![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| .... Annak biztosítása, hogy a laptop meg helyesen használni az internetet? Én nemrég vettem egy laptopot, és most kész a speedtest egy korábbi szál, az olvasás a letöltési sebesség 1080kb / s, de meg kell 8MB b / zenekar ![]() thanks in advance Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt szer kb / s, 8 MB, hogy ha a sebességet.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm i belive you mean osszuk el a kb / s az 1024-hoz kap mbs
| |||
| |||
![]() Itt egy újabb vizsgálatot, amit most tenni. Ha ez 8MB, azt hiszem megyek vissza a régi 2MB, mert a site darn gyorsabb! |
|
| |||
| |||
| Ok én számítás tévesen elfelejtettem a képlet. Ön kevesebb, mint 1 MB. Dolog van ADSL, ha elolvassa a szerződést is upto 8MB. Vagyis ha messze csere lesz kevesebb. Do you live in a botokat? |
|
| |||
| |||
| Nem, én élek, egy kis város Lancaster ún. Most végzett helyszíni speedtest ajánlott nekem, az én ISP-n és a következő szöveggel: 7.4mb Még ha én egy-egy speedtest.net a következő szöveggel: kevesebb, mint 1meg |
|
| |||
| |||
| Milyen messze van a te csere? |
|
| |||
| |||
| Nem vagyok benne biztos |
|
| |||
| |||
| 8 bit egy bájt 1024 bájt egy kiló bájt 1024 killabyes egy megabájt 1024 megabájt egy gigabájt 1024 gigabájt egy terrabyte 1024 terrabytes egy petabyte |
|
| |||
| |||
| LOL Cew27 .. Speed Test megmutatja, milyen messze van a szerver az Ön helye. A távolság nem túl nagy különbség a sebesség, kivéve, ha Ön több, mint 10000 Ft (csak félénk 2 mérföldre) a távközlési csomópont. Ha össze kellett volna 2megabits letölteni, akkor hívja fel a telefont, vagy internetes szolgáltató társaság. Ön szerint módon. Különösen, ha lenne egy gyorsabb csatlakoztassunk előtt ... Azt tudja nézni a vezeték távolról és eldönti, hogy a technika kell fizetniük egy látogatást ... Csak ment keresztül, hogy qwest .. Ezek a borzalmas módon. |