![]() |
|
| |||
| |||
| .... לוודא כי המחשב הנישא מוגדרת כראוי כדי להשתמש באינטרנט? אני לאחרונה קניתי מחשב נייד ויש לך רק לעשות את speedtest בתוך פתיל הקודמת, את קריאת הורד במהירות של 1080kb / s אבל אני אמור להיות על 8MB b / להקה ![]() תודה מראש דייב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה פעמים KB / S של 8 מגה בייט כדי לקבל את המהירות.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הממ אני belive אתה מתכוון לחלק את KB / S של 1024 על מנת לקבל mbs
| |||
| |||
![]() הנה עוד מבחן אני עתה סיימתי. אם זה 8MB, אני חושב שאני יהיה לחזור הישן שלי 2MB כפי בתור האתר לתקן מהר! |
|
| |||
| |||
| בסדר החישוב שלי היה לא בסדר, אני שוכח את הנוסחה. אתה נמצא על פחות מ 1MB. העניין הוא ב ADSL, אם אתה קורא את החוזה הוא UPTO 8MB. כלומר, אם אתה רחוק חילופי תקבל פחות. האם אתה חי את מקלוני? |
|
| |||
| |||
| לא, אני גר בעיר קטנה הנקראת Lancaster. ביצעתי רק להיעשות speedtest באתר המליץ לי על ידי ספק האינטרנט שלי, והוא קורא 7.4mb אך כאשר אני עושה את זה אחד על speedtest.net קורא לעבר פחות 1meg |
|
| |||
| |||
| כמה רחוק אתה את שערי? |
|
| |||
| |||
| אני לא בטוח |
|
| |||
| |||
| 8 סיביות של בתים 1024 קילו בייט של בתים 1024 killabyes של מגה 1024 מגה של gigabyte בשנת 1024 ג 'יגה בייט של terrabyte 1024 terrabytes בתוך petabyte |
|
| |||
| |||
| LOL Cew27 .. בדיקת מהירות אומר לך איך השרת הוא רחוק מהמיקום שלך. המרחק לא עושה יותר מדי הבדל מהירות, אלא אם כן הם יותר מ 10,000 רגל (פשוט ביישן של 2 מיילים) את הרכזת טלקום. אם אתה אמור לקבל 2megabits להוריד עליך להתקשר עם ספק האינטרנט שלך או חברת טלפונים. אתה נמצא תחת הדרך. במיוחד אם היתה מהירה יותר להתחבר לפני ... הם יכולים לבדוק את הקו מרחוק ולהחליט אם טק צריך לשלם לך לבקר ... פשוט עברו את זה עם qwest .. הם נורא דרך אגב. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחשב Overclocking מדריך | אלכס | CPUs, Motherboards & RAM | 26 | 11th אפריל 2009 03:43 |
| רשת מדריך עזרה | solotekk | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 25 מרץ 2008 11:01 |
| טוב מאויר אתרים PC dummies? | סנדרה | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 20 מרץ 2008 03:42 |
| UML: מכריע את המדריך? | Mike0001 | דיון Off topic | 0 | ה -15 בחודש פברואר 2008 08:06 |
| שרשרת כלים | |
| |