![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| .... Zabezpečiť, aby váš notebook je nastavený správne používať internet? Nedávno som si kúpil notebook a práve vykonáva speedtest v minulom vlákno, jeho čítanie rýchlosť sťahovania 1080kilobajt / s, ale já som mala byť na 8mb b / band ![]() Thanks in advance Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tie časy kb / s do 8 až vám mb rýchlosti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm aj domnievať myslíš rozdeliť vaše kb / s do 1024 dostat mbs
| |||
| |||
![]() Tu je ďalší test som práve urobil. Ak je to 8MB, myslím, že som ho vrátiť späť k mojej starej 2MB, pretože ako látat mieste rýchlejšie! |
|
| |||
| |||
| Ok môjho výpočtu sa mýlil jsem zapomněl vzorca. Nachádzate sa na menej ako 1 MB. Čo je na ADSL, ak si prečítať vaše zmluva je až 8 MB. Zmysle, ak si nie ste ďaleko od výmene dostanete menej. Myslíte si žijú v hole? |
|
| |||
| |||
| Nie, žijem v malom meste zvanom Lancaster. Jsem dělal speedtest na stránkach odporúča, aby mi môj ISP a číta 7,4 megabajt Zatiaľ, keď som si jeden na speedtest.net to prečíta na menej ako 1MEGA |
|
| |||
| |||
| Ako ďaleko ste od svojho výmenu? |
|
| |||
| |||
| Nie som si istý |
|
| |||
| |||
| 8 bitov v byte 1024 bytov v kilo byte 1024 killabyes v megabyte +1.024 Megabajt V GB 1.024gigabajt v terrabyte 1024 terrabytes v petabajt |
|
| |||
| |||
| LOL Cew27 .. Speed Test vám povie, ako ďaleko je server z vášho umiestnenie. Vzdialenosť nerobí príliš veľký rozdiel v rýchlosti, ak máte viac ako 10.000 stôp (len plaché na 2 míle) od vášho telekomunikačného náboje. Ak ste mal ísť 2megabits stiahnuť mali by ste zavolať poskytovateľa internetu alebo telefónnej spoločnosti. Tie sú podľa spôsobu. Zvlášť ak máte rýchlejšie pripojenie, ako ... Môžu kontrolovať vaše linky vzdialene a rozhodne-li tech by mal platiť vám navštíviť ... Práve prošli, že s qwest .. Sú to hrozné, ako na ceste. |