![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| .... Zajistit, aby váš notebook je nastaven správně používat internet? Nedávno jsem si koupil notebook a právě provádí speedtest v minulém vlákno, jeho čtení rychlost stahování 1080kilobajt / s, ale já jsem měla být na 8mb b / band ![]() Thanks in advance Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ty časy kb / s do 8 až vám mb rychlosti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm i domnívat myslíš rozdělit vaše kb / s do 1024 dostat mbs
| |||
| |||
![]() Zde je další test jsem právě udělal. Pokud je to 8MB, myslím, že jsem ho vrátit zpět k mé staré 2MB, protože jako látat místě rychleji! |
|
| |||
| |||
| Ok mého výpočtu se mýlil jsem zapomněl vzorce. Nacházíte se na méně než 1 MB. Co je na ADSL, pokud si přečíst vaše smlouva je až 8 MB. Smyslu, pokud si nejste daleko od výměně dostanete méně. Myslíte si žijí v hole? |
|
| |||
| |||
| Ne, žiji v malém městě zvaném Lancaster. Jsem dělal speedtest na stránkách doporučuje, aby mi můj ISP a čte 7,4megabajt Zatím, když jsem si jeden na speedtest.net to přečte na méně než 1meg |
|
| |||
| |||
| Jak daleko jste od svého výměnu? |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistý |
|
| |||
| |||
| 8 bitů v byte 1024 bytů v kilo byte 1024 killabyes v megabyte +1.024megabajt V GB 1.024gigabajt v terrabyte 1024 terrabytes v petabajt |
|
| |||
| |||
| LOL Cew27 .. Speed Test vám řekne, jak daleko je server z vašeho umístění. Vzdálenost nedělá příliš velký rozdíl v rychlosti, pokud máte více než 10.000 stop (jen plaché na 2 míle) od vašeho telekomunikačního náboje. Pokud jste měl jít 2megabits stáhnout měli byste zavolat poskytovatele internetu nebo telefonní společnosti. Ty jsou podle způsobu. Zvlášť pokud jste měl rychlejší připojení, než ... Mohou kontrolovat vaše linky vzdáleně a rozhodne-li tech by měl platit vám navštívit ... Právě prošli, že s qwest .. Jsou to hrozné, jak na cestě. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC Overclocking Průvodce | alex | Procesory, základní desky & RAM | 26 | 11. duben 2009 03:43 |
| Síťová příručka pomůže | solotekk | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 25. března 2008 11:01 |
| Dobrý ilustrované stránky ks figuríny? | Sandra | Obecné Hardware Chat | 5 | 20. březen 2008 03:42 |
| UML: Definitivní průvodce? | Mike0001 | Vypnout Téma diskuze | 0 | 15. únor 2008 08:06 |
| Thread Nástroje | |
| |