![]() |
|
| |||
| |||
| .... Nodrošināt, ka jūsu klēpjdators ir iestatīts pareizi izmantot internetu? Esmu nesen iegādājies klēpjdatoru un tikko veikta speedtest ar iepriekšējo pavedienu, tās lasīšanas lejupielādes ātrumu 1080kb / s bet man vajadzēja būt 8MB b / grupa ![]() Thanks in advance Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs vienmēr kb / s ar 8, lai jūs mb ātrumu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm i belive you mean sadalīt savu kb / s ar 1.024, lai saņemtu MBS
| |||
| |||
![]() Šeit ir cita testa Es tikko veikts. Ja šis ir 8MB, es domāju, ka es iešu atpakaļ uz savu veco 2MB, jo tā kā darn site ātrāk! |
|
| |||
| |||
| Ok mans aprēķins bija nepareizs es aizmirstu formulu. Jums ir mazāk par 1MB. Lieta ir par ADSL ja jūs lasītu līgums ir līdz pat 8MB. Nozīmes, ja jūs esat tālu no maiņas jums mazāk. Vai tu dzīvo sticks? |
|
| |||
| |||
| nē, es dzīvoju mazā pilsētiņā sauc Lancaster. Esmu tikko speedtest uz vietas ieteica man mans ISP un rakstīts 7.4mb tomēr, kad es vienu uz speedtest.net rakstīts par mazāk nekā 1meg |
|
| |||
| |||
| Cik tālu jūs esat no Exchange? |
|
| |||
| |||
| Es neesmu pārliecināts |
|
| |||
| |||
| 8 biti ir baits 1.024 baiti kilogramu baits 1.024 killabyes in megabaitu 1.024 megabaitu in gigabaitu 1.024 gigabaitu in terrabyte 1.024 terrabytes in petabyte |
|
| |||
| |||
| LOL Cew27 .. Speed Test stāsta, cik tālu Server ir no jūsu atrašanās vietas. Distance nav pārāk daudz atšķirību ātruma, ja Jums ir vairāk nekā 10.000 ft (nedaudz kautrīgs 2 miles) no jūsu telekomunikāciju centrmezglu. Ja jums būtu jābūt arvien 2megabits download tad jums vajadzētu zvanīt jūsu interneta pakalpojumu sniedzējs vai telefonu sabiedrība. Jums ir veids, kā tās ietvaros. It īpaši, ja Jums ir bijusi ātrāk savienot pirms ... Viņi var pārbaudīt jūsu līnija attāli un lemj, vai tehnoloģijas būtu jāmaksā jūs apmeklēt ... Tikai gāja cauri ka ar Qwest .. Tie ir briesmīgi, ko veidā. |
![]() |
|
| Bookmarks |