![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני לא בטוח אם זה קצת יותר מדי טכני אבל פה הולך .. אני חושב שאני כבר להפוך לקורבן של התנועה בעיצוב ואני מקבל כעת קשות תוך השמעת ל"ג Xbox Live (זה כמעט unplayable) מישהו יודע על זה כדי לעקוף את הבעיה, כלומר. המכסים את המסלולים. האם ניתן לבצע SSH tunneling או איכשהו אני יכול להצפין את החיבור דרך אחרת כדי לספק האינטרנט שלי אינו יכול להגביל את המהירות. יש לי 8 מג חוטית החיבור ויש להם תוכנית ההתקנה IP סטטית, כמו גם יציאת העברה וכו 'אבל הם מוגבלים כי בערך 30 דקות לאחר שתעשה זאת. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה מנהל speedtest, איזה סוג של פינג ו במהירויות אתם חוזרים?
| |||
| |||
| כן, בערך 110 פינג ממוצעים ולהוריד בדרך כלל 6500 Kbps |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats די טוב. ייתכן שתוכל להגדיר את הנתב עד מנהרה הכל דרך פרוקסי אבל זה כנראה יהיה איטי אותך אפילו יותר. אולי הזמן להפסיק להוריד כל כך הרבה דברים ולאחר מכן את ספק שירותי האינטרנט כדי apollogize מאוד יפה. אם אתה מוריד דברים לא חוקיים יש אפילו יותר לכוון אותך QOS.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פרסם את Xbox גר gamertags | אלכס | PC & קונסולת משחקים | 31 | 13 אפריל 2009 12:50 |
| אין אפשרות להתחבר ל Xbox Live כאשר Peerguardian פועל | navnut | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 3rd אפריל 2009 10:57 |
| Xbox Live הבעיה? | its.sid | PC & קונסולת משחקים | 6 | 18 ינואר 2008 10:30 |
| באמצעות Xbox Live? | אלכס | PC & קונסולת משחקים | 1 | ה -5 בחודש ינואר 2008 05:10 |
| מישהו עדיין משחק מקורי Xbox גר? | קארל | PC & קונסולת משחקים | 2 | 23 נובמבר 2007 10:26 |
| שרשרת כלים | |
| |