manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Istakao i zbunjeni sa Netgear Wireless-N modem / ruter

Reply

Thread Tools
Old 19. lipnja 2009, 04:23
Novi član grupe

Default Istakao i zbunjeni sa Netgear Wireless-N modem / ruter

Nedavno sam postaviti Netgear Wireless-N modem / ruter [dgn2000] na moj PC i imao je velikih problema povezivanje moj laptop [izgrađen beľične] na nju, i moje bi internet iznenada odustati svakih pola sata, a jedini način da se za mene bio je da se spojite preko reset dugme. Na kraju sam se i odlučio da priložite moj Siemens speedstream 4200 modema na DSL liniju i priključiti modem na ruter preko Ethernet i koristiti ga kao da je, sve je OK, zatim u mogućnosti to povezivanje moj laptop na ruter i oba imao internet. ali svaki par sati vezu kapi i moram resetirati i Siemens i ruter, nema razloga zašto bi se veza naprasno odustati? Je li to zato što nisam trebala Siemens spajanje na modem / ruter? :4-Dontkno Moj PC je Windows Vista Home Premium SP1 i moj laptop je isti.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Što modem za korištenje s Netgear Wirelass Router? coftjob Networking, Modemi & VoIP 3 20 studeni 2009 12:23
Had Enough My Netgear Wireless Router robina80 Networking, Modemi & VoIP 23 26 kolovoz 2009 16:31
Netgear rangemax bežični usmjerivač WPN824v2. Pomoć molim andrewmitchell123 Networking, Modemi & VoIP 7 22. prosinac 2007 13:41
Motorola Modem kabel & Netgear WGT 624 Router Problemi Ponty pc-a Networking, Modemi & VoIP 12 2. kolovoz 2007 09:09
Modem / ruter - Zyxel 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB adapter zadirkivati General Hardware Chat 1 5. listopad 2006 05:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.