μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Τόνισε και συγχέεται με Netgear Wireless-N Modem / Router

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19η Ιουν. 2009, 04:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Τόνισε και συγχέεται με Netgear Wireless-N Modem / Router

I δημιούργησε έναν Netgear Wireless-N modem / router [dgn2000] με τον υπολογιστή μου και είχε σημαντικά προβλήματα σύνδεσης μου laptop [χτισμένο το ασύρματο] σε αυτήν, επίσης μου internet ξαφνικά θα εγκαταλείψουν κάθε μισή ώρα και ο μόνος τρόπος για μένα να ήταν να συνδεθείτε μέσω επαναφέρετε το κουμπί. Στο τέλος μου έδωσε και αποφάσισε να μου αποδίδουν Siemens speedstream 4200 μόντεμ στην γραμμή DSL και να επισυνάψετε το μόντεμ με το router μέσω ethernet και να χρησιμοποιούν το πω έτσι, όλα ήταν εντάξει, IAM σε θέση να συνδεθούν με το φορητό υπολογιστή μου router και τα δύο είχε internet. αλλά κάθε δύο ώρες η σύνδεση σταγόνες και έχω τόσο για να επαναφέρετε την Siemens και το router, υπάρχει άλλος λόγος για τον οποίο η σύνδεση θα ξαφνικά εγκατάλειψης; Μήπως επειδή δεν είμαι υποτίθεται να συνδέσετε ένα Siemens σε Modem / Router; :4-Dontkno τον υπολογιστή μου είναι Windows Vista Home Premium SP1 και το laptop μου είναι το ίδιο.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Τι Modem για χρήση με Netgear Wirelass Router; coftjob Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 20 Νοέμβρη 2009 12:23
Αρκετά από My Netgear Wireless Router robina80 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 23 26 Αυγούστου 2009 16:31
Netgear RangeMax Wireless Router WPN824v2. Βοήθεια παρακαλώ andrewmitchell123 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 7 22 Δεκ. 2007 13:41
Motorola Cabel & Modem Router Netgear WGT 624 Προβλήματα ponty του υπολογιστή Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 12 2 Αυγ 2007 09:09
Modem / Router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router & USB Adapter banter Γενική Συζήτηση Hardware 1 5 Οκτ 2006 05:38
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.