kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

A stressz és összekeverni Netgear Wireless-N modem / router

Reply

Téma eszközök
Old Június 19 2009, 04:23
Új tag Csoport

Default A stressz és összekeverni Netgear Wireless-N modem / router

A közelmúltban létrehozott egy Netgear Wireless-N modem / router [dgn2000], hogy a PC, és nagy problémát jelent összekötő my laptop [beépített vezeték nélküli], hogy ez is az én internet lenne hirtelen visszaesése ki félóránként, és az egyetlen módja, hogy csatlakoztassa az volt, hogy reset révén a gombot. A végén én adtam fel, és úgy döntött, hogy csatolja az 4200 Siemens speedstream DSL-modem a sorban, és csatlakoztassa a modemet a router ethernet keresztül, és ez így, már minden OK, most képes csatlakozni én laptop a routert, és mindkét volt internet. de minden két órában a kapcsolatot csepp, és én állítani a Siemens és a router, van-e ok arra, hogy a kapcsolat hirtelen visszaesése ki? van, mert nem vagyok, hogy csatlakozzunk a Siemens a modem / router? :4-Dontkno My számítógép Windows Vista Home Premium SP1, és a laptop is megegyezik.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Modem mit használni Netgear Wirelass Router? coftjob Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 November 20, 2009 12:23
Elég volt az én Netgear Wireless Router robina80 Hálózatépítés, Modems & VoIP 23 Augusztus 26, 2009 16:31
Netgear rangemax vezeték nélküli router WPN824v2. Segíts kérlek andrewmitchell123 Hálózatépítés, Modems & VoIP 7 22. december 2007 13:41
Motorola Cabel + Modem Router Netgear WGT 624 gondok Ponty számítógép Hálózatépítés, Modems & VoIP 12 2. augusztus 2007 09:09
Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter ugratás Általános fémáru Chat 1 5. október 2006 05:38
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.