![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| .... Да гарантира, че вашия лаптоп е създаден, за да използвате Интернет? Аз бях наскоро купи лаптоп и да имат само направил speedtest в предишния темата, нейната четене изтегляне скорост 1080kb / а, но аз съм трябвало да бъде на 8MB б / лента ![]() Благодаря предварително Дейв |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете пъти KB / и с 8, за да ви MB скорост.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хмм аз Повярвай значи разделение ви KB / и от 1024 да се MBS
| |||
| |||
![]() Ето друг тест Току що направи. Ако това е 8MB, аз мисля, че ще се върна към стария си 2MB, както го като закърпвам сайт-бързо! |
|
| |||
| |||
| Добре ми е погрешно изчисление забравя формула. Вие сте с по-малко от 1MB. Работата е за ADSL ако четете вашата поръчка е до 8MB. Тоест, ако сте далеч от размяна получавате по-малко. Да живееш в тояга? |
|
| |||
| |||
| Не, аз живея в малък град, наречен Ланкастър. Току-що свършили speedtest на място се препоръчва при мен от моя ISP и то гласи, 7.4mb Все още, когато аз правя един на speedtest.net се чете на по-малко от 1meg |
|
| |||
| |||
| Колко далече сте от вашия обмен? |
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен |
|
| |||
| |||
| 8 бита в байт 1024 байта в кило байт 1024 killabyes в мегабайта 1024 мегабайта в гигабайт 1024 гигабайта в terrabyte 1024 terrabytes в petabyte |
|
| |||
| |||
| LOL Cew27 .. Speed Test ви казва колко далеч на сървъра е от вашето местоположение. Разстоянието не прави твърде много разлика в скоростта, ако не са повече от 10000 фута (просто срамежлива на 2 мили) от вашия телекомуникационен център. Ако ви трябва да бъдат намалени 2megabits изтегляне тогава трябва да се обадите на вашия Интернет доставчик или телефонен компания. Вие сте по пътя. Особено, ако сте имали по-бързо, преди да се свържете ... Те могат да проверяват своя линия от разстояние и да реши, ако технологии трябва да платя за посещението ... Само през тази отиде с qwest .. Те са ужасно от пътя. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC Overclocking гид | Алекс | Процесори, дънни платки & RAM | 26 | 11 април 2009 03:43 |
| Мрежата ръководство Помощ | solotekk | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 25 Март 2008 11:01 |
| Добър илюстрира сайтове за PC манекени? | Сандра | Общи Хардуер Чат | 5 | 20 март, 2008 03:42 |
| UML: Окончателните ръководство? | Mike0001 | Изключено Тема Дискусия | 0 | 15 Feb 2008 08:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |