![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, nisam siguran da li je to malo previše tehnički ali ovdje ide .. Mislim da sam postao žrtva prometnih značajki i ja sam sad ozbiljan uzimajući lag dok svira Xbox Živ (To je gotovo unplayable) se bilo tko znati od workaround to ovaj, tj.. pokrivaju moje staze. Biste SSH tuneliranje biti moguće ili mogu nekako šifriramo moja veza drugi način tako da moj ISP ne može ograničiti moju brzinu. Imam 8 meg žičan postavljanje veze i imati statičku IP kao i prosljeđivanje porta itd., ali su ograničene da je oko 30 minuta nakon toga. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokrenuti speedtest, kakav ping i brzina da li vi dobiti natrag?
| |||
| |||
| Da, Ping prosječno oko 110 i download obično 6500 Kbps |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taj prilično dobro. Vi svibanj biti u mogućnosti postaviti svoj ruter sve do tunela kroz proxy, ali da će vjerojatno slow down vam još više. Možda vrijeme da se zaustavi preuzimanje toliko stvari, a zatim na ISP apollogize jako lijepo. Ako preuzimate ilegalne stvari tamo, čak i veća vjerojatnost da ciljate za QoS.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Objavite svoje Xbox živjeti gamertags | alex | PC & konzole Igre | 31 | 13. travanj 2009 12:50 |
| Ne mogu se povezati na Xbox Live Peerguardian kada je pokrenuto | navnut | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 3. travanj 2009 10:57 |
| Xbox Live problem? | its.sid | PC & konzole Igre | 6 | 18 siječanj 2008 10:30 |
| Korištenje Xbox Live? | alex | PC & konzole Igre | 1 | 5. siječanj 2008 05:10 |
| Bilo tko i dalje igrati na originalnim Xbox živjeti? | Carl | PC & konzole Igre | 2 | 23. studeni 2007 10:26 |
| Thread Tools | |
| |