![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam postaviti Netgear Wireless-N modem / ruter [dgn2000] na moj PC i imao je velikih problema povezivanje moj laptop [izgrađen beľične] na nju, i moje bi internet iznenada odustati svakih pola sata, a jedini način da se za mene bio je da se spojite preko reset dugme. Na kraju sam se i odlučio da priložite moj Siemens speedstream 4200 modema na DSL liniju i priključiti modem na ruter preko Ethernet i koristiti ga kao da je, sve je OK, zatim u mogućnosti to povezivanje moj laptop na ruter i oba imao internet. ali svaki par sati vezu kapi i moram resetirati i Siemens i ruter, nema razloga zašto bi se veza naprasno odustati? Je li to zato što nisam trebala Siemens spajanje na modem / ruter? :4-Dontkno Moj PC je Windows Vista Home Premium SP1 i moj laptop je isti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Što modem za korištenje s Netgear Wirelass Router? | coftjob | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 20 studeni 2009 12:23 |
| Had Enough My Netgear Wireless Router | robina80 | Networking, Modemi & VoIP | 23 | 26 kolovoz 2009 16:31 |
| Netgear rangemax bežični usmjerivač WPN824v2. Pomoć molim | andrewmitchell123 | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 22. prosinac 2007 13:41 |
| Motorola Modem kabel & Netgear WGT 624 Router Problemi | Ponty pc-a | Networking, Modemi & VoIP | 12 | 2. kolovoz 2007 09:09 |
| Modem / ruter - Zyxel 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB adapter | zadirkivati | General Hardware Chat | 1 | 5. listopad 2006 05:38 |
| Thread Tools | |
| |