνου να σταματήσει τη λήψη τόσο πολύ πράγματα και στη συνέχεια να το apollogize ISP πολύ όμορφα. Αν κάνετε λήψη παράνομων πράγματα εκεί ακόμα πιο πιθανό να στόχος σας για QOS.