мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Истакао и збуњени са Нетгеар Уирелесс-Н модем / рутери

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. јуни 2009, 04:23
Нови члан групе

Default Истакао и збуњени са Нетгеар Уирелесс-Н модем / рутери

Недавно сам поставити Нетгеар Уирелесс-Н модем / рутери [дгн2000] на мој ПЦ и имао је великих проблема спојити мој лаптоп [изграђен бел̌ичне] на њу, и моје би интернет изненада одустати сваких пола сата, а једини начин да се за мене био је да се спојите преко ресет дугме. На крају сам се и одлучио да приложите мој Сиеменс спеедстреам 4200 модема на ДСЛ линију и прикључити модем на рутери преко Етхернет и користити га као да је, све је ОК, затим у могућности за спојити мој лаптоп на рутери и оба имао интернет. али сваки пар сати везу капи и морам ресетирати и Сиеменс и рутери, нема разлога зашто би се веза напрасно одустати? Да ли је то зато што нисам требала Сиеменс спајање на модем / рутери? :4-Донткно Мој ПЦ је Уиндоус Виста Хоме Премиум СП1 и мој лаптоп је исти.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Који модем да користите са Рутер Нетгеар Уиреласс? цофтјоб Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 20. новембар 2009 12:23
Хад Еноугх Мы Нетгеар Уирелесс Роутер робина80 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 23 26 Авг 2009 16:31
Нетгеар рангемакс радио усмјеривач УПН824в2. Помоћ молим андреумитцхелл123 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 7 22 децембар 2007 13:41
Моторола Модем кабл & Нетгеар УГТ 624 Роутер Проблеми Понты пц-а Нетуоркинг, Модем & ВоИП 12 2 аугуст 2007 09:09
Модем / рутери - Зыксел 54Мбпс Уирелесс АДСЛ2 + Модем / Роутер + УСБ адаптер задиркивати Генерал Хардуаре Цхат 1 5 октобар 2006 05:38
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц