![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| .... Osiguravanje da je vaš laptop postavljen ispravno koristiti internet? Nedavno sam kupio laptop i imati samo učinio na speedtest na prethodni thread, njegova čitanja download brzinu od 1080kb / s, ali sam trebala biti na 8mb b / benda ![]() Thanks in advance Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vi puta kb / s po 8 do vas mb brzinu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm ja belive ste mislili podijeliti Vaše kb / s po 1024 da biste dobili MBS
| |||
| |||
![]() Evo još jedan test sam upravo učinio. Ako je ovo 8mb, mislim da ću se vratiti na svoj stari 2mb jer kao darn site brže! |
|
| |||
| |||
| Ok moj izračun je krivo zaboravim formula. Nalazite se na manje od 1MB. Stvar je na ADSL ako čitaju vaš ugovor je UPTO 8mb. Znači, ako ste daleko od razmjene dobivate manje. Da li živite u štapovima? |
|
| |||
| |||
| ne, ja živim u malom gradu zvanu Lancaster. Ive 'pravedan učinio speedtest na stranicu preporučene mi moga ISP-a, navodi 7.4mb Još kad sam napraviti jedan na speedtest.net ga čita na manje od 1meg |
|
| |||
| |||
| Koliko daleko ste od svojeg razmjenu? |
|
| |||
| |||
| nisam siguran |
|
| |||
| |||
| 8 bitova u bajt 1024 bytes u kilo bajt 1024 killabyes u megabajt 1024 u gigabajt megabajt 1024 gigabajta u terrabyte 1024 terrabytes u petabyte |
|
| |||
| |||
| LOL Cew27 .. Speed Test Vam govori koliko daleko Server je od Vaše. Udaljenost ne čini previše razlike u brzini, osim ako su više od 10.000 ft (samo zaziranje od 2 miles) from tvoj telekom koncentrator. Ako bi trebalo da bude uzimajući 2megabits preuzeti zatim biste trebali nazvati vaš internet provider telefon ili tvrtke. Vi ste pod. Pogotovo ako ste imali prije nego što brže spajanje ... Oni mogu provjeriti svoje linije na daljinu i odlučivati ako je tech trebali platiti vam posjetite ... Dovoljno je da ode do qwest .. Oni su strašna putem. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC Overclocking Guide | alex | CPU, Matične ploče i RAM | 26 | 11. travanj 2009 03:43 |
| Mreža vodič pomoći | solotekk | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 25. ožujak 2008 11:01 |
| Dobro ilustrirane stranice za pc lutke? | Sandra | General Hardware Chat | 5 | 20. ožujak 2008 03:42 |
| UML: The definitivni vodič? | Mike0001 | Off Topic Discussion | 0 | 15. veljača 2008 08:06 |
| Thread Tools | |
| |