Τόνισε και συγχέεται με Netgear Wireless-N Modem / Router I δημιούργησε έναν Netgear Wireless-N modem / router [dgn2000] με τον υπολογιστή μου και είχε σημαντικά προβλήματα σύνδεσης μου laptop [χτισμένο το ασύρματο] σε αυτήν, επίσης μου internet ξαφνικά θα εγκαταλείψουν κάθε μισή ώρα και ο μόνος τρόπος για μένα να ήταν να συνδεθείτε μέσω επαναφέρετε το κουμπί. Στο τέλος μου έδωσε και αποφάσισε να μου αποδίδουν Siemens speedstream 4200 μόντεμ στην γραμμή DSL και να επισυνάψετε το μόντεμ με το router μέσω ethernet και να χρησιμοποιούν το πω έτσι, όλα ήταν εντάξει, IAM σε θέση να συνδεθούν με το φορητό υπολογιστή μου router και τα δύο είχε internet. αλλά κάθε δύο ώρες η σύνδεση σταγόνες και έχω τόσο για να επαναφέρετε την Siemens και το router, υπάρχει άλλος λόγος για τον οποίο η σύνδεση θα ξαφνικά εγκατάλειψης; Μήπως επειδή δεν είμαι υποτίθεται να συνδέσετε ένα Siemens σε Modem / Router; :4-Dontkno τον υπολογιστή μου είναι Windows Vista Home Premium SP1 και το laptop μου είναι το ίδιο. |