![]() |
|
| |||
| |||
| .... Η διασφάλιση ότι το laptop έχει ρυθμιστεί σωστά για να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο; Έχω πρόσφατα αγόρασα ένα φορητό υπολογιστή και μόλις γίνει η speedtest σε προηγούμενο νήμα, την ανάγνωση ενός κατεβάσετε ταχύτητα 1080kb / s αλλά είμαι υποτίθεται ότι είναι για 8MB β / μπάντα ![]() ευχαριστώ εκ των προτέρων Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε φορές kb / s από τις 8 έως τις φέρω mb ταχύτητα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χμμ i belive εννοείτε χάσματος σας kb / s από το 1024 για να MBS
| |||
| |||
![]() Εδώ είναι μια άλλη δοκιμή Μόλις γίνει. Αν αυτό είναι 8MB, νομίζω ότι θα πάμε πίσω στο παλιό μου ως 2Mb ως darn site γρηγορότερα! |
|
| |||
| |||
| Ok μου ήταν λάθος υπολογισμό ξεχάσω τον τύπο. Είστε με λιγότερο από 1 MB. Πράγμα είναι για την ADSL αν διαβάσετε σας σύμβασης είναι μέχρι 8MB. Έννοια και αν είστε μακριά από την ανταλλαγή έχετε λιγότερο. Ζείτε σε ράβδους; |
|
| |||
| |||
| Οχι, θα ζει σε μια μικρή πόλη που ονομάζεται Λάνκαστερ. Μόλις κάνει speedtest στο πλάι μου συνέστησε να μου ISP και διαβάζεται 7.4mb ακόμα όταν κάνω ένα για speedtest.net διαβάζεται σε λιγότερο από 1meg |
|
| |||
| |||
| Πόσο μακριά είναι από την ανταλλαγή σας; |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σίγουρος |
|
| |||
| |||
| 8 bit σε byte 1024 bytes σε ένα κιλό byte 1024 killabyes σε megabyte 1024 μεγαμπάιτ σε gigabyte 1024 gigabytes σε terrabyte 1024 terrabytes σε Petabyte |
|
| |||
| |||
| LOL Cew27 .. Ταχύτητα δοκιμής σας λέει πόσο μακριά είναι από την υπηρεσία σας. Η απόσταση δεν κάνει πολύ μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα αν δεν είναι πάνω από 10.000 πόδια (μόνο ντροπαλή των 2 μιλίων) από τις τηλεπικοινωνίες κόμβο. Εάν υποτίθεται ότι θα 2megabits να κατεβάσετε τότε θα πρέπει να καλέσετε τον παροχέα διαδικτύου ή του τηλεφώνου εταιρείας. Είστε τρόπο στο πλαίσιο. Ειδικά αν είχες μια πιο γρήγορη σύνδεση πριν από την ... Μπορούν να ελέγξετε τη γραμμή σας από μακριά και να αποφασίσει εάν ένα τεχνολογίας θα πρέπει να πληρώσουν την επίσκεψη σας ... Μόλις πέρασε από ότι με qwest .. Είναι τρομερό από το δρόμο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC Overclocking Guide | alex | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 26 | 11 Απρ 2009 03:43 |
| Δίκτυο οδηγό βοήθεια | solotekk | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 25 Μαρ 2008 11:01 |
| Καλή φαίνεται και χώρων για τεμ ανδρείκελα; | Sandra | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 20 Μαρ 2008 03:42 |
| UML: Ο οριστικός οδηγός; | Mike0001 | Off Topic Συζήτηση | 0 | 15 Φεβ 2008 08:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |