![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, ja nie som istý, či to je trochu príliš technická, ale tu ide .. Myslím, že som sa stal obeťou dopravnej tvarovanie a som hneď ako sa vážnym oneskorením a zároveň hrá Xbox Live (Je to takmer nehratelný) Vie niekto o riešení tohto, tzn. vzťahujúca moje skladby. SSH Tunneling by bolo možné, alebo sa môžem nějak zašifrovať moje pripojenie iným spôsobom, aby môj ISP nemôže obmedziť mojej rýchlosti. Mám 8 meg káblové pripojenie a nastaviť statickú ip aj ako prístav forwarding atď ale obmedzený, že asi 30 minút po tom. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste spustiť speedtest, aké ping a rýchlosti sa dostanete späť?
| |||
| |||
| Áno, v priemere okolo 110 Ping a stiahnutie zvyčajne 6500 Kbps |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je docela dobré. Môžete byť schopní nastaviť router do tunela všetko cez proxy, ale že bude nejspíš pomaly vás ešte viac. Možná čas prestať sťahovať toľko vecí a potom apollogize s ISP veľmi pekne. Ak si stiahnete nelegálny obsah tam aj väčšia pravdepodobnosť, že ste cieľovú pre QOS.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vložiť Xbox Live gamertags | alex | PC a herné konzoly | 31 | 13. apríla 2009 12:50 |
| Nedá sa pripojiť ku konzole Xbox Live, kedy PeerGuardian beží | navnut | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 3. apríl 2009 10:57 |
| Xbox Live Problém? | its.sid | PC a herné konzoly | 6 | 18. január 2008 10:30 |
| Použitie XBox Live? | alex | PC a herné konzoly | 1 | 5. januára 2008 05:10 |
| Má niekto ešte hrať pôvodný Xbox Live? | Carl | PC a herné konzoly | 2 | 23. novembra 2007 10:26 |
| Thread Tools | |
| |