![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, нисам сигуран да ли је то мало превише технички али овде иде .. Мислим да сам постао жртва саобраћајних функција и ја сам сад озбиљан узимајући лаг док свира Ксбокс Жив (То је готово унплаыабле) се било ко кноткле над уоркароунд за данашји, тј. покривају моје стазе. Бисте ССХ тунелирање бити могуће или могу некако шифрирамо моја веза други начин тако да мој ИСП не може ограничити моју брзину. Имам 8 мег жичани постављање везе и да имају статичку ИП као и просљеђивање порта итд, али су ограничене да је око 30 минута након тога. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли покренути спеедтест, какав пинг и брзина да ли ви да повратим?
| |||
| |||
| Да, Пинг просечно око 110 и доунлоад обично 6500 кбпс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тај прилично добро. Ви мај бити у могућности поставити свој рутери све до тунела кроз проксы, али да ће вероватно слоу доун вам још више. Можда време да се заустави скидати толико ствари, а затим на ИСП аполлогизе јако лепо. Ако преузимате илегалне ствари тамо, чак и већа вероватноћа да циљате за КоС.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Објавите своје Ксбокс живети гамертагс | алекс | ПЦ & конзоле Игре | 31 | 13 април 2009 12:50 |
| Не могу се повезати на Ксбокс Ливе Пеергуардиан када је покренуто | навнут | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 3 април 2009 10:57 |
| Ксбокс Ливе проблем? | итс.сид | ПЦ & конзоле Игре | 6 | 18 јануар 2008 10:30 |
| Коришћење Ксбокс Ливе? | алекс | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 5 јануар 2008 05:10 |
| Било ко и даље играти на оригиналним Ксбокс живети? | Царл | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 23 новембар 2007 10:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |