menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Zdôraznil a zamieňať s Netgear Wireless-N modem / router

Reply

Thread Tools
Old 19. júna 2009, 04:23
Nový člen skupiny

Default Zdôraznil a zamieňať s Netgear Wireless-N modem / router

Nedávno som zriadil Netgear Wireless-N modem / router [dgn2000] k počítaču a mal veľké problémy pripojenie môjho notebooku [postavená v bezdrôtových] ho aj môj internet by náhle zmiznúť každú pol hodinu a jediný spôsob, ako pre mňa pripojiť sa k resetu pomocou tlačidla. Na konci som vzdal a rozhodol sa pripojiť môj Siemens speedstream 4200 DSL modem na linku a pripojiť modem na router cez ethernet a používať ho ako to, že všetko bolo v poriadku, iam môcť pripojiť môjho notebooku na router a oba mal internet. ale každý pár hodín pripojenie kvapky a musím resetovat ako Siemens a router, je nejaký dôvod, prečo by sa spojenie náhle zmiznúť? je to preto, že som nemal na pripojenie Siemens na Modem / router? :4-Dontkno Môj PC so systémom Windows Vista Home Premium SP1 a môj notebook je to rovnaké.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Čo Modem Použitie s Netgear Wirelass Router? coftjob Siete, Modemy & VoIP 3 20.novembra 2009 12:23
Dosť Moja Netgear Wireless Router robina80 Siete, Modemy & VoIP 23 26.srpna 2009 16:31
Netgear rangemax bezdrôtový router WPN824v2. Pomôžte prosím andrewmitchell123 Siete, Modemy & VoIP 7 22. december 2007 13:41
Motorola kábel Modem & Netgear WGT 624 Router Problémy Pont PC Siete, Modemy & VoIP 12 2. augusta 2007 09:09
Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter škádlení Všeobecné Hardware Chat 1 5. októbra 2006 05:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.