![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| .... Užtikrinti, kad Jūsų nešiojamas kompiuteris sukonfigūruotas naudotis internetu? Aš neseniai nusipirkau nešiojamą kompiuterį ir ką tik padaryta pagal Previous thread speedtest, jo svarstymas parsisiųsti greitis 1080kb / s bet man turėtų būti 8MB / B grupė ![]() Thanks in advance Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs kartus kb / s iki 8 jums MB greičiu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm I įsitikinę kalba padalinkite kb / s iki 1.024 gauti MBS
| |||
| |||
![]() Štai dar vienas bandymas I've just done. Jei tai yra 8MB, I think I'll go back to my old 2MB, nes kaip darn svetainės greičiau! |
|
| |||
| |||
| Gerai mano skaičiavimas buvo neteisingai aš pamiršti formulė. Jūs mažiau nei 1 MB. Dalykas yra ADSL jei jums skaityti sutartį jis upto 8mb. Prasme, jei esate toli nuo valiutos gausite mažiau. Ar gyvenate lazdos? |
|
| |||
| |||
| Ne, aš gyvenu mažas miestas vadinamas Lancaster. I've just Priimta svetainėje speedtest rekomendavo man mano ISP ir užrašyta 7.4mb Kai aš dar vieną dėl speedtest.net užrašyta ne mažiau kaip 1meg |
|
| |||
| |||
| Kaip toli esate nuo savo valiutos? |
|
| |||
| |||
| Nežinau |
|
| |||
| |||
| 8 bitų ir baitų 1.024 baitų Kilo byte 1.024 killabyes į megabaitų 1024 megabaitų į GIGABYTE 1.024 gigabaitų terrabyte 1.024 terrabytes į petabyte |
|
| |||
| |||
| LOL Cew27 .. Speed Test jums pasakys, kiek serveris yra jūsų buvimo vietą. Atstumas netampa per daug skiriasi greitis, nebent esate daugiau nei 10.000 pėdų (tiesiog stokoti 2 miles) iš telekomunikacijų centras. Jei esate turėtų būti gauti 2megabits atsisiųsti tada reikia skambinti savo interneto paslaugų teikėjo arba telefono kompanija. Jūs būdas pagal. Ypač jei jums greičiau prisijungti prieš ... Jie gali patikrinti savo liniją nuotoliniu būdu ir nuspręsti, jeigu Technika turėtų mokėti jums aplankyti ... Tiesiog išgyveno, kad su Qwest .. Jie baisūs keliu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC Overclocking Guide | Alex | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 26 | Balandis 11, 2009 03:43 |
| Tinklo Guide | solotekk | Networking, Modems & VoIP | 2 | Kovas 25, 2008 11:01 |
| Gera iliustruotas svetainėse PC manekenai? | Sandra | General Hardware Chat | 5 | Kovas 20, 2008 03:42 |
| UML: The Definitive Guide? | Mike0001 | Off Topic Discussion | 0 | 15 vasaris 2008 08:06 |
| Temos įrankiai | |
| |