menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Zdůraznil a zaměňovat s Netgear Wireless-N modem / router

Reply

Thread Nástroje
Old 19. června 2009, 04:23
Nový člen skupiny

Default Zdůraznil a zaměňovat s Netgear Wireless-N modem / router

Nedávno jsem zřídil Netgear Wireless-N modem / router [dgn2000] k počítači a měl velké problémy připojení mého notebooku [postavená v bezdrátových] jej také můj internet by náhle zmizet každou půl hodinu a jediný způsob, jak pro mě připojit se k resetu pomocí tlačítka. Na konci jsem vzdal a rozhodl se připojit můj Siemens speedstream 4200 DSL modem na linku a připojit modem na router přes ethernet a používat ho jako to, že vše bylo v pořádku, iam moci připojit mého notebooku na router a oba měl internet. ale každý pár hodin připojení kapky a musím resetovat jak Siemens a router, je nějaký důvod, proč by se spojení náhle zmizet? je to proto, že jsem neměl k připojení Siemens na Modem / router? :4-Dontkno Můj PC se systémem Windows Vista Home Premium SP1 a můj notebook je to stejné.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Co Modem Použití s Netgear Wirelass Router? coftjob Sítě, Modemy & VoIP 3 20.listopadu 2009 12:23
Dost Moje Netgear Wireless Router robina80 Sítě, Modemy & VoIP 23 26.srpna 2009 16:31
Netgear rangemax bezdrátový router WPN824v2. Pomozte prosím andrewmitchell123 Sítě, Modemy & VoIP 7 22. prosinec 2007 13:41
Motorola kabel Modem & Netgear WGT 624 Router Problémy Ponty PC Sítě, Modemy & VoIP 12 2. srpna 2007 09:09
Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter škádlení Obecné Hardware Chat 1 5. října 2006 05:38
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.