менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Підкреслили і плутають з Netgear Wireless-N модем / маршрутизатор

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 червня 2009, 04:23
Нові члени групи

Default Підкреслили і плутають з Netgear Wireless-N модем / маршрутизатор

Нещодавно я створив Netgear Wireless-N модем / маршрутизатор [dgn2000] до комп'ютера і були основними проблемами підключення мого ноутбука [побудований в бездротових] до нього, а також мій інтернет раптом кидають кожні півгодини, і єдиним способом для мене Підключення було скинути його за допомогою кнопки. Зрештою я здався і вирішив докласти мої Siemens SpeedStream 4200 модем до лінії DSL і приєднати модем до маршрутизатора через Ethernet і використовувати її так, як все було ОК, IAM можливість підключення мого ноутбука до маршрутизатора, і обидва було Інтернету. але кожні дві години зв'язок випадає, і я повинен скинути як "Сіменс" і маршрутизатором, чи є причини, чому підключення раптом кинув навчання? це тому що я не повинен підключитися до Siemens модем / маршрутизатор? :4-Dontkno Мій комп'ютер Windows Vista Home Premium SP1 і мій ноутбук це те ж саме.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Який модем для роботи з Netgear Wirelass маршрутизатор? coftjob Мережа, Модеми & VoIP 3 20 листопада 2009 12:23
Якщо б мене досить Беспроводной маршрутизатор Netgear robina80 Мережа, Модеми & VoIP 23 26 серпня 2009 16:31
NETGEAR RangeMax бездротовим маршрутизатором WPN824v2. Допомога пожалуйста andrewmitchell123 Мережа, Модеми & VoIP 7 22 грудня 2007 13:41
Motorola кабельний модем & Netgear WGT 624 Маршрутизатор Проблеми Понти ПК Мережа, Модеми & VoIP 12 2 серпня 2007 09:09
Модем / маршрутизатор - Zyxel 54Mbps Wireless ADSL2 + модем / маршрутизатор + адаптер USB стьоб Генеральний обладнання чат 1 5 жовтня 2006 05:38
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.