![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
.... Asigurarea că laptop-ului dvs. este configurat corect pentru a utiliza pe internet?
Am cumparat recent un laptop şi tocmai au terminat de speedtest într-un thread anterior, sa citit o viteza de download de 1080kb / s, dar eu sunt ar fi trebuit să fie pe 8MB b / bandă ![]() multumesc anticipat Dave |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tu ori kb / s de 8 MB pentru a obţine viteza.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hmm i credem sa spui diviza dvs. kb / s de 1024 pentru a obţine MBS
|
|||
|
|||
![]() Iată un alt test doar l-am făcut. Dacă acest lucru este 8MB, cred că vom reveni la vechea mea 2MB ca aceasta ca o naibii de site-ul mai repede! |
|
|
|||
|
|||
|
Ok meu calculul a fost greşit am uitat formula.
Sunteti pe mai puţin de 1 MB. Lucru este pe ADSL în cazul în care vă citiţi contractului este de până la 8MB. Adica daca sunt departe de un schimb te mai puţin. Do You Live din tije? |
|
|
|||
|
|||
|
Nu, am trăi într-un mic oras numit Lancaster.
Am făcut doar o speedtest pe site-ul recomandat pentru a-mi de ISP-ul meu şi citeşte 7.4mb dar atunci când fac o pe speedtest.net citeşte la mai puţin de 1meg
|
|
|
|||
|
|||
|
Cât de departe eşti de la dvs. de schimb?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu sunt sigur
|
|
|
|||
|
|||
|
8 biţi într-un octet
1024 octeţi într-un kilogram byte 1024 killabyes într-un megaocteţi 1024 megaocteţi în gigaocteţi Gigaocteţi 1024 într-un terrabyte 1024 terrabytes într-un petabyte |
|
|
|||
|
|||
|
LOL Cew27 .. Speed Test vă spune cât de departe Server este de la locaţia dumneavoastră. Distanţa nu face prea mult diferenţa de viteză, dacă nu sunt mai mult de 10000 ft (doar timid de 2 mile) de la dvs. de telecomunicaţii hub.
Dacă ar trebui să fie obţinerea 2megabits descărca atunci ar trebui să apelaţi la furnizorul de Internet sau telefon companie. Sunteţi în mod. Mai ales dacă ai avut un conecta mai repede, înainte de ... Ei pot verifica linia dvs. de la distanţă şi să decidă dacă o tehnologie ar trebui să vă plătească o vizită ... Doar a trecut prin asta cu qwest .. Ele sunt teribil de drum. |