![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я не впевнений, що це занадто технічною, але тут йде .. Я думаю, що я став жертвою трафіку і зараз я отримати серйозне відставання у той час грав Xbox Live (Це майже неможливо відтворити) Хто-небудь знає про обхідний шлях для цього, то є. охоплюють мої сліди. Буде SSH тунелювання можна або чи можна зашифрувати мою зв'язок іншому тому мій провайдер не може обмежити свою швидкість. У мене є 8 Meg проводового з'єднання та налаштування статичного IP, а також портом т.д. саме, але вони обмежені, що приблизно 30 хвилин після цього. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зіткнулися SpeedTest, який пінг і швидкість ви отримаєте назад?
| |||
| |||
| Так, пінг в середньому близько 110 і завантажити зазвичай 6500 Kbps |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Ви зможете встановити маршрутизатор до тунелю все через проксі, але які, ймовірно, сповільнюють роботу навіть більше. Може бути, настав час припинити завантаження так багато речей, а потім apollogize до провайдера, дуже красиво. Якщо ви завантажуєте незаконні речі існують ще більш імовірно, щоб цільова за QoS.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Опублікувати ваш Xbox Live gamertags | Alex | PC & консоль Gaming | 31 | 13 квітня 2009 12:50 |
| Не вдається підключитися до Xbox Live, коли це PeerGuardian Біг | navnut | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 3 квітня 2009 10:57 |
| Xbox Live проблема? | its.sid | PC & консоль Gaming | 6 | 18 січня 2008 10:30 |
| Використання Xbox Live? | Alex | PC & консоль Gaming | 1 | 5 січня 2008 05:10 |
| Ніхто ще можете грати в оригінальній Xbox Live? | Карл | PC & консоль Gaming | 2 | 23 листопада 2007 10:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |