![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| .... Zapewnienie, że komputer jest prawidłowo skonfigurowany do korzystania z Internetu? I Niedawno kupiłem laptopa i po prostu zrobić na speedtest w poprzednim wątku, jego czytania pobrać prędkości 1080kb / s ale powinien być na 8MB b / zespół ![]() thanks in advance Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jesteś razy kb / s przez 8 do Ci mb prędkości.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm i belive you mean podzielić kb / s przez 1024, aby uzyskać MBS
| |||
| |||
![]() Oto kolejny test I've just done. Jeśli jest to 8MB, I think I'll wrócić do swojego starego 2MB gdyż jako zacerować witryny szybciej! |
|
| |||
| |||
| Ok moje obliczenia były błędne i zapomnieć wzoru. Jesteś na mniej niż 1 MB. Jest na technologii ADSL, jeśli Twoja umowa jest upto 8MB. Znaczenie jeśli są daleko od centrali, dostajesz mniej. Czy mieszkasz w kije? |
|
| |||
| |||
| Nie, ja mieszkam w małym mieście zwanym Lancaster. I've just speedtest zrobiła na miejscu zaleca się do mnie przez mojego ISP i odczytuje 7.4mb Lecz kiedy to jeden na speedtest.net czytamy na mniej niż 1meg |
|
| |||
| |||
| Jak daleko jesteś od wymiany? |
|
| |||
| |||
| Nie jestem pewien |
|
| |||
| |||
| 8 bitów na bajt 1024 bajtów w kilo bajt 1024 killabyes w megabajt 1024 megabajt w gigabajt 1024 GB w TerraByte 1024 terrabytes w petabajtów |
|
| |||
| |||
| LOL Cew27 .. Speed Test powie Ci jak daleko jest serwer z Twojej lokalizacji. Odległość nie czyni zbyt wiele różnic w prędkości, chyba że jest więcej niż 10000 stóp (tylko wystrzegać się 2 mil) od telekomunikacji koncentratorze. Jeśli mają być dostawanie 2megabits pobrać następnie należy zadzwonić do dostawcy internetu lub telefonu firmy. Jesteś sposób mocy. Zwłaszcza, jeśli miało szybciej połączyć przed ... Mogą sprawdzić swój wiersz zdalnie i decyduje, czy technologii powinien zapłacić wizyty ... Wystarczy, że udał się poprzez z Qwest .. Są okropne w drodze. |
![]() |
|
| Zakładki |