mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Accentuat şi confundat cu Netgear Wireless-N Modem / router

Reply

Thread Tools
Old 19 iunie 2009, 04:23
Noile state Group

Default Accentuat şi confundat cu Netgear Wireless-N Modem / router

Am recent creat un Netgear Wireless-N modem / router [dgn2000] pentru a-mi PC şi a avut mari probleme de conectare meu laptop [construit in wireless] să-l, de asemenea, mi-ar internet brusc picătură în fiecare jumătate de oră şi singura cale pentru a-mi a fost de a conecta resetaţi prin butonul. În final i-am dat până şi a decis să acorde meu Siemens speedstream 4200 modem de linie DSL şi ataşaţi modem la router prin Ethernet şi să-l utilizaţi de genul asta, toate a fost OK, iam putea să se conecteze laptop-ul meu de la router şi atât aveau acces la Internet. dar la fiecare cateva ore de conexiune picături şi am să resetaţi atât de Siemens şi router, există vreun motiv pentru care ar conexiune brusc sa ies? este pentru că nu sunt presupuse pentru a conecta un Siemens la un modem / router? :4-Dontkno PC-ul meu este Windows Vista Home Premium SP1 şi laptop-ul meu este acelaşi.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.